Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen :

Plaatsen en leveren van 10 brievenbussen

Voor een gebouw dienen de brievenbussen vervangen te worden en voorzien van 10 nieuwe houten brievenbussen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de uitvoering van deze opdracht. De brievenbussen aankopen is in samenspraak met de vakman. Graag houten brievenbussen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen uit heel België:

Plaatsen van Bekafor omheining

Wij zoeken iemand voor een afsluiting in antraciet Bekafor classic panelen te leveren en te plaatsen in onze achtertuin, inclusief wegnemen van een oude draadomheiningNieuwe aflsuiting : Hoogte +/- 1. 80 m. Lengte van de afscheiding / omheining +/- 40 m. Uitvoering: zo snel mogelijk , zeker vóór de zomer.

Betonplaten leveren en plaatsen als afsluiting

Linkse zijde is 5 a 6 m lang en rechtse is deze 10m lang. Beide zijden hebben een vaste stenen grondlaag.

Afgewerkte betontrap plaatsen

Leveren en plaatsen van betonnen trap, afgewerkt zodat ik er geen bekleding op moet voorzien. Is geen rechte trap, draai van 90°. Ongeveer 15 treden van het gelijkvloers naar het eerste verdiep.

Blokhut Luna 295 X 295 cm + extensie 300 cm

Graag prijsofferte voor leveren en plaatsen van blokhut Luna 295 x 295 cm met extensie 300 cm, met vloer (ook extensie) en impregnatie bruin.

Boiler plaatsen

Keukenboiler Daalderop Close In 10 demonteren van oude. Leveren en plaatsen van een nieuwe. Zelfde type.

Leveren en plaatsen van een brandwerende deur

Leveren en plaatsen van een brandwerende Rf30min inkomdeur met meerpuntig veiligheidslot voor een studio. De afbraak van de oude inkomdeur moet eveneens voorzien worden, evenals de eventuele herstellingen ten gevolge van deze afbraak. Ook schilderen en omlijsting deur.

Tuinhuis en aflsuiting in Padoek plaatsen

Graag leveren en plaatsen van een tuinhuis in padoek met plat dak epdm. Afmeting 300 x 300 cm met dubbele deur en een oversteek zodat de deze eigenlijk 6 m breed is. Ook leveren en plaatsen van een afsluiting in padoek dit voor zo een 20 lopende meter en 180 cm hoog.

Poort plaatsen

Het is voor het plaatsen van een houten poort van 3m op 1m80. De poort is een bankarai Country van 300 x 180 cm, die we op 16/3 bij ons thuis hebben laten leveren en aangekocht in Makro Eke.

Partners

Partners van Casius