Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen:

Toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen

Kort na nieuwjaar willen we de kleine toilet beneden laten renoveren en ook de tegelvloer van de keuken en de toilet vernieuwen. Die vloer is nu half tegels en half hout en we willen die geheel tegels (incl. De toilet die aansluit) laten zijn.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet renoveren en tegelvloer keuken en toilet vernieuwen uit heel België:

Badkamer renoveren

Vloer, plafond, muren betegelen, inloopdouche en lavabomeubel, geen toilet, geen bad. Oppervlakte 4m 40 Lang en 2 m Br.

Badkamer te renoveren

Graag zouden we een badkamer renoveren van 8m² met een bad of douche daar zijn we nog niet over uit met een toilet en een lavabo meubel met 2 lavabo's en een afzuig installatie voor de damp weg te krijgen wat zou dit ongeveer kosten?

Badkamer renoveren

17 m² vloeroppervlakte (met douche, toilet, bad, vast kastmeubel) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vervanging van vloer en wandtegels vervanging van lavabomeubel (toilet, douche, kast, bad blijven behouden)

Keuken renoveren

Ik wil een nieuwe keuken installeren met een glazen wand tussen de salon en de keuken. Ik wil het toilet vervangen door de installatie van een kleine toiletpot. Ook wil ik graag de muurkast veranderen.

Complete badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie: De oppervlakte van de badkamer is ongeveer: 2. 30x3 meter Momenteel verouderde douche cabine, toilet en badkamermeubels... zou nu graag inloopdouche hebben en hangtoilet. Graag ook betegelen vloer, en wanden. En een schuifdeur.

Badkamer renoveren en nieuw meubel plaatsen

Badkamer renoveren : Nieuwe vloer, nieuw plafond, badkamermeubel plaatsen. Oppervlakte is 9 m². Wij wensen het bad, toilet en lavabo te behouden. Gaat vooral om nieuwe vloer, nieuw plafond en nieuwe muren, omranding bad, installatie lavabo meubel. Afbraak zullen we zelf doen.

Renoveren van oud boerderijhuisje

Plaatsen van nieuwe badkamer en toilet, aanleggen en vervangen oude elektriciteitsbedrading, opnieuw aanleggen rioolafvoer van huisje naar de straat enz.

Totaalrenovatie uitvoeren

Wij zijn van plan om totaal te renoveren. We hebben een bewoonbare oppervlakte van 130 m². Om een beetje te schetsen, we zouden graag: - Kleine stukjes bij aanbouwen - De trap vernieuwen en verplaatsen - Keuken vernieuwen en verplaatsen - Badkamer vernieuwen en verplaatsen - Toilet verplaatsen - Waterkering laten steken in alle buitenmuren - Binnenmuren verwijderen/bijzetten - Voordeur vernieuwen - Dak vernieuwen - Ramen vernieuwen