Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Boechout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Boechout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Boechout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Boechout:

Uitbreken en plaatsen vloer keuken

Keuken van 20m² uitbreken. Ook keukenvloer uitbreken. Nieuwe keukenvloer aanleggen. Kleine aanpassingen aan electriciteit uitvoeren.

Nieuwe regenwaterput plaatsen

Vervangen van een te kleine regenwaterput door eentje van +- 10.000 liter.

Wilo regenwaterpomp nakijken

Onze WILO pomp heft tot nu toe (8 jaar oud) prima gewerkt . Nu slaat ze om de 30 sec aan maar er valt niets te pompen. De pomp werkt prima indien nodig maar tussendoor slat ze dus continu aan. Eens komen kijken ter plaatse om te zien wat er aan de pomp is.

Gaskachel herstellen of vervangen

Gaskachel herstellen of vervangen. Merk onbekend.

Plaatsen van poutrels en nieuwe muren

Ik wil 6 poutrels laten plaatsen en nieuwe muren laten plaatsen volgens plan architect

Vloeren in nieuwbouw

Vloeren in nieuwbouw, 1 ste verdiep 70 vierkante meter vloerparket , beneden hal 12 m 50 x 50 , leefruimte 60 m Romeins verband 1 grote 3 kleinere/m en garage 24 m 60 x 60. Graag snel de werken kunnen uitvoeren.

Voegen van scheurherstel in zijmuur

Voegwerk ik weet de oppervlakte niet Scheurherstel gevel. Enkele barsten. En daarna ook eventueel laten isoleren en bepleisteren met crepi.

Cilinderslot garage vervangen

Graag uw offerte voor het vervangen van een cilinderslot van een eenvoudige garagepoort. Ooit ben ik mijn sleutel vergeten en werd er door de slotenmaker uit pure noodzaak een opening geboord in het slot. Aangezien ik graag de fietsen wil stallen in mijn garage, wordt het nu wel nodig om de poort terug op slot te krijgen.

Uitbraak van bestaande chape

Wij zijn op zoek naar een offerte voor uitbraak van bestaande chape / beton : oppervlakte +/- 50m², uit te graven diepte +/- 8 à 10 cm. Gelijkvloers en garage.

Verbouwen en installeren inbouw koelkast

Verbouwen en installeren inbouw koelkast