Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen:

Toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen

Kort na nieuwjaar willen we de kleine toilet beneden laten renoveren en ook de tegelvloer van de keuken en de toilet vernieuwen. Die vloer is nu half tegels en half hout en we willen die geheel tegels (incl. De toilet die aansluit) laten zijn.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen uit heel België:

Badkamer en toilet renoveren

Renovatie van een bestaande badkamer en toilet op de eerste verdieping van een appartement aan zee ( tweede verblijf ) . Bad vervangen door een inloopdouche , verwijderen van lavabo en vervanging van een radiator door een handdoekradiator. Vervanging van het toilet door een hangtoilet. Vervanging van vloer- en wandtegels. De materialen zijn reeds aangeschaft.

Complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Complete badkamer renoveren is ongeveer 2 op 3 meter. Het ligbad moet weg en een inloopdouche plaatsen. De badkamermeubel rond toilet en lavabo mag ook weg en vervangen door nieuwe badkamer meubel. De vloer en wanden vervangen door kleinere tegeltjes Ook het handdoek rek dat fungeert als verwarming mag ook weg en vervangen worden door een degelijke radiator.

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist om een bestaand badkamer met bad, wastafel en toilet te verwijderen samen met de vloertegels. Er moet dan op dezelfde plekken een inloopdouche geplaatst worden, nieuwe toilet, nieuwe wastafel met bijhorende meubel, wandtegels en vloertegels. Grootte badkamer is 8,68m². Alle spullen zijn aangekocht, enkel nog plaatsen.

Badkamer compleet renoveren

Ik wil mijn badkamer volledig laten renoveren: - Oude badkamer volledig renoveren - Bad + 2 lavabo's moeten verwijderd worden - Geen bad meer, in de plaats inloopdouche met volledig glazen wand - Keramische tegels - Eventueel vloerverwarming - Nieuwe lavabo + meubel - Afmeting badkamer is 182 x 220 - Toilet is apart en moet niet vervangen worden.

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en de volledige badkamer zou moeten worden vernieuwd. Op dit ogenblik is er een hoekbad, enkele lavabo, toilet en sauna. Ook betegelen van de badkamer. We zouden graag een inloopdouche, gewoon (groot) ligbad, dubbele wasbak, toilet, badkamermeubel en GEEN sauna meer hebben in de badkamer. Afmetingen huidige badkamer 370 x 250.

Aannemer voor renovatie appartement

Ik wil mijn appartement renoveren 55m² Hierbij wil ik graag een nieuwe keuken zetten (afbraak oude) + een pleister of gips muur afbreken in de keuken en dus een open keuken hebben. Nieuwe badkamer en toilet zetten .

Huis renoveren

Beneden: - Uitgraven, vloerplaat, spuitisolatie, chape, nieuwe vloer, eventueel licht andere indeling - Minstens sanering van die uitbouw ( vermoedelijk afbreken en herbouwen) met schuifraam - Voorzien van sanitaire cel/ toilet/ wasplaats. 2 de verdiep - slaapkamer renoveren tot badkamer Zolder - toegankelijk maken - voorzien van 2 veluxen - 18cm isolatie - al dan niet afwerken tot extra kamer Globaal - schouwen afbreken - Verwarming naar de zolder met nieuwe buizen richting verwarmingselementen - Waterleiding volledig herleggen - Afwatering volledig herleggen - Elektriciteit volledig herleggen De totale oppervlakte is 120m²

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer bad, meubel en tegels verwijderen. Inloopdouche met glazen wand plaatsen, nieuw meubel/ vloer en tegels, toilet verplaatsen. Materiaal aankopen via de vakman