Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse klussen:

Diverse klussen

Graag zouden wij volgende klussen laten uitvoeren: - 2 gordijnen ophangen in living (materiaal hebben w in huis) - 3 canvassen ophangen in living (materiaal hebben we in huis) - plinten plaatsen in living en slaapkamer (materiaal hebben we in huis) - 2 rolluiken repareren in slaapkamer. We wilden informeren of u deze werken zou willen uitvoeren bij ons? En of u hiervoor een offerte zou willen opstellen?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse klussen uit heel België:

Kluswerken uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren (kan dit zelf niet) 1 plafondlamp ophangen een plafondlamp maken,een rolgordijn ophangen in keuken.

Klussen in Kledingwinkel (Meir)

Er zijn een aantal werken nodig voor onze winkel 1. Aanpassing aansluiting beveiligingsalarm aan deur 2. Lek / reparatie in de keuken 3. Rechtzetten van een hangbord

Kluswerken uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten doen zoals dakgoot repareren, luik naar de zolder plaatsen, kast onder pompsteen uitwerken, plankenrek maken, ...

Herstellen rolluiken en andere klussen

Graag een klusjesman voor volgende werken uit te voeren: De rolluiken kunnen niet meer opgetrokken worden omdat het lint geblokkeerd is. Dit is een rolluiken op gelijkvloers. Ook dienen er andere klussen opgeknapt te worden zoals de cifons in de badkamer. Stopcontacten aan het wasmachine en voor de oven zijn los. Brievenbus in de deur plaatsen en een vliegenvanger zetten

Diverse klussen uit te voeren

Herstellen voegen binnen en buiten, goot kuisen en inspecteren. Herstellen houtwerk onder goot, dit is ongeveer 40 cm². Plaatsen rekken in garage en terrastegels herstellen.

Klussen in huis en tuin uit te voeren

Op zoek naar een klusjemans/tuinman voor enkele uren/week.

Verschillende klussen uitvoeren

Rolluik zit vast (oud mechanisme) deurklink toilet afgebroken-tuin weghalen betonnen tegels-plaatsen nieuwe afschutting en eventueel kunstgras leggen.

Achterbouw afwerken en zolder inrichten

Er moet een hele achterbouw worden afgewerkt. Staat in ruwbouw. Afgewerkt worden om later te vrehuren als studio. badkamer, keuken, sanitaair, elektriciteit, verwarming. Ook de kamers onder de zolder moeten worden afgewerkt.Alles is geisoleerd en kinderkamer af te werken. Nieuwe ijzeren trap en nog enkele klussen in de badkamer.

Partners

Partners van Casius