Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Beton vloer storten en garage renoveren

Ik heb een garage gekocht in een blok met een aantal garages. De muren vertonen scheuren, de garage poort dient vervangen te worden en een nieuwe beton vloer gestort te worden.

Beton storten

Betonvloer storten voor paardenstal 6 m op 7 m en 10-12 cm dik met beton netten in. Voor plaatsing is een pomp nodig. Graag nog voor de winter.

Betontrap storten voor zwembad

Wil een zwembadtrap in beton laten gieten. In totaal 5 trede met een hoogte van 25 cm, breedte 65 cm lengte 40 cm en de tweede trede 80 cm lang Buitentrap.

Graafwerken en gepolierde beton voor garage gieten met ruwbouwwerken

Uitgraven en storten van betonplaat +/- 75 m² gepolierd voor garage dus ik denk 15 cm dik met bewapening toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : +/- 75 m² betonplaat voor garage gebruik, vlak gepolierd. Er zou ook de bedoeling zijn dat er een kelder onder komt en daarbovenop een garage gebouwd word , met gevelsteen, enkel de ruwbouw werken het dak niet doen zelf.

Fundering gieten voor uitbouw

Wij willen een fundering laten gieten (strookfundering) voor later een uitbouw aan ons huis te zetten. De fundering is 0. 3 m breed x 0. 7m hoog. De lengte is ongeveer 12 m. Dus ongeveer 2. 5 m³ beton te storten. Uitgraven (puinsteen) dient uiteraard ook nog te gebeuren.

Terras aanleggen in gepolierde beton

Het betreft een terras van 55 m², graag een prijs voor het hele pakket, nu zijn dit klinkers. En ook een prijs voor het storten, polieren en inzagen, overige werken worden door klant uitgevoerd

Beton storten in huis

Wij zijn van plan om in ons huis de vloer uit te breken aangezien er nieuwe sanitair leidingen moeten gelegd worden. We gaan 30 cm diep graven en we voorzien een 2 cm voor tegel en 8 cm chappe. Ongeveer 20 cm beton moet er gestort worden op een oppervlakte van 85 m².

Betontrap storten

Keldertrap gieten in beton. L vormig tussen muren.

Partners

Partners van Casius