Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor beton storten:

Beton storten

Ik zou voor een fietsenberging als vloer graag beton laten gieten. Het betreft 10 vierkante meter. Ik had graag ook meteen de bewapening en voorbereiding samen met vakmannen gedaan, waarbij ik dus ook help. Het is goed bereikbaar (straatkant en geen dak), dus zou makkelijk te storten moeten zijn. Droog beton liefst. Ik zou deze werken liefst afronden tussen Kerst en nieuw.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton storten uit heel België:

Beton storten

Ik ga een aanbouw zetten waaronder een vloerplaat moet komen uit gepolierd beton. De vloerplaat kan buiten gegoten worden en bevat een oppervlakte van 30m² (6m breed op 5 diep). Bekisting, plastic folie, vloerisolatie & wapening kan ik zelf aanbrengen. De volledige oppervlakte zal ik ook afgraven en gelijk zetten. Ik kan indien gewenst ook uiteraard zelf helpen om de kosten te drukken.

Beton storten voor terras

Vakman om achter mijn huis (terras) een betonplaat te laten storten het is wel een halfopen huis maar de weide naast het huis laat wrs niet toe om te betreden met zware vracht dus zal er waarschijnlijk een pomp nodig zijn ik moet het nog juist opmeten maar vermoedelijk gaat het over 6m3

Muur dichtmetselen en beton storten

Uitbreken garagepoort en dichtmetselen van opening. Storten van beton in naar beneden lopende garage-inrit, dit is onder woning. Vervolgens klinkers aanleggen op de vrijgekomen ruimte, inclusief het wegeltje dat naar de voordeur loopt. Oude muurtjes afbreken en nieuwe metselen.

Beton storten voor terras

Ik zou graag beton willen storten voor mijn terras + living waarvoor ongeveer (33 m² x 15 cm dikte) 5 m³ nodig zal zijn.

Beton storten en polieren

Ik wil beton leggen en polieren in een landbouwloods van volgende afmetingen van 10m x en van 20m en buiten voor de loods nog 10m x 5m. Ik had gedacht aan 20mm dik met betonnet. Eveneens het zagen van uitzetvoegen.

Beton storten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen en willen in de living vloer leggen maar er ligt nog geen beton op. Graag zouden we een prijsofferte willen. Onze woonkamer is 9m op 4m

Beton uitbreken en nieuwe storten

Beton op werkplaats uitbreken, dit is ongeveer 80 m² en 10 cm dik. Kapotte beton uitbreken en ook meteen nieuwe storten.

Beton storten

Wij zouden een laag beton van 10cm dik moeten laten storten in de berging, keuken en badkamer. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 33m².

Partners

Partners van Casius