Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Berchem (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Berchem (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Berchem (Antwerpen):

Plaatsen zonnepanelen

Plaatsen van zonnepanelen op mijn woning. Nu een puntdak.

Deksel septische put vervangen

Het deksel van onze septische put is kapot en moet worden vervangen. De septische put bevindt zich onder ons terras. Het deksel bevindt zich op ons terras. Het deksel is iets groter dan 70 cm x 70 cm. Een gemetst deksel.

Keldergaten te herstellen

Elke appartement heeft zijn eigen kelder met keldergat. In totaal zijn er 10 keldergaten. Deze gaten zijn gemetst en voorzien van een rooster. Ze zijn dringend aan renovatie toe. Elke opening heeft lossen bakstenen en de roosters op het voetpad worden niet meer deftig ondersteund. Daarenboven zijn deze niet voorzien van een blauwe steen. Binnenkort wordt de straat (inclusief voetpad) heraangelegd, en moeten de roosters er goed bij liggen, om zo de stoep me de roosters uit te lijnen. Vandaag liggen de roosters scheef. Graag had ik een offerte om alle gaten te herstellen = opnieuw metsen, voorzien van blauwe steen

Houten schermen plaatsen voor terras van appartement

Ik wil het terras van het linkerappartement , dat op GVL uitkomt op de tuin, zodanig afsluiten dat het rechter appartement GVL het volle vruchtgebruik heeft van de tuin. Ik zou daarvoor op de zijkant nog één hoog scherm nodig hebben ( er staat er al één) , en dan tussen deze twee schermen een lagere houten afsluiting, zodat de mensen vanop het terras nog zicht hebben op de tuin.

Boiler vaillant herstellen

Herstelling boiler vaillant .

Klusjes uitvoeren in kantoor

Het betreft een vernieuwing van een kantoorruimte die reeds is uitgevoerd maar waar nog enkele nazorg punten verzorgd moeten worden. Het gaat om de volgende punten: - ophangen van kaders, whiteboards, schabje, darts, ... - opkitten van keukenblok - een klein stuk van een systeemplafond herstellen (+/- 2 à 3 m2) - waterleiding afstoppen - kastdeuren afstellen (- verlichting in 1 vergaderzaal ophangen)

Beerput en waterput herstellen

Opknappen en herstellen van een beerput en een regenwaterput. Regenwaterput vermoeden we van 5000 liter. Er is ook nog geen pomp aanwezig.

Voorgevel renoveren en isoleren

Gevel van ons huis renoveren. Ons huis is door de vorige eigenaar zwart geschilderd alsook moeten de bakstenen + voegen gepoetst worden. En alsook isoleren van de gevel. Oppervlakte van de gevel is ongeveer 50 m² , dit is enkel de voorgevel. Er zitten ongeveer 8 ramen en een voordeur.

Glas binnendeur vervangen

Glasbreuk van binnendeur vervangen.

Loodgieterijwerkjes uitvoeren

- Er dient een gasleiding verplaatst te worden met gaskraan voor nieuw fornuis. - Er moet een afvoer verplaatst worden voor de keukenafvoer. - Er moet een boiler op gas opgehangen worden en aangesloten.