Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Beton storten voor een zwembad

In de tuin zou een bodemplaat in beton moeten worden voorzien. Deze moet 15 a 20 cm dik zijn. Lengte 5m breedte 3M. Ofwel via het huis met buizen, ofwel met een pompwagen. De afstand van de straatkant tot aan de tuin is om en bij de 25 m.

Storten van beton

Betreft aanleg polybeton verharding die dient te fungeren als vloer voor tuinhuis, achteraan in de tuin.

Beton storten

Wij gaan een tuinhuis plaatsen en om te vermijden dat het verzakt, gaan we eerst beton storten. De plek waar het beton gestort moet worden, bevindt zich op minder dan 5 meter van de haag en van de straatkant. Wij voorzien dat alles klaar is en doen de afwerking, het beton moet enkel gestort worden. Ongeveer 2,5 m³. Woensdag 26/04 zouden de werken idealiter moeten uitgevoerd worden.

Beton storten

Ik wil wat beton laten storten in mijn tuinhuis, om zo de vloer overal even hoog te krijgen. De hoeveelheid is 1,3m³. Er kan wel niet tot helemaal aan het tuinhuis gereden worden, aangezien er in de 'oprit' een regenton zit.

Beton gieten voor tuinhuis

Voor een betonplaat te laten gieten onder mijn nieuw tuinhuis heb ik 3 m³ beton nodig, graag had ik de prijs hier van gekregen om te laten storten. De stortplaats bevindt zich +/- 15m van de openbare weg.

Beton storten voor tuinhuis

Plateau tuinhuis van 3 m*4 m*10 cm beton komen gieten, bekisting is reeds klaar.

Beton storten voor fundering tuinhuis

Betonplaat of fundering voor tuinhuis 6 m x 4 m x 20 cm. Gesloten bebouwing en zou achteraan de tuin moeten komen op ca 45 m vanaf voorkant van het huis.

Beton laten storten in achterbouw-chappen en isoleren

We hebben onze living uit moeten graven en hebben nu beton nodig om een stevig platform te verkrijgen. Het gaat over 8 m³. Graag prijs geleverd met pompwagen op 25 m van de straat. Graag ook chappen , en isolatie. Oppervlakte 140 m² en 8 cm hoog. En isolatie voor de vloer 50 m² en 8 cm hoog.

Partners

Partners van Casius