Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor ikea kast monteren:

Ikea kast monteren

Pax kleding kast 236-58-150 met 6 lades. Wat zouden de kosten zijn deze te monteren? IKEA kast
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea kast monteren uit heel België:

Opnieuw monteren Ikea kastdeur + plinten remonteren

Een deur van een lade kast ( zie foto 4) is losgekomen. Het systeem is kapotgegaan mettertijd. Er zou een nieuwe ikea deur moeten gemonteerd worden + nieuwe onderste lade in de kast. Tevens zouden er overal nieuwe clips op de plinten moeten komen ( schuif - clip systeem, zwarte clips) die op de poten clippen. Materiaal door vakman te bestellen en mee te brengen. Indien oude deur kan geremonteerd worden ook goed, onderste lade is wel verbogen.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen ophangen, 2 boekrekjes uit de muur halen, een Pax-kast van Ikea met glazen schuifdeuren monteren, tafel monteren (enkel poten aanzetten), spiegel ophangen, gordijnrails monteren.

Ingemaakte kasten woonkamer

Ik wil een ingemaakte kast laten maken voor de woonkamer. Afmetingen (bij benadering): B450cm x H250cm * D60cm Schuifdeuren of gewone deuren afhankelijk van het uitzicht. Gebroken wit/Witgebeitst uitzicht. Hoeft geen echt hout te zijn. In de kast een afwisseling van planken en hangmanden (eventueel Ikea Pax mogelijkheden)

Herstellen van lek in leiding

Lek in waterleiding door vrieskou herstellen, is afgezaagd, ik heb een tussenstuk maar het springt steeds terug los door de druk... Legger in kast van onder naar boven verplaatsen + 1 ikea rekje ophangen tegen de muur. Adressgegevens bij afspraak.

IKEA pax kast in elkaar zetten

Ik zoek iemand die mijn Ikea pax kleerkast (2m breed) in elkaar kan steken in de eerste helft van april.

Monteren van Ikea-kast

Monteren van een ikea kast. Betreft pax kast.

Monteren zetel en kast ikea

Op gelijkvloerse verdieping moeten drie zaken gemonteerd worden van IKEA: - merk FRIHETEN- 3 zitslaapbank - merk Soderhamn 3 zitsbank - merk Pax: kast. 1m50 breed. Lengte 2m37. Diepte37cm

Monteren van een Ikea keuken

Wij zoeken iemand die onze Ikea keuken kan in elkaar steken, het gaat om een wandkast met inbouwtoestellen (ong. 3 m lang, 2m hoog) en waarvan de 2 meest linkse kasten enkel de front van de kast is, aan de binnenkant zal de boiler moeten weg gewerkt worden, hier is dus wat aanpaswerk/timmerwerk nodig. Verder nog een kleine L-keuken ook in elkaar te steken met toestellen. Alles staat klaar in dozen, alleen elektriciteit moet nog in de muur ingewerkt worden. Én we moeten zelf nog een werkblad op maat dan laten maken als de kasten eenmaal geïnstalleerd zijn. Foto's ter beschikking.