Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen :

Plaatsen en leveren van 10 brievenbussen

Voor een gebouw dienen de brievenbussen vervangen te worden en voorzien van 10 nieuwe houten brievenbussen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de uitvoering van deze opdracht. De brievenbussen aankopen is in samenspraak met de vakman. Graag houten brievenbussen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen uit heel België:

Beton storten voor tuinhuis

Ik zou graag offertes verkrijgen voor het leveren van 3m³ beton. Gaan ze zelf zelf met kruiwagens ter plaatsen brengen .

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Woonst verder renoveren, waarvoor een tussenmuur (ik vermoed niet dragend) verwijderd dient te worden, poutrel plaatsen, vloer afwerken en eventueel nog enkele klussen zoals afwerking binnenmuren. Ik zoek iemand die kwalitatief werk kan leveren.

Tuin onderhouden en eventueel plaatsen dubbele tuinpoort

Verwijderen van boomstronk. Verwijderen van onkruid en proper leggen van achterste gedeelte van de tuin. Snoeien van salix en buxushaag. Eventueel ook leveren en plaatsen van dubbele tuinpoort (draad /metalen tuinpoort)

Keramisch parket leggen op gelijkvloers

Leveren en plaatsen keramische parket in Living en eethoek/bureau keuken (+/-56 m²) Graag ook een idee voor Milaan parket... Ruimte voorzien van chappe (waar momenteel Laminaat geplaatst is) Voorkeur West-Vlaanderen-ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van regenwaterput

Graag vakman voor plaatsing regenput. De werken omvatten : - uitgraven grond - gewapende beton 10cm of stabilizé 50cm - leveren en plaatsen regeput van 5000L of 10000L Aansluiten en andere zijn niet nodig.

Velux rolluiken plaatsen

Leveren en plaatsen van 3 Velux rolluiken op zonne energie in donkergrijze uitvoering voor ramen type GGL606.

Plaatsen blokhut Luna met ondergrond

Plaatsen en leveren en plaatsen van de blokhut luna. Nu is er geen ondergrond aanwezig enkel gras, is ondergrond noodzakelijk graag advies.

Woonkamer volledig te renoveren na waterschade

Herstellingswerken na vochtprobleem te leveren en plaatsen. Herstel chappe en vloerisolatie (enkel de ontstane goten). 44 m² muur : dubbele Gyproc (2 x 9,5 mm) op Metalstud met spouwisolatie. Sausen en plamuren, gronden en 2 x afwerkingslaag acrylaatverf + afwerking rond 3 ramen + 1 rolluikbak te maken 30 m² vloer : lamellenparket (21 x 190 x 1900 mm) op folie zwevend te plaatsen (eventueel wordt de parket door ons geleverd) + 25 mm plinten Herinstallatie van stopcontacten, lichtschakelaars (ongeveer 15), spot, badkamerventilator, wastafel (hergebruik) met water en afvoerafsluitingen, radiator en verwarmingselement

Partners

Partners van Casius