Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen :

Plaatsen en leveren van 10 brievenbussen

Voor een gebouw dienen de brievenbussen vervangen te worden en voorzien van 10 nieuwe houten brievenbussen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de uitvoering van deze opdracht. De brievenbussen aankopen is in samenspraak met de vakman. Graag houten brievenbussen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen uit heel België:

Beschermingsmaatregelen nemen tegen overstroming

Volgende maatregelen werden voorgesteld: -Plaatsen van terugslagklep op de leiding in de kelder -Dichten van gaten achteraan in de kelder -Terugslagklep plaatsen in nieuwe inspectieput -Leveren en plaatsen van afvoer

Vervangen binnendeuren

Ik zou graag een vakmanwillen voor het leveren en plaatsen van 5 binnendeuren.

Leveren en plaatsen parket

Graag willen wij de vloer van 1e verdiep - momenteel plankenvloer - van parket Lalegno voorzien. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m. Alle leveringen + plaatsing en afwerking aub. Periode: eind augustus uit te voeren Type Lalegno: -parket/lalegno-eik-rustiek- Graag willen wij ons 1e verdiep - momenteel plankenvloer - laten bekleden met tapijt Sisal. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m.

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Vervangen van zoldertrap, driedelige plooitrap met luik (standaardmaat). Een nieuwe uitschuifbare trap plaatsen.

Vervangen van ramen + kozijnen

Ik wens de ramen en kozijnen te vervangen. Materiaal aan te leveren en te plaatsen door timmerman/ Aantal 6 tal. Ramen in houtwerk. Afmeting te plaatse op te meten

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis van Makro laten leveren en plaatsen tegelijkertijd van het type chill 385x325+ ext 400, incl betonnen ondergrond. (de blokhut is nog niet besteld)

Complete cv installatie plaatsen

Graag vakman voor het leveren en plaatsen van een volledige cv installatie op gas. Dit in een bestaande bewoonde woning, momenteel verwarmd met elektrische vloerverwarming. De werken bestaan uit het leveren en plaatsen van: Gasaansluiting vanaf een nog te plaatsen gasmeter buiten tot aan de brander. ( reeds aangevraagd) Leveren en plaatsen van een rookkanaal. Leveren en plaatsen van de brander inclusief alle bijbehorende onderdelen zoals condenspomp, filters , ontluchter.... leveren en plaatsen van de radiatoren Leveren en plaatsen van verdeelblokken en pompen, inclusief geïsoleerde leidingen door o.a. kruipkelder. Leveren en plaatsen elektronisch (internet) gestuurde radiatorkranen en of andere.

Vervangen van oude velux ramen

Voor het leveren en plaatsen van 3 stuks Velux ramen in witte kunststof voorzien van muggengaas. Te plaatsen op hellend dak met dakpannen van 2 huisjes in centrum van Gent. Ter vervanging van oude dakramen. Huidige velux ramen zijn 1 m x 0. 80 cm.

Partners

Partners van Casius