Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen :

Plaatsen en leveren van 10 brievenbussen

Voor een gebouw dienen de brievenbussen vervangen te worden en voorzien van 10 nieuwe houten brievenbussen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de uitvoering van deze opdracht. De brievenbussen aankopen is in samenspraak met de vakman. Graag houten brievenbussen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen uit heel België:

Herstellingen aan appartement

Uit rapport van gerechts-expert: Aannemer voor volgende herstellingen: - Herstel metselwerk en pleisterwerk over een lengte van 5 m (h=30 cm) - Vervangen vensterbank in natuursteen (leveren en plaatsen) - Herstel parketvloer (uitbraak en vervangen beschadigd deel door nieuw te leveren parket; recuperatie goede planken) - Vervangen beschadigde plinten - Leveren en plaatsen 'steen-planchetten' vloer op passerelles (5m x 0,41m en 3m x 0,44m) - Afdichten opening 80x20cm (kunststofplaat?)

Leveren en plaatsen van 7 binnendeuren

Leveren en plaatsen van 7 binnendeuren (schildersdeuren) te Sint-Michiels (Brugge). Het betreft een renovatie (6%). Plaatsing voorzien begin oktober.

Plaatsen van wandplanken

Leveren en plaatsen van wandplanken met volgende afmetingen: (1) verhoogde werkplaats in woonruimte (onzichtbaar beslag) - 113x29 - 138,5x29 - + afwerking rond muur (2) inbouwen 3 wandplanken keuken (onzichtbaar beslag) - 124x22 - 160x22 - 160x22 massief hout, soort te bepalen afhankelijk van prijs

Plaatsen van inklapbare zoldertrap

Leveren en plaatsen van inschuifbare zoldertrap in hout of metaal. Het zoldergat heeft de volgende afmetingen : 65x90. Hoogte plafond is 240. Op dit ogenblik is er een luik dat naar boven open gaat.

Draadafsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van draadafsluiting, 1,80 m hoog met bovenbuis De totale lengte is +/ - 150 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van houten omheining (type kastanje treillage of schapenhek). Totale lengte zo'n 100 lopende meter.

Plinten plaatsen in eetkamer en schuifdeur voor gastentoilet

Wij zoeken iemand om op korte termijn plinten aan te leveren en te plaatsen in onze eetkamer. Ook hadden we graag een schuifdeur laten plaatsen voor een gastentoilet.

Metalen trap plaatsen voor mezzanine

Leveren en plaatsen van spiltrap , diameter 1200 à 1300mm doormeter . Hoogte vloer tot vloer : 2700mm . Moet gaan naar een mezzanine in nieuwbouw app. Een zo open mogelijke trap.

Partners

Partners van Casius