Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Berchem (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Berchem (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Berchem (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Berchem (Antwerpen):

Herstellen werking ouderwets rolluik

Herstellen werking oud rolluik (gelijkvloers - straatkant) in oudere woning van gepensioneerde. Optrekken van het rolluik gaat nog . Bij het neerlaten echter draait het lint beneden niet meer rond de cirkelvormige metalen cylinder ( diameter : circa 10 cm ) - blijkbaar is hier een onderdeel / mechanisme stuk geraakt hetwelk er moet voor zorgen dat het lint zich mooi rond de cylinder oprolt . Mogelijk is tevens het lint aan vervanging toe .

Vocht expertise & renovatie

In een gelijkvloers appartement heb ik te maken met een terugkerend vochtprobleem. Het betreft vermoedelijk opstijgend vocht. Ik ben op zoek naar een aannemer die het probleem kan lokaliseren en repareren.

Toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen

Kort na nieuwjaar willen we de kleine toilet beneden laten renoveren en ook de tegelvloer van de keuken en de toilet vernieuwen. Die vloer is nu half tegels en half hout en we willen die geheel tegels (incl. De toilet die aansluit) laten zijn.

Klussen in huis

Er dienen een aantal klusjes in het appartement te gebeuren zoals: a) luster ophangen b) inbouwspots vervangen c) deur inbouwkast terug herstellen d) wc-bril herstellen e) 2de gat boren in muur. F) nazicht sanitair (nieuwe kranen) g) nazicht verwarming

Behangen kinderkamer

Wij zijn op zoek naar iemand die een muur bij ons kan behangen op de kinderkamer. Het is een muur van een 10 m², de ondergrond is reeds in orde en heeft een eerste laag gekregen. Informatie over het behangpapier: Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen. De voordelen van WallSmart zijn: Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf Het is veel sterker dan normaal behangpapier Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar Het is eenvoudig te verwijderen

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen in huis laten doen: - plaatsen van douchescherm - plaatsen van jaloezieen aan 3 ramen - 10 legplanken plaatsen - lampje installeren inbouwkast badkamer -TV ophangsysteem installeren - rail in keuken voor opbergsysteem installeren - haakjes plaatsen in badkamer. Al het te plaatsen matriaal heb ik ter beschikking.

Klussen in huis

Er zouden inlegplanken in de muur moeten geboord worden. Een kleerkast (bestaat uit 17 pakketten) in elkaar moeten gezet worden.

Meubels op maat

Ik renoveer momenteel een huis en ben op zijn naar schrijnwerk voor enerzijds een salonkast en anderzijds een keukenmeubel. Bijgevoegd zijn foto's van de ruimtes en een schets van wat we zouden willen hebben. We willen voor een natuurlijke, lichte houtkleur gaan. Het keukenmeubel bestaat uit een meubel met inbouw oven, microgolf en koffiemachine, en een houten kader met schappen ernaast. Het salonmeubel bestaat uit 3 delen, 1 aan weerszijde van de open haard. Het is een assymetrisch design met zowel open 'blokken' als schuiven onderaan. Werken in December uit te voeren.

Nieuwe vloer leggen

Huidige vloer bestaat voor de helft uit planken vloer op chappe de andere helft is betegeld / beide moeten uitgebroken worden en vervangen door nieuwe tegels (geen natuursteen) Opgemeten : 24 m² met toch wel wat extra hoekjes = eetkamer overlopend naar keukenvloer en WC ruimte, deur naar gang, WC en buitendeur naar tuin. Omwille van hoekjes en kantjes lijkt het mij handig met tegels van 30x30 te werken of max 60x60 Ik meen dat het huis van de eind jaren 1960 zal zijn..

Klussen in huis

Meubeltje verder ineen zetten, WC-bril plaatsen (voor beide is materiaal in ons bezit); lek dakgoot of afvoer terras (9de verdiep) dichten, schakelaar verlichting dampkap herstellen, groene afspanning terras (materiaal OK), leertjes kranen badkamer vervangen, TL-lampen (2, in ons bezit) keuken vervangen. Niet op maandag.

Allerlei klussen uit te voeren

In de gang van de hal + keukentje zou ik graag de linoleum laten vervangen. Alsook een plafondlamp vervangen. Tevens een grote kast in elkaar zetten en enkele gaatjes laten boren.

Opruiming van koer

Na de werken is er een hoop afval achtergebleven die moet weggewerkt worden Het betreft bouw afval, isolatie, hout, plastiek, metaal en tuinafafval, roofing en steenpuin. Veel zit in zakken gesorteerd - niet alles - maar het is te weinig voor een container, daarom kom ik u te contacteren of u een oplossing weet voor dit te verwijderen

Klusjes in woning

Wij hebben enkele klusjes uit te voeren bij ons thuis in Berchem. 1) Lek in PVC-riolering in kelder. Deze leiding ligt in een dicht-gechapte sleuf in de keldervloer. Lekonderzoek is gebeurd: buis lekt thv overgang PVC-terracota + lek bij mof waar 2 stukken PVC aan elkaar zijn gezet. Zie foto’s. 2) Terugslagklep te plaatsen in deze zelfde leiding 3) Pleisterwerk op aantal locaties in huis (traphal) 4) Schilderen van muren en binnendeuren 5) …

Betonnen vloer gieten voor vloerverwarming

Graag prijsofferte voor: Vloer beton gieten voor vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 40 m².

Renovatiewerken

Totaal renovatie: Betreft het uitbreken van een aantal kleinere muren. Poutrel voorzien van ongeveer 3. 5 m. En afwerking. Vervolgens uitbreken van een tegelvloer ongeveer 15m2. Betreft een woning uit 1962 waar een totaalrenovatie nodig is. Ook eventueel elektrowerken en sanitair.

Egaliseren van vloer in kelder

Graag hadden we de vloer in onze kelder laten egaliseren en voorzien van een stevige uitgeharde vloerbedekking (zoals bijvoorbeeld in garages wordt gebruikt). Daarnaast willen we onze kelder ook waterdicht maken. Er is één keldervenster waarlangs er nog water binnen komt bij hevige regen. Maar vooral de afvoerbuis naar de riolen baart ons zorgen. Eind mei kregen we langs die weg 35 cm water binnen in de kelder. Ook dit vergt een oplossing. Oppervlakte = 120 m².

Voordeur en binnendeur vervangen van appartement

Een gewone voor-, binnendeur van een appartement in Berchem is ingebroken en moet volledig vervangen . 199,5 x 82,4 x 3,8 cm Het slot / deurklink is 1 geheel maar werkt onqfhqnkelijk van elkaar. De speciale deursleutel beweegt zijn eigen "klepel" (? ) zo ook de deurklink klepel werkt apart. En een kijkgaatje. De deur rust in 3 ouderwetse scharnieren waarover de deur langs boven opgeschoven kan worden. Er zijn 2 extra, onafhankelijke sloten (uitschuifbare pin) voorzien met aan de scharnierzijde 2 vaste pinnen aan de deur die in gaten van t deurframe passen. De originele deur staat bij mij, eventueel als voorbeeld.

Uiteenlopende klussen in appartement

In de hal: - deuren en scharnieren van ingebouwde kast vervangen - afvalschacht (buiten gebruik) verwijderen en gat dichten. De (dan lege) kast ombouwen tot schoenenkast. - Lampen (en bedrading) controleren/vervangen. (Het suikertje is gesmolten en lichten werken niet) - stopcontacten herbevestigen Woonkamer: - Lampen verhangen (bedradingen moeten 2x verplaatst worden in plafond) - gordijnenkast verwijderen Keuken: - Lamp boven aanrecht nakijken (losse bedrading en werkt niet) - Stopcontacten nakijken (elektrocutie gevaar) - Vaatwasser bevestigen, deze zit los bij het openen. (en mogelijks installeren) - extra stopcontact toevoegen (reeds voorziening in muur) - algemene afwerking keuken (bv. Plinten onder kast bevestigen) Badkamer: - zwevend badkamermeubel herstelle

Diverse klussen uit te voeren

Er zijn een aantal werkzaamheden die in ons appartement verricht moeten worden. Ze hebben een aantal vensters vast gezet met klemmen maar niet afgewerkt, zoals het opnieuw bezetten en dichten van gaten in 2 muren en dicht kitten . Ook badkamer (douche) opnieuw kitten. Eventueel een stop contact aanleggen op terras.

Verstevigen van vloerbalken

Om een bad te zetten zouden we ook onze vloerbalken moeten verstevigen, denken we. Is dat iets dat jullie ook kunnen?

Enkele klussen uit te voeren

Het paneel met bellen werd uit voorgevel gerukt Het slot van de voordeur moet geolied worden Een keukenkastlade moet hersteld worden

Krabpaal herstellen en rail bevestigen overgordijnen

Sisal touw op grote krabpaal vernieuwen. Rail voor bevestigen overgordijnen ophangen.

Klusjesman voor montage

Klussen: 2 slaapkamer kasten in elkaar steken. Minstens 2 rolgordijnen op te hangen plus rails.

Gieten van beton in garage

De garage is nu voorzien van betondals, deze moeten verwijderd worden en opdiepte worden uitgegraven. Daarna moet er een betonvloer gegoten worden die sterk is voor twee auto's,de betonvloer moet gepolierd worden. Het eerste stuk in de garage is 8. 35 m op 3. 00m (waar ook een smeerput is in voorzien van 2. 35 m x 1. 00 m) loopt over in een versmalling van 2. 75m b x 4. 65m L en een versmalling van 2. 00mB x 3. 00mL. Dus er is één muur van 16. 00 m L, indien u eerst wil langs komen is geen probleem,in bijlage een schets van de garage.

Nakijken van schouw

Heb een schouw die moet nagekeken worden om er een cassette in te plaatsen die ik al heb.