Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen:

Toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen

Kort na nieuwjaar willen we de kleine toilet beneden laten renoveren en ook de tegelvloer van de keuken en de toilet vernieuwen. Die vloer is nu half tegels en half hout en we willen die geheel tegels (incl. De toilet die aansluit) laten zijn.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen uit heel België:

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het toilet afzonderen van het geheel, en de afwerking vooral in natuursteen. Een bad en douche plaatsen, en een wastafel met 1 lavabo. Leidingen al bestaande in huidige badkamer.

Badkamer/doorstromer renoveren

Ik wil onze badkamer laten renoveren + een nieuwe doorstromer te laten zetten. Bad moet weg, graag een inloopdouche installeren , en nieuw badmeubel met enkele lavabo. Hangend toilet. Niet betegelen.

Plaatsen toilet in gelijkvloerse badkamer

Wij wensen graag een (hang)toilet te plaatsen in de gelijkvloerse badkamer (bestaande badkamer, niet te renoveren). Het toilet komt naast de buitenmuur te staan, er zijn nog geen leidingen aanwezig. We zouden graag de mogelijkheden bekijken om de leidingen langs buiten te leiden zodat de gehele vloer niet uitgebroken dient te worden. Momenteel is er laminaat aanwezig die bovenop een tegelvloer werd gelegd. We zouden de laminaat graag recupereren.

Badkamer volledig renoveren

Oude badkamer uitbreken en volledig renoveren. Volledige renovatie afm 2.60x 4.00m. Inloopdouche, badkamermeubel, plafond , alles getegeld, stuk muur bijzetten van 160 cm x 220 cm. Inloopdouche met glazen wand. Dubbele wastafel. Hangend toilet. Ventilatiesysteem. Vloeren. Inbouwspots. Wandtegels en vloertegels gaan wij zelf aankopen.

Badkamer renoveren

Vervangen bad door inloopdouche, dubbele lavabomeubel en toilet. Tegelwerken, pleisterwerken en installatie verlichtig.

Renoveren van badkamer en moderner maken

Betreffende oude badkamer van een pastorie. Op dit moment een grote laminaten vloer (laminaat op houten vloer) met oud toilet, oude lavabo met rondom lavabokast, prefab douche en oud bad. Alles zou weg mogen/moeten en in plaats een modernere lavabo, nieuw toilet en een grote moderne douche of een inloopdouche met eventueel ook badkamerkast.

Badkamer renovatie boven en beneden

Renoveren : 2 badkamers volledig renoveren, toilet. Afbreken moet niet gedaan worden. Nieuwe toilet. Inloopdouche plaatsen, betegelen in de twee badkamers. Graag binnen snel aan de werken kunnen starten.

Badkamer te renoveren

Te renoveren badkamer 4.5m op 4.5m met een deel onder schuin dak. Badkamer bestaat uit 2 wastafels - inloopdouche onder de schuining - toilet - infraroodcabine Er moet nieuwe vloer komen (mag hout of steenplaten zijn, en nieuwe wandbekleding)