Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen van een balustrade in metaal:

Herstellen van een balustrade in metaal

De metalen balustrade van 7 meter is beschadigd en moet terug in oorspronkelijke staat hersteld worden. Het gaat om een bel-étage woning.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van een balustrade in metaal uit heel België:

Balustrade terras vernieuwen

Ik wil graag de balustrade op het terras op de bovenste verdieping van een rijhuis veiliger maken. Dit betekent ofwel de huidige houten afsluiting met zinken plantenbakken vervangen of herstellen. En eventueel moet de roofing opnieuw gedaan worden. Het terras is ongeveer 18m2 groot.

Herstelling balustrade ijzer

Ik wil graag de bestaande ijzeren balustrade rond het dakterras laten herstellen en verstevigen. Ze is ongeveer 20 meter lang. Hier en daar verroest. 25 jaar oud. Op een 1 e verdieping in Boom. Gemakkelijk bereikbaar.

Houten balustrade herstellen

Herstelling van de houten balustrade op het terras op de eerste verdieping. Gebroken balk die ter ondersteuning dient herstellen.

Houten trap renoveren/vernieuwen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Het is een houten trap met 14 treden van gelijkvloer naar 1 s te verdieping graag vernieuwen of herstellen wanneer het nog mogelijk is. Een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping en ook graag een armleuning, boven een deel maken met een balustrade. Hoek van 90° tussen 3° en 4° trede. Trede breedte 90 cm. Het is een open trap ( zonder achterkant aan de tredes)

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Balustrade appartement van balkon herstellen

Balustrade van een balkon herstellen dit van een appartement op de tweede verdieping. Er is iets op de balustrade gevallen en is geplooid in van aluminium.

Lek in dagterras herstellen

Terras, op de 2de verdieping, met een breedte van 4mx2m, afgewerkt met tegels en een blauwe hardsteen op het zelfde niveau als de tegels. Dus geen opstand, maar balustrade. Water lekt van de vochtweringslaag onder de blauwe hardsteen op de dorpel van 1ste verdieping, met aftekening tot gevolg. Graag de lek verhelpen om verdere schade uit te sluiten