Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor ikea kast monteren:

Ikea kast monteren

Pax kleding kast 236-58-150 met 6 lades. Wat zouden de kosten zijn deze te monteren? IKEA kast
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea kast monteren uit heel België:

Ikea kastenwand plaatsen

Kastenwand in mat zwart, bestaande uit 8 kasten (telkens 2 kast elementen) waarvan 1e met inbouw koelkast. Kasten zijn voorzien van 12 tal lades en 20 tal leggers. Kasten zijn kamerhoog (2m60) en dienen aangewerkt te worden met paslat. Alle elektriciteit is voorzien op juiste locatie.

Meubels monteren

Ik zou graag het monteren willen van: tweepersoonsbed, 180x200 2 nachtkastjes, 1 kleerkast, 225cm 1 dressoir 1 tv kast. Gelieve eerst een offerte per email te sturen. Dit zijn geen ikea meubels, maar van een ander bedrijf.

Kledingkast op maat maken

Een afwerking van een kledingkast naast een witte Ikea kast. Er zou op een plaats van 40 cm breed, 2.36 m hoog en +- 50 cm diep een maatkast moeten gemaakt worden met 2x kledingroede (boven elkaar). Er moeten geen deuren voorzien worden. Materiaal is afhankelijk van uw aanbod en prijs. De kast zou een achterwand, boven- en onder wand, eventueel plint en 2 zijwanden moeten hebben zodat dit in de nis kan worden geplaatst.

Opnieuw monteren Ikea kastdeur + plinten remonteren

Een deur van een lade kast ( zie foto 4) is losgekomen. Het systeem is kapotgegaan mettertijd. Er zou een nieuwe ikea deur moeten gemonteerd worden + nieuwe onderste lade in de kast. Tevens zouden er overal nieuwe clips op de plinten moeten komen ( schuif - clip systeem, zwarte clips) die op de poten clippen. Materiaal door vakman te bestellen en mee te brengen. Indien oude deur kan geremonteerd worden ook goed, onderste lade is wel verbogen.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen ophangen, 2 boekrekjes uit de muur halen, een Pax-kast van Ikea met glazen schuifdeuren monteren, tafel monteren (enkel poten aanzetten), spiegel ophangen, gordijnrails monteren.

Ingemaakte kasten woonkamer

Ik wil een ingemaakte kast laten maken voor de woonkamer. Afmetingen (bij benadering): B450cm x H250cm * D60cm Schuifdeuren of gewone deuren afhankelijk van het uitzicht. Gebroken wit/Witgebeitst uitzicht. Hoeft geen echt hout te zijn. In de kast een afwisseling van planken en hangmanden (eventueel Ikea Pax mogelijkheden)

Herstellen van lek in leiding

Lek in waterleiding door vrieskou herstellen, is afgezaagd, ik heb een tussenstuk maar het springt steeds terug los door de druk... Legger in kast van onder naar boven verplaatsen + 1 ikea rekje ophangen tegen de muur. Adressgegevens bij afspraak.

IKEA pax kast in elkaar zetten

Ik zoek iemand die mijn Ikea pax kleerkast (2m breed) in elkaar kan steken in de eerste helft van april.