Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor nieuwe regenwaterput plaatsen:

Nieuwe regenwaterput plaatsen

Vervangen van een te kleine regenwaterput door eentje van +- 10.000 liter.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Boechout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe regenwaterput plaatsen uit heel België:

Graafwerken regenwaterput en septische put

Voortuin . plaatsen 3 putten, septische 1500L Regen 5000 of 7500 infiltratie 2500 L

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Opvangen regenwater (3000 of5000l), graven put, installeren van tank, aansluitingen enz...graag volledige installatie van regenwaterrecuperatiesysteem bij bestaande woning. links van woning naast garage waarin alle aansluitingen zijn.

Plaatsen van een betonnen regenwaterput van ong. 8000 liter en aansluiten op bestaande leidingen

Mijn dak heeft een oppervlakte van ongeveer 240 m2. Ik wil in de voortuin een betonnen regenput laten plaatsen vlak bij de plaats waar nu het regenwater rechtstreeks in de riolering gaat. Ik wil het regenwater gebruiken voor 2 WC's, een wateraansluiting voor de tuin en voor de wasmachine. De koppelingen kunnen in de kruipruimte worden gedaan; de filters kunnen in de garage worden geplaatst.

Regenwaterput plaatsen

Ik wil een regenwaterput laten plaatsen voor tuingebruik

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Waterput van 10.000 liter met filter en pomp te installeren en de aansluiting te maken op wc´s en wasmachine + kraan voor tuinwater. De waterput zou achter het huis moeten komen (halfopen bebouwing). De wateraansluiting zit in de provisiekelder vooraan het huis en er zal dus een leiding gelegd moeten worden van een vijftiental meter. Het huis staat op pijlers die boven de grond zweven: Tussen de bodem van het huis en de volle grond zit een halve meter vrije ruimte.

Plaatsen regenwaterput

Leveren en plaatsen betonnen regenwaterput 8000L onder oprit. leveren van leidingen, filters en pomp.

Regenwaterinstallatie installeren

Aangezien onze straat wordt vernieuwd, is een afkoppeling noodzakelijk. Graag een vakman voor het plaatsen van een regenwaterput en aansluiting op wc’s en wasmachine. Oppervlakte plat dak: 100 m2 Put in oprit of zak in de fundering

Nieuwe pomp voor oude regenput plaatsen + onderhouden

We hebben een huis gekocht dat in 2000 gerenoveerd is. Er zit een regenwaterput die momenteel niet gebruikt wordt. Er is een pomp aanwezig om de toiletten te kunnen voorzien van regenwater, maar deze hebben wij nog niet in werking gezet wegens opmerkingen van de oude eigenaar. We zouden nu vooral de regenput willen gebruiken voor water voor in de tuin. Ik had dus graag (nieuwe?) pomp voorzien met aansluiting aan een kraantje voor buiten