Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen :

Plaatsen en leveren van 10 brievenbussen

Voor een gebouw dienen de brievenbussen vervangen te worden en voorzien van 10 nieuwe houten brievenbussen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de uitvoering van deze opdracht. De brievenbussen aankopen is in samenspraak met de vakman. Graag houten brievenbussen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen uit heel België:

Plaatsen van betontegels voor dakterras

Leveren en plaatsen van betontegels 80x40x4cm op regelbare tegeldragers. Oppervlaktetextuur slijtlaag: vlak, antislip Oppervlaktebehandeling: matte, beschermende coating Tussen de tegels moet er een drainagevoeg voorzien worden van circa 5 mm. Graag ook voorstel met betontegels van 60x60x4cm Dakterras op niveau +7 m.

Blokhut plaatsen en leggen gepolierde betonplaat

Graag willen we onze blokhut garage door jullie laten plaatsen. Graag offerte voor het plaatsen, inclusief een eerste oppervlakte behandeling conform de montage instructries en voor het leveren en plaatsen van de gepolierde betonplaat.

Leveren en plaatsen van aluminium buitenschrijnwerk

Ik ben dringend op zoek naar een bedrijf die het aluminium buitenschrijnwerk van onze werf in Lo-Reninge zou willen leveren en plaatsen. De uitvoering is voorzien voor begin april 2017. Leveren en plaatsen voor brandweerkazerne. Graag begin april.

Graafwerken regenwaterput en septische put

Graag had ik een prijsvoorstel ontvangen voor graafwerken, leveren en plaatsen van een betonnen regenwaterput (5000L) en een betonnen septische put (1500L). Ook het afvoeren van overtollige grond. Aansluitingen doen we zelf. In bijlage vind je foto's hoe je de tuin bereikt en waar de putten moeten komen. Opgelet: werfbreedte max. 2 m toegang tuin. Telefonisch bereikbaar tussen 14u00 en 20u00.

Leveren en plaatsen condensatie kachel op aardgas

Leveren en plaatsen van een condentatie kachel op aardgas al aanwezig. Radiatoren worden zelf geplaatst.

Leveren en plaatsen stookolieketel

Graag offerte voor leveren en plaatsen condensatieketel op stookolie;

Vliegenramen plaatsen

Graag wil ik vliegenramen (6 stuks) laten leveren en plaatsen aan deuren en Velux ramen. Graag een prijsofferte om aan de eigenaar voor te leggen en dan te kunnen plaatsen.

Leveren en plaatsen parketvloer

Voor een school in ben ik op zoek naar een bedrijf die 30 m² parket zou willen leveren en plaatsen. Uitvoering is voor zo snel mogelijk. Is in onder aanneming.

Partners

Partners van Casius