Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Beton storten

Voor de aanleg van ons terras in de achtertuin, dienen we zo'n 7 m³ beton te laten storten. De omkisting is reeds aanwezig, dus het gaat om puur storten van de beton alleen. De achtertuin is omsloten, maar er kan een pomp boven het platte dak van de garage gelegd worden (of door de garage? ) om er te geraken (terras ligt zo'n 15 à 20 meter van de straat). Kan u ook meegeven hoe er wordt omgegaan met weercondities (vrieskou, regen), gezien het winter wordt?

Beton storten

Graag had ik een basis betonlaag laten storten. Ik zit momenteel op de pure grond en zou graag mijn renovering beginnen. Bedoeling is om hierop vloerverwarming te beginnen leggen. Hierbij een offerte voor een oppervlakte van +/-66 vierkante meter. (gelijksvloer)

Trap in beton maken

Graag had ik een offerte laten maken voor een trap in beton. In bijlage vindt jet het plan voor de trap terug. Voorlopig staat het verdiep er nog niet en is het trapgat nog toegankelijk vanboven. Of kan een mal ter plaatse worden gemaakt om daarna beton te storten? Achteraf zal ik de trap afwerken in hout. Trap zitten twee draaien,geen balustrade. Daarna nog bekleden met hout.

Beton ondergrond tuinhuis

Ik zou graag de prijs kennen (alles incl. ) voor het storten of voorzien van beton waarop ik mijn tuinhuis van 3m15 op 3m15 kan plaatsen. U kan mij uw offerte mailen, liefst zo snel mogelijk

Gepolierde beton storten

Betreft aannemer voor beton te gieten: Ik wil in mijn garage 32 vierkante meter een betonlaag laten leggen in plaats van een vloer. Graag indien mogelijk deze of volgende maand de werken laten uitvoeren.

Storten beton voor inbouwzwembad

Storten van beton voor een inbouwzwembad: Oppervlakte; 56 m². Volume: c.a. 10 kuub. Afstand pompwagen tot locatie c.a. 25m.

Betonstorten tuinhuis

Ik wil beton (ofwel ter plekke aanmaken en gieten ofwel laten storten) voor een tuinhuis. Hebt 12 m³ nodig, op ongeveer 15 meter van de straat. Adresgegevens geef ik later aan de vakman mee

Beton storten voor terras

Terras maken. 9 x 4 meter. Wordt geplaatst alleen het beton moet gestort worden. Prijsofferte.

Partners

Partners van Casius