Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Terras in gepolierd beton

Wij laten een zwevend terras bouwen, met hieronder graag een tweede terras van 50m2 in gepolierd beton. De voorbereidende graafwerken zullen dus reeds uitgevoerd zijn. Het volstaat om de beton te storten en het terras verder af te werken.

Complete tuin renoveren

Ik wil graag beginnen met een haag te planten van minimaal 60 meter. Heb vorig jaar al 70 vierkante meter beton laten storten. Maar wil graag eerst wat tips wat ik het beste kan zetten en wat het me gaat kosten. Denk aan een ligusterhaag og laurierhaag te zetten

Plaatsen blokhut Cottage

Graag dienen wij in onze tuin een blokhut Cottage 205x295 te laten plaatsen. De blokhut is incl vloer. De blokhut dient achteraan in onze tuin geïnstalleerd te worden. Wij hebben geen achteringang en ook geen zij-ingang aan onze tuin. Ik weet niet of dit de mogelijkheden inzake het storten van beton beperkt... Offerte met en/of zonder gieten van betonplaat.

Beton storten

Ik zou graag nog 5-6 m3 beton willen laten storten voor terras en een pad te kunnen aanleggen. Omkadering is er al, het gaat dus enkel om het storten en uitstrijken van beton. Tuin is ongeveer 15 m ver van de baan aan de voorkanen. Kan er iemand een richtprijs geven aub?

Bouw kleine achterbouw

Onze bestaande achterbouw willen we volledig vernieuwen. We willen gerust helpen met afbreken en storten van beton. Echter hadden we graag de nieuwe laten zetten, we staan open voor suggesties maar zijn gebonden door ons budget. De bouw moet dienen voor stockage, wasmachine en droogkast alsook een douchecabine en toilet moeten er zijn, 1 deur-ingang en 1 raam of glastegels voor licht-inval. Totale grootte is ongeveer 4x3m. Graag info/prijs/suggesties aub !Bouw kleine achterbouw 12m2

Beton storten

Voor de aanleg van ons terras in de achtertuin, dienen we zo'n 7 m³ beton te laten storten. De omkisting is reeds aanwezig, dus het gaat om puur storten van de beton alleen. De achtertuin is omsloten, maar er kan een pomp boven het platte dak van de garage gelegd worden (of door de garage? ) om er te geraken (terras ligt zo'n 15 à 20 meter van de straat). Kan u ook meegeven hoe er wordt omgegaan met weercondities (vrieskou, regen), gezien het winter wordt?

Beton storten

Graag had ik een basis betonlaag laten storten. Ik zit momenteel op de pure grond en zou graag mijn renovering beginnen. Bedoeling is om hierop vloerverwarming te beginnen leggen. Hierbij een offerte voor een oppervlakte van +/-66 vierkante meter. (gelijksvloer)

Trap in beton maken

Graag had ik een offerte laten maken voor een trap in beton. In bijlage vindt jet het plan voor de trap terug. Voorlopig staat het verdiep er nog niet en is het trapgat nog toegankelijk vanboven. Of kan een mal ter plaatse worden gemaakt om daarna beton te storten? Achteraf zal ik de trap afwerken in hout. Trap zitten twee draaien,geen balustrade. Daarna nog bekleden met hout.

Partners

Partners van Casius