Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Aanleggen terras in gepolierd beton

Aanleg gepolierd beton, anti-slip, op buitenterras van 126m². Terras komt op palen (instabiele grond) en palen zijn al geboord. Graag offerte voor nivelleren, wapening aanbrengen, beton storten achterzijde woningm vanaf straat) en polieren + kwarts + sealing + voegen slijpen.

Beton storten voor achterbouw

Ongeveer 9 meter beton storten voor achterbouw.

Beton storten met fundering en zorgen voor afwatering

Er zou beton moeten gegoten worden in mijn volledige tuin 5 m bij 6 m. En een deel waar mijn bijgebouw op komt is ongeveer dezelfde oppervlakte met fundering.

Beton storten voor tuinhuisje

Vloertje van circa 3 x 4 x 0.1 meter voor houten tuinhuisje (juiste afmetingen nog niet bekend) - ongeveer 50 meter van de straatkant. Toegangsweg aanwezig maar niet te berijden met wagen dus spuit nodig. Voorbereiding van de grond en afboorden doe ikzelf.

Beton storten

Voor ons project met school moeten wij een speeltuin plaatsen, we zijn momenteel van plan om betonnen paaltjes te maken waar de kinderen op kunnen lopen. We zouden graag de prijs vergelijken van wanneer we het beton zelf storten of wanneer we het laten storten. De exacte hoeveelheid beton is nog te bepalen.

Terras in gepolierd beton aanleggen

Wij laten een zwevend terras bouwen, met hieronder graag een tweede terras van 50m² in gepolierd beton. De voorbereidende graafwerken zullen dus reeds uitgevoerd zijn. Het volstaat om de beton te storten en het terras verder af te werken.

Complete tuin renoveren

Ik wil graag beginnen met een haag te planten van minimaal 60 meter. Heb vorig jaar al 70 vierkante meter beton laten storten. Maar wil graag eerst wat tips wat ik het beste kan zetten en wat het me gaat kosten. Denk aan een ligusterhaag og laurierhaag te zetten

Plaatsen blokhut Cottage

Graag dienen wij in onze tuin een blokhut Cottage 205x295 te laten plaatsen. De blokhut is incl vloer. De blokhut dient achteraan in onze tuin geïnstalleerd te worden. Wij hebben geen achteringang en ook geen zij-ingang aan onze tuin. Ik weet niet of dit de mogelijkheden inzake het storten van beton beperkt... Offerte met en/of zonder gieten van betonplaat.

Partners

Partners van Casius