Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen:

Toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen

Kort na nieuwjaar willen we de kleine toilet beneden laten renoveren en ook de tegelvloer van de keuken en de toilet vernieuwen. Die vloer is nu half tegels en half hout en we willen die geheel tegels (incl. De toilet die aansluit) laten zijn.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen uit heel België:

Kleine badkamer renoveren

Zeer kleine badkamer met verschillende schuine dakgedeelten. Sanitair moet vervangen worden (huidige situatie= ligbad, 1 lavabo en toilet, gewenst = douche, 2 lavabo's of grote lavabo en toilet). Mogelijk ook een andere indeling nodig. Oppervlakte ongeveer 2. 70 m op 2. 25 m.

Toilet renoveren

Wij willen graag een staand toilet vervangen door een hangtoilet. Een bestaand fonteintje vervangen door een nieuw exemplaar. De bestaande muurbetegeling vervangen. (+/- 10 m²) De bestaande vloerbetegeling blijft behouden.

Badkamer renoveren

Bad vervangen door bad met douche. De waterleidingsbuizen vervangen. Het sanitair vernieuwen zoals nieuwe lavabo plaatsen en toilet. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Betegeling geen bevloering.

Waterleidingen naar boven brengen voor een toekomstige badkamer

We zijn een huis aan het renoveren. We maken het zo snel mogelijk woonklaar. Er is een badkamer aanwezig met douche op het gelijkvloers. Op termijn zouden we graag een badkamer hebben op de eerste vedieping met douche/bad en lavabo en eventueel een toilet. We zouden nu de leidingen al willen leggen nu het huis in ruwbouw staat in plaats van later terug muren te moeten uitbreken. We zijn handig dus zouden met een zelfbouwpakket kunnen werken. Maar we hebben graag de expertise van een vakman om ons op gevaren en problemen te wijzen, om mee te bespreken waar de leidingen/afvoer uiteindelijk zullen aangebracht worden en om uiteindelijk de aansluitingen te doen.

Toilet volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman om een wc te renoveren. Parket moet eruit want begint schade te vertonen. Liefst beton plaatsen en betegelen. Ook moet er een nieuw toilet geplaatst worden.

Verplaatsen toilet

We renoveren een oud huis en willen de wc laten verplaatsen. Wc blijft gelijkvloers, maar wordt verplaatst naar de garage, een 5tal meter verderop. Er moet een nieuwe aansluiting op de bestaande put gemaakt worden, de nieuwe wc-buis kan door de kelder getrokken worden (dus moet er niet gegraven worden).

Toiletruimte te vernieuwen

Toiletruimte te renoveren. Het is een kleine kamer van ca 3 m x 2 m. Er moet enkel een nieuwe toilet komen en een nieuwe verwarming, misschien ook wat aan de leidingen gesleuteld worden.

Kleine badkamer renoveren van a tot z

Ik zou graag een prijsofferte opvragen voor de renovatie door een geregistreerde aannemer van a tot z van een (piep) kleine badkamer in het Brusselse. Inclusief / graag een opdeling van prijs: > afbraakwerk (douchebak, lavabo, toilet, tegels, eventueel ook valse verhoging houten vloer) > uitbreken van houten constructie tussen badkamer en kast erachter om meer plaats te winnen en wc te plaatsen, (zie plan in bijlage) > voorbereiden verplaatsing (klein) leidingen, af-en aanvoer > voorbereiden / verstevigen vloer voor plaatsing van een bad > plaatsing nieuwe wc (hangtoilet), een klein bad (140/150 op 70) en lavabo > uitvoering van wc-omkadering, lavabo-omkadering in mdf, omkisting verwarmingsketel, gasmeter en electriciteitsbord > plaatsen van (witte, glanzende) mortex op vloer, mur