Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor behangen kinderkamer:

Behangen kinderkamer

Wij zijn op zoek naar iemand die een muur bij ons kan behangen op de kinderkamer. Het is een muur van een 10 m², de ondergrond is reeds in orde en heeft een eerste laag gekregen. Informatie over het behangpapier: Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen. De voordelen van WallSmart zijn: Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf Het is veel sterker dan normaal behangpapier Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar Het is eenvoudig te verwijderen
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen kinderkamer uit heel België:

Behangen kinderkamer en badkamer

Onze kinderkamer wordt binnenkort geleverd, het behang moet afgedaan worden en er moet opnieuw behangen worden. Ook moet er in de badkamer opnieuw behangen worden. Het gaat telkens over een totale oppervlakte van ongeveer 40m². er zou ook een lek in een van de leidingen in de badkamer moeten hersteld worden.

Schilderwerken binnenhuis

Schilderwerken :Gelijkvloers: Muren en plafonds. Tegen het plafond zijn houten balken bevestigd die vernist moeten worden samen met de gordijn- en rolluikkasten. Waar: Inkom (Vide), Living, salon, keuken, bureau, wasplaats, WC en koele berging en garage. 2de fase verdieping: Muren en plafonds: Slaapkamer, 2 kinderkamer, badkamer, WC en hobby kamer. Opmerking : enkele plaatsen zijn behangen daar moet behangsel verwijderd worden en geschilderd worden. Afmetingen van de lokalen zijn gemiddeld 4 x 5 x 2. 4 m.

Schilderen/behangen kinderkamer

1 muur in een kinderkamer behangen. 1 muur in een andere kinderkamer herschilderen (1 corrigerend laagje)

Behang kinderkamer

Papier verwijderen en behangen. De kamer is 3 meter op 4 meter. De ene muur van 3 m staat een raam en deur in.

Muur behangen

Behangwerken :1 muur te behangen: 5*2,5m (12,5m²). Behangpapier: roos geruit (kinderkamer).

Renovatie slaapkamer/ kinderkamer

Ik zoek iemand die instaat voor de volledige renovatie van een grote slaapkamer 20 tot 25 vierkante meter. De kamer moet ontmanteld worden ( van vloer en houten muurplaten) en opnieuw geisoleerd worden ( profielen, isolatie en gyproc + het afwerken van de gyproc) en er moet een vloer voorzien worden ( laminaat)en alles moet afgewerkt worden, plaatsen van plintjes, enz. Enkel het behangen ga ik zelf doen. Liefst worden alle materialen door de klusser voorzien en is de offerte de totale kostprijs ( uren en materiaal inbegrepen)

Behangen Kinderkamer

Betreft het behangen van 1 schuine muur van zolderkamer voor inrichting kinderkamer.

In onze (nieuwbouw)woning willen we ...

In onze (nieuwbouw)woning willen we verder afwerken en schilderwerken uitvoeren. Er zullen nog correcties moeten gebeuren in het pleisterwerk en/of eerst met vliesbehang moeten behangen worden. We verwachten een hoge afwerkingsgraad en kwaliteit! Te doen: - beneden verdieping (uitgezonderd garage/berging en deuren) - plafond + muren) - incl bureauruimte (ook zijkant van 1 ingemaakte kast) - hal eerste verdieping + deuren (5 deuren) en omlijsting - optioneel: 1 kinderkamer (12m²)(incl plafond en 2 deuren), er moeten wel 2 "straten" getekend worden op de muren. 3 wanden in grote slaapkamer (deuren die gelijklopen met muur), 1 kast met kleurvernis. Periode uitvoering: overeen te komen (mogelijk worden eerst correctiewerken door pleisteraard gedaan). Bij opgave prijs per uu