Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen :

Plaatsen en leveren van 10 brievenbussen

Voor een gebouw dienen de brievenbussen vervangen te worden en voorzien van 10 nieuwe houten brievenbussen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de uitvoering van deze opdracht. De brievenbussen aankopen is in samenspraak met de vakman. Graag houten brievenbussen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen uit heel België:

Houten trap plaatsen

Betreft een verbouwing van een rijwoning. Betreft het leveren en plaatsen van een vaste trap tussen de eerste verdieping en de zolder. De trapopening dient nog gemaakt te worden. Een opmeting op dit ogenblik ter plaatse is dus nog niet mogelijk. Het uitvoeringsplan inzake ruwbouw en wind-waterdicht kan bezorgd worden. Betreft uitvoering: -kwart-draai vaste trap -open treden -eenvoudig model, hout/beuk.

Gepolierde betonvloer / polybeton

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor de verbouwing en uitbreiding van onze modelwoning zijn wij op zoek naar een plaatser van een betonvloer en onderliggende fundering. We spreken enkel over het leveren, plaatsen en eventueel polieren van de beton. Bekisting en bewapening zijn reeds aanwezig. We spreken over een bijkomende ondergronde garage van ongeveer 110m² en een bijkomende kelder van ongeveer 50m². We spreken vandaag over phase 1, zie document in bijlage. Waar moet de betonvloer geplaatst worden? : Parking / garage Mijn vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden? (bij benadering) : +/- 150m² in eerste phase

Verwijderen oude mazouttank en plaatsen nieuwe mazouttank

KBC Antpelik - vervangen opslag dieseltank - kelder -1 Betreft Demontage en afvoeren van de bestaande tank, aanwezige brandstof te recupereer. (1100L) Plaatsen van de nieuwe dubbelwandige tank. Tijdens de duur van de ombouw hoeft de autonomie niet verzekerd te worden. Leveren en plaatsen van de nieuwe dubbelwandige tank met een totaal capaciteit van 1100 L. Koppelen van de brandstoftank aan de bestaande pompinstallatie. Koppelen van bestaande vulleiding en ontluchting op de nieuwe brandstoftank. Tank en toebehoren afgeleverd met de nodige conformiteitsattesten en prototypekeuringen zoals bepaald in de Vlarem milieureglementering. Testen van de installatie. Werf adres: KBC Antpelik PelikaanstraatAntwerpen Aangezien dit gebouw

Houten afsluiting plaatsen

Er stond een haag die is uitgebroken, ik zoek een vakman voor het leveren en plaatsen van een afsluiting in hout en in draad. De uit te voeren werken zijn in. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : Het is ongeveer een 30 lm.

Nieuwe ramen plaatsen

Leveren en plaatsen van 4 ramen op 1e verdiep in voorgevel : 3 draaikipramen en 1 opendraaiend raam, alle met vaste boven waaier in PVC, antraciet van buiten , wit van binnen. Type profil.

Complete CV installatie plaatsen

Wij zijn bezig met een renovatie. De gastank is geplaatst en de inleiding is gegraven naar het huis toe. Het is de bedoeling dat de ketel dient om warm water te leveren en het huis warm te stoken. Wij willen werken met een boiler van 200 liter. In elke kamer wordt een radiator geplaatst (totaal van 12 radiatoren). De werken moeten zo spoedig mogelijk gebeuren. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Behangen en schilderen nieuwbouwappartement

Behangen en schilderen van mijn nieuwbouw appartement. Het gaat over 1 grote slaapkamer /hal /berging / open keuken ,en woonkamer. Best komen kijken ook voor advies kleur. Ook kleuren advies is welkom . Totale oppervlakte appartement is 18 m diep op 7,30 m breed . Indien mogelijk ook leveren en plaatsen van verticale lamellen voor al de ramen?

Leveren en plaatsen van systeemplafond

Leveren en plaatsen van systeemplafond type eurocoustic 60x60x40. Vlakke inleg A24. T profiel 38/24 wit randafwerking L profiel 24/24 Ongeveer een 500 m².

Partners

Partners van Casius