Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse klussen:

Diverse klussen

Graag zouden wij volgende klussen laten uitvoeren: - 2 gordijnen ophangen in living (materiaal hebben w in huis) - 3 canvassen ophangen in living (materiaal hebben we in huis) - plinten plaatsen in living en slaapkamer (materiaal hebben we in huis) - 2 rolluiken repareren in slaapkamer. We wilden informeren of u deze werken zou willen uitvoeren bij ons? En of u hiervoor een offerte zou willen opstellen?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse klussen uit heel België:

Klussen in huis

Volgende klussen wil ik uitvoeren: Uit plakken en schilderen van een muur na waterschade. Opnieuw bevestigen van plinten. Eventueel laminaat vervangen

Diverse klussen in horeca zaak

Wij onze horeca zaak veranderen en heb iemand nodig voor de volgende klussen nl, een raam dichtmetsen, , een puntgevel bezetten, een kleine vloer plaatsen , twee deuren plaatsen, wandpanelen plaatsen in afwaskeuken + plinten, nieuw dak op bestaande afwaskeuken in metalen geisoleerde dakpanplaten en nog een paar kleinere dingen

Diverse klussen uitvoeren

Rails plaatsen, lek in afvoerbuis herstellen enz...

Klusjes uitvoeren

Ik heb een klusjesman nodig die enkele kleine klussen in huis kan opknappen/aanbrengen: 1. Steunbeugel bevestigen aan kleine bureautrap (beugel bezit ik al) 2. Herstellen klep brievenbus voordeur 3. Terug ophangen van gordijnschraag in bureau ( schraag en gordijn heb ik al ) 4. Kleven deurplank voordeur (plank komt los)

Enkele kleine klussen uitvoeren

Ik ben op zoek naar een klusjesman om enkele kleine klusjes uit te voeren. Het zou gaan om enkele Ikea kasten in elkaar te zetten, kastjes aan de muur te hangen en schappen op te hangen.

Diverse klussen in appartement uitvoeren

Er zijn enkele kleine klusjes die moeten gedaan worden in mijn appartement. Men moet een trapleuning plaatsen, afwerken van de dakisolatie en de elektriciteitsdraden afschermen. Het gaat om relatief kleine werkjes en er kunnen nog andere bijkomen.

Voegwerk vernieuwen en andere klussen

Graag een klusser om dat aan te pakken en nog andere werkjes: Op een aantal plaatsen aan de voorgevel van het huis metselwerk uitkappen en terug hernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken.

Diverse klussen uitvoeren

Lamp in hal op verdieping herstellen Stopcontact in woonkamer herstellen Lamp in slaapkamer herstellen Buiten: lamp aan de voordeur vervangen Nieuwe bel plaatsen Muren hal en slaapkamer herstellen en verfklaar maken

Partners

Partners van Casius