Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Beton storten

Wij zouden een laag beton van 10cm dik moeten laten storten in de berging, keuken en badkamer. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 33m².

Beton storten voor tuinhuis

Zou een beton willen laten storten voor een tuinhuis. De beton moet 4 op 4 m zijn. Dikte te bespreken. ( denk aan een 15 tot 10 cm)

Beton storten

Beton storten voor een 15 m². En dikte van 10 cm.

Beton storten voor tuinhuis en achtertuin

We zouden graag beton gestort krijgen voor onze achtertuin. De hele tuin is 10x7m ongeveer. En op een groot deel komt er een tuinhuis van 8x3m. We gokken op een 10 cm dikte. Welke ondergrond is hiervoor het beste, en wie kan ook de grondwerken komen doen?

Gepolierde betonvloer storten

Binnen enkele weken beginnen wij met de renovatie van een schuur tot woning. Het is de bedoeling dat er een betonvloer van 30 cm in de schuur gegoten wordt. De oppervlakte van de schuur is 212 vierkante meter. In een deel van de schuur (63 vierkante meter) wordt een woning gebouwd. In dit gedeelte hoeft de beton dus niet gepolierd te worden. De rest van de schuur (149 vierkante meter) wordt de garage voor onze auto's en hier zouden we graag een gepolierde betonvloer hebben.

Betonplaat voor fundering tuinhuis

Ik wil een beton laten storten. Van ongeveer 25m² als fundering voor een tuinhuis. De betonnen platen zijn er al waarbinnen het beton moet komen.

Betontrap storten naar kelder

Trap plaatsen: betontrap storen. Graag zouden wij een trap willen laten plaatsen van gelijkvloers naar onze kelder. Wij twijfelen voor een beton trap of in het hout. Te bespreken met de vakman.

Betonplaat gieten

Beton te laten storten, 4 kubiek. Pomp zal nodig zijn. Indien mogelijk ook plattrekken. Voorkeur om te laten storten op zaterdag 17 februari.

Partners

Partners van Casius