Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor klussen in huis:

Klussen in huis

Er dienen een aantal klusjes in het appartement te gebeuren zoals: a) luster ophangen b) inbouwspots vervangen c) deur inbouwkast terug herstellen d) wc-bril herstellen e) 2de gat boren in muur. F) nazicht sanitair (nieuwe kranen) g) nazicht verwarming
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klussen in huis uit heel België:

Klussen in huis en tuin uit te voeren

Op zoek naar een klusjemans/tuinman voor enkele uren/week.

Klussen in huis en tuin uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : 2 hanglampen monteren, een kast opbouwen, en nog andere klusjes. Enkel voor binnen. Voor buitenhuis ook enkele klusjes uit te voeren.

Klussen in huis

Volgende klussen wil ik uitvoeren: Uit plakken en schilderen van een muur na waterschade. Opnieuw bevestigen van plinten. Eventueel laminaat vervangen

Klusjes uitvoeren

Ik heb een klusjesman nodig die enkele kleine klussen in huis kan opknappen/aanbrengen: 1. Steunbeugel bevestigen aan kleine bureautrap (beugel bezit ik al) 2. Herstellen klep brievenbus voordeur 3. Terug ophangen van gordijnschraag in bureau ( schraag en gordijn heb ik al ) 4. Kleven deurplank voordeur (plank komt los)

Voegwerk vernieuwen en andere klussen

Graag een klusser om dat aan te pakken en nog andere werkjes: Op een aantal plaatsen aan de voorgevel van het huis metselwerk uitkappen en terug hernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken.

Klussen uit te voeren

Enkele klussen uit te voeren : beetje schrijnwerk ,omkastingen , bezetten op enkele plaatsen in huis , loodgieterij ; aansluiten pomp en vervangen kranen .

Diverse klussen uit te voeren

Ik ben op zoek naar iemand die een aantal werken in en rond het huis uit zou kunnen voeren. Het betreft: - Bepleisteren van 3 muren in de badkamer en afwerken met verf. Ook afwerking tussen muurtegels en de muur voorzien - Een omkasting voor het bad maken en deze plaatsen - Plaatsen van een kiepraam tussen badkamer en veranda - Verven van de veranda - Verwijderen van behangpapier, eventueel opnieuw bepleisteren, en verven van de muren in de inkomhal, gang en toilet - Dakgoot opschuren en verven (incl behandeling tegen vocht) Ik zou graag per onderdeel weten wat de kosten zijn, zodat we eventueel bij te hoge kosten voorlopig nog bepaalde werken uit kunnen stellen.

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: verwijderen van behang (rechtstreeks op niet geplamuurde muur), plamuren van diezelfde muren en overtrekken met vliesbehang, behangen van een muur in de hang, schilderen deuren en vervangen van klinken (zie foto's). Verder werk te bespreken.

Partners

Partners van Casius