Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor opmetsen nieuwe deksel op septische put:

Opmetsen nieuwe deksel op septische put

Het deksel van de sceptische put in de kruipkelder moet vervangen worden. De nieuwe putdeksel is reeds aangekocht maar dient nog geplaatst te worden. Hiervoor moet de kader opnieuw opgemetst worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmetsen nieuwe deksel op septische put uit heel België:

Verwijderen / opnieuw plaatsen van septische put

Bestaande septische put is volledig vernield door het plaatsen van een vrachtwagen boven de septische put. Schade is te zien op de bijgevoegde foto's. De bestaande put dient geledigd te worden, vervolgens de beschadigde put verwijderen, een nieuwe betonnen put van 1500 L te herplaatsen + bestaande leidingen opnieuw aansluiten. Vervolgens opmetsen en voorzien van een stalen deksel op dezelfde hoogte als de omgeving. De verzekering is aangesproken en er is dringend een offerte nodig voor kostenraming.

Septische put opmetsen en nieuw deksel leggen

Opmetsen van een septische put (+- 60cm onder maaiveld) in beplanting + plaatsen deksel (weinig belasting) + opmetsen zinkput (+-25cm onder maaiveld), ook in beplanting + pklaatsen deksel (ook weinig belasting) beide putten helaas reeds in gebruik

Opmetsen septische put en geurdicht deksel plaatsen

Kasseien uitbreken oprit en septische put ophogen ongeveer 50-70 cm en deksel plaatsen.

Deksel van septische put vervangen of opmetsen

Onlangs is het deksel van de septische put vervangen geweest, maar nu heb ik wel gemerkt dat er in het metselwerk een paar openingen zijn gekomen. Ook is het nieuwe deksel, geen dubbel deksel. Ik zoek een vakman om dit deksel te vervangen of opnieuw op te metsen.

Opmetsen + plaatsen deksel op rioolput en septische put

1. Opmetsen rioolput (ongeveer 30 cm hoog), buitenafmeting metselwerk : 100*75 cm. Binnenzijde : 75*45 cm. Leveren en plaatsen rioolputdeksel (zie bijgevoegde foto's). 2. Opmetsen septische put (ongeveer 15 cm hoog) buitenafmeting : 80*60. Ligt ongeveer 20 cm onder maaiveld gazon. Leveren en plaatsen dubbel alu deksel

Opmetsen en afsluiten van regenput en septische put

Ik zoek een aannemer om mijn waterput op te metsen en te voorzien van een aluminium deksel,alsook een deksel voor mijn septische put.

Opmetsen septische put + deksel + herplaatsen klinkers

Opmetsen septische put (60x60) , 35cm opmetsen + deksel+ verwijderde betonklinkers terug plaatsen (120x 120)

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit in klinkers: 136 m². 20 x 20 x 6 grijs/zwart op 10 cm stabilisee van 200 kg cement /M3 (Bv. VP Stones Zwart/grijs ongetrommeld of gelijkaardig) Vlijlaag zand 3 cm Boordstenen 110 m Afstrooi wit zand Verwijderen treinbils (45 m) en afvoeren 120 m² klinkers. Opmetsen toegangsluik sterfput en voorzien van deksel (met klinkers).