Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Beton storten en chape plaatsen

Ik zou beton willen laten storten op de gelijkvloers 15 cm dik en 6 op 3 m. Chape gelijkvloers ongeveer 5 cm. 51m2. Op de eerste verdiep. 20m2 chape ongeveer 7 dik.

Beton storten om tuinhuis te plaatsen

Ik wil een tuinhuis zetten met een afdak langs. Schat dat ik ongeveer 25 kub beton nodig heb. De netten leg ik zelf.. dit alles bevind zich ongeveer 15 meter van de straat..

Twee betontrappen storten

Voor onze nieuwbouwwoning hadden we graag 2 betonnen trappen laten gieten. Trap 1 tussen kelder en gelijkvloers: zou een 16 tal treden zijn, hoogte +-2m80, breedte van de treden: 1m10, afgewerkt in glad zichtbeton Trap 2 tussen gelijkvloers en eerste verdiep, zou een 17 tal treden zijn, hoogte +-3m00, breedte van de treden: 1m10, afgewerkt in gepolierd (kleur)beton, komt boven de 1e trap te staan. Onze ruwbouwwerken beginnen in september.

Betontrappen storten

Het zou gaan om een keldertrap en gewone trap. Zelfde afmetingen en zelfde draai. 16 treden met 1 draai Keldertrap graag mooi afgewerkt in beton zodat deze niet meer bekleed moet worden. Andere trap zouden we nog bekleden met hout achteraf.

Terras in gepolierde beton aan te leggen

Storten en polieren van beton voor terras - geen print (45m²). Het betreft een renovatieproject van een gesloten bebouwing (achteraan is wel toegang tot de kavel via een braakliggend stuk veld). Er ligt reeds een terras tegen de achtergevel. Hopelijk kan dit als basis gebruikt worden. Er kan nog een 10-tal cm omhoog gewerkt worden tot aan bovenkant dorpel achterdeur.

Beton storten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis. (-florida-416x326-luifel-416-cm-geimpregneerd) De oppervlakte is 8. 32m x 3. 26m. Een dikte van 15cm zou voldoende zijn voor een tuinhuis? Het tuinhuis zal 50m diep in de tuin komen op ongeveer 100m van de straatkant. Er is geen rechtstreekse doorgang tot in de tuin.

Beton storten voor tuinhuis

Ik zou graag een ondergrond hebben voor mijn tuinhuis op te bouwen. Het tuinhuis is +- 12 m² groot.

Beton storten binnen en buiten voor magazijn

Beton storten binnen en buiten ongeveer 500 m² voor magazijn.

Partners

Partners van Casius