Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse klussen:

Diverse klussen

Graag zouden wij volgende klussen laten uitvoeren: - 2 gordijnen ophangen in living (materiaal hebben w in huis) - 3 canvassen ophangen in living (materiaal hebben we in huis) - plinten plaatsen in living en slaapkamer (materiaal hebben we in huis) - 2 rolluiken repareren in slaapkamer. We wilden informeren of u deze werken zou willen uitvoeren bij ons? En of u hiervoor een offerte zou willen opstellen?
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse klussen uit heel België:

Klussen in badkamer

Klusjesman: Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. 1 ventilator in de badkamer installeren, 1 ventilator in de kelderkamer installeren.

Aantal klussen in huis uitvoeren

Klusjesman: Ik wil de keukentoestellen laten verplaatsen en de tegels in de badkamer van een muur weg doen.

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: houten binnendeuren klemmen. 2 ervan moeten dan terug geschilderd worden . 1pvc raam klemt . Regenpijp terug vastzetten

Klussen in huis en kelder

Een klusjesman: Decaperen 2 ingewerkte kasten en balken plafond gang. Aanbrengen flexibele isolatieplaten om plafond kruipkelder te isoleren.

Aantal klussen in huis uitvoeren

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren in huis: - herstellen van een sifon van een badkamermeubel - herstellen van een slot aan deur en raam.

Verschillende klusjes uitvoeren

Graag een klusjesman die steeds op korte termijn allerhande klussen kan uitvoeren. Dit kan gaan van het vervangen van een tegel tot elektrische werken, zeer uitgebreide werken.

Klussen uitvoeren binnen en buiten

Grootste klus: we hebben een aantal buitenlampen die automatisch aan gaan als het donker wordt en dan na een paar uur weer uitgaan. Dit werkt niet goed: ze gaan te laat aan en blijven dan tot diep in de nacht branden. Het liefst zouden we een systeem met een timer hebben. - Een aantal spotjes binnen (sommige met dimmer, sommige zonder) maakt een irritant zoemgeluid. - Zonnenscherm buiten gaat niet naar open. We weten niet zeker of de elektriciteit is aangesloten tijdens de renovatie of dat er een ander probleem is.

Enkele klussen uitvoeren

Ik heb een aantal klussen: - ophangen string wandkastje - aanmaak en plaatsing nieuwe rolluikwand - plaatsing 3 decoratieve kaders - aanmaak en installatie plank kast - eventueel installatie trapleuning zoldertrap

Partners

Partners van Casius