Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor vocht expertise & renovatie:

Vocht expertise & renovatie

In een gelijkvloers appartement heb ik te maken met een terugkerend vochtprobleem. Het betreft vermoedelijk opstijgend vocht. Ik ben op zoek naar een aannemer die het probleem kan lokaliseren en repareren.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht expertise & renovatie uit heel België:

Vochtexpertise nodig voor buitenmuur

Er is waterschade in de muren van de badkamer door een vochtprobleem bij de buurvrouw. Haar regentoon overstroomde soms en dit veroorzaakte schade aan de muur. Onafhankelijke expertise nodig. Betegeling hangt er nog aan. Vocht komt van buiten dus een expertise vanbuiten nodig.

Vocht in huurhuis vaststellen

Ik zou graag een vaststelling van het vocht op papier hebben omdat ik huis huur en eigenaar er niets aan doet. Situeert hem in kelder en slaapkamer. Ik ben op de hoogte van de mogelijkheid van een betalende expertise.

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen in 3 appartementen van een appartementsblok van 5 appartementen. Graag een onafhankelijke expertise vanwaar het vocht en de schimmels werkelijk komen.

Expertise vochtprobleem

Ik zoek een onafhankelijk expert voor een vochtprobleem bij een net aangekocht appartement. Om er zeker van te zijn dat dit geen opstijgend vocht is of grote kosten met zich mee brengt, wil ik dit graag op korte termijn, laten nakijken.

Onafhankelijke vochtexpertise - geen herstelling !

Er zijn al een tijdje vochtproblemen in een huis dat wij verhuren. Het is een woning met goed geïsoleerde ramen maar niet geïsoleerde gevels (dak goed geÏsoleerd). Het vochtprobleem doet zich voor aan de noordkant van de woning . Wel heb ik het vermoeden dat er veel vocht in de woning aanwezig is door het laten drogen van de wasgoed in de woning. Graag zou ik een professionele expertise laten uitvoeren om de precieze oorzaken en aangewezen behandeling te laten vaststellen. Kunt u me een prijs geven van zo een expertise? Adresgegevens bij afspraak.

Herbetegelen van een douche

Het betreft het herstellen van muur tegels van een douche. Huidig is er een soort folie in de douche gehangen dat eruit ziet als een douche die volledig bekleed is met kleine muurtegels. Door de warmte en vocht is deze losgekomen langs de zijkant. Het werk betreft het volledig herstellen hiervan, ofwel het nieuw te betegelen ofwel met een zelfde folie. Dit dient wel even kort beslist worden op basis van de expertise van een vakman.

na waterschade is het gyproc plafond ...

na waterschade is het gyproc plafond beschadigd, de bezeting op de muren toont tekenen van vocht, het schilderwerk, er is een binnendeur met deuromlijsting krom komen te staan en de laminaat dient verwijderd te worden en een nieuwe vloerbekleding aan te brengen. Deze herstellingen kunnen na expertise, bestek en uitbetaling van de verzekering uitgevoert worden. met vriendelijke groeten. Van Laeken Joery