Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor klussen in huis:

Klussen in huis

Er dienen een aantal klusjes in het appartement te gebeuren zoals: a) luster ophangen b) inbouwspots vervangen c) deur inbouwkast terug herstellen d) wc-bril herstellen e) 2de gat boren in muur. F) nazicht sanitair (nieuwe kranen) g) nazicht verwarming
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klussen in huis uit heel België:

Aantal klussen in huis uitvoeren

Klusjesman: Ik wil de keukentoestellen laten verplaatsen en de tegels in de badkamer van een muur weg doen.

Klussen in huis en kelder

Een klusjesman: Decaperen 2 ingewerkte kasten en balken plafond gang. Aanbrengen flexibele isolatieplaten om plafond kruipkelder te isoleren.

Aantal klussen in huis uitvoeren

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren in huis: - herstellen van een sifon van een badkamermeubel - herstellen van een slot aan deur en raam.

Klussen uit te voeren

Graag een klusjesman voor volgende klussen in huis: Steentjes uitbreken in badkamer en keuken. Stukje muur uitbreken tussen gang en living. In de keuken nieuw werkblad plaatsen van Ikea. Bestaande ijskast inbouwen.

Klussen in huis uitvoeren

Dakvenster in hall afschuren en vernissen. Trap in hall afschuren en vernissen en deels verven. Muur in slaapkamer van ongeveer 2,70 m op 2,50 m opnieuw bepleisteren.

Klussen in huis

In elkaar steken kast, plaatsen thermostatische kraan, ophangen kapstok en een luster ophangen.

Klusjes in huis

Ik wil een aantal kleine klussen laten uitvoeren namelijk een vuilbak aan een de deur van een keukenkast hangen, schappen en spiegel plaatsen en eventueel een deur vervangen.

Klussen in huis uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - automatische afsluiting wastafel werkt niet meer - spoelsysteem toilet lekt - kraan keuken verkalt, maar ik krijg het niet losgedraaid - luchter living werkt niet en gewoon lamp vervangen is niet voldoende

Partners

Partners van Casius