Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen :

Plaatsen en leveren van 10 brievenbussen

Voor een gebouw dienen de brievenbussen vervangen te worden en voorzien van 10 nieuwe houten brievenbussen. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de uitvoering van deze opdracht. De brievenbussen aankopen is in samenspraak met de vakman. Graag houten brievenbussen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen en leveren van 10 brievenbussen uit heel België:

Verdreven en gesloten trap plaatsen in hout

Graag vakman voor leveren en plaatsen van een verdreven en gesloten trap. Hoogteverschil 3800 – lengte 4000 - breedte 1100. Tredehoogte 190 (indien mogelijk 180) en aantrede 230. Werf te Diest. Graag wat prijzen voor verschillende houtsoorten. Schets in bijlagen. Er is geen leuning te voorzien. De werf is vergevorderd dus termijn is belangrijk.

Leveren en plaatsen composietafsluiting en kunstgras aanleggen

Graag had ik offertes gekregen voor het leveren en plaatsen van 10 composiet afsluitingen ( bruin) met alle toebehoren ( palen ed) Graag ook kunstgras leggen ongeveer een 35 m². De hoogt ongeveer 1 meter 80.

Leveren en plaatsen van heidematten aan tuinafsluiting

Aan de afsluiting heidematten plaatsen. Plaatsen 52 m lang en 1. 5 m hoog de heidematten 2 a 3 cm dik.

Vervanging houten tuinschermen door composietschermen

Graag had ik een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van 9 composietschermen kleur bruin 1. 80 x 1. 80 met alle toebehoren(palen,bevestigingen e. D) Dit zijn twee lengtes die zouden moeten geplaatst worden. Er staan nu momenteel houten schutsels die gaan we zelf afbreken. Graag komen kijken ter plaatsen om een prijsofferte te geven.

Linoleum vloer plaatsen

Leveren en plaatsen linoleum vloer ongeveer 30 m².

Ramen op maat voor monumentaal pand.

In het kader van de totaalrenovatie van een monumentaal pand zijn wij op zoek naar een partij om ramen op maat te leveren. Aangezien wij het pand zullen gaan bewonen willen we ook hierbij rekening houden met isolerende waarde. Voor wat betreft het glaswerk zijn wij vanwege het monumentale karakter verplicht om getrokken "monumentaal" glas te plaatsen. Via deze link vind u een PDF met een plan van de voor- en achtergevel van het pand: https://drive. Google. Com/open? Id=0Bx3xuls75AgJNFBKUVJ3QjAwNjNBTlR2TTZKdWM5bzFLQnRn Zou u ons hiervoor een offerte kunnen maken (eventueel enkele alternatieven waarbij er verschillende mogelijkheden geïllustreerd worden; van enkel glas 3mm tot meerlaags glas met een hoge isolatiewaarde)? Dit dient voor mei 2017 te gebeuren.

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Het onderste deel van onze uitschuifbare zoldertrap is losgekomen en afgebroken. We willen het resterende gedeelte laten verwijderen en laten vervangen door een nieuwe zoldertrap.

Buitendeur leveren en plaatsen

Ik zoek een buitendeur geplaatst in ral kleur 7016 buiten en 9001 kleur binnen, volledig glas met verluchting afmeting +/- 1070 op 2100 met tochtstrip deur in PVC en binnenkant omkast/afgewerkt.

Partners

Partners van Casius