Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Borgerhout (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Borgerhout (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Borgerhout (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, nieuwbouw, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, houten garage herstellen met nieuwe poort, dak vernieuwen plat dak maken, plannen architect Verbouwing + verdiep op bungalow Inc zorgwoning, verbouwing inrichting zolder woonruimte en doucheruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Borgerhout (Antwerpen):

Gaslek(ken) dichten en nakijken eventuele andere lekken

De gasmeter van mijn pas gekocht (oud) huis duidt een gaslek aan van ongeveer 1 liter op 10 minuten. Ik heb één gaslek gevonden. De vraag is om deze te dichten en na te kijken of er geen andere lekken zijn.

Vervanging van parlofoon Niko in appartementsgebouw

Een vervanging van individuele parlofoon in een appartementsgebouw van 8. Ik hoor niet wie er aan de deur staat, de deuropener werkt wel en ik ben wel te horen beneden zij het met gekraak.

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond

Gashaard aansluiten en controleren

De installatie van een faber gashaard (klein model), aansluiting aan bestaand rookkanaal. Kachel heeft een gesloten systeem. Alle materialen voor aansluiting zijn aangekocht. Alles is beschikbaar.

Kleine klussen

Ik had graag twee klussen laten uitvoeren slot vervangen van de voordeur, zit vast en kan er niet uit, problemen met de wateraanvoer van onze douchecabine, dus herstellen of nieuwe installeren.

PVC leiding lekt in kelder, leiding ligt bloot moet vervangen worden alsook stuk waterleiding

In de kelder waar de PVC buis in een terra cotta elleboog gaat lekt het, deze moet vervangen worden, alsook een koperen waterleiding, beide leidingen liggen bloot zijn makkelijk toegankelijk. Wij kijken ernaar uit om dit hersteld te zien.

Onderhoud Wellstraler gaskachel

Waakvlam blijft niet branden, ik kan wel ontsteken. Ter plaatse komen kijken. Liefst zo snel mogelijk komen zit zonder verwarming. Dit is op de tweede verdieping.

Plaatsen van duivenpinnen op dak

Het is een klusje op het dak (2de verdiep) voor het plaatsen van "duivenpinnen" op de dakgoot. Je kan het dak bereiken via een dakvenster op 2de verdieping Ik denk max. 1/2 uur werk.

Chappe plaatsen

Graag uw offerte voor het leveren/plaatsen van chappe voor 3 aansluitende kleine ruimten, totaal opp 21m². 2de verdieping.

Hagen snoeien

Ik ben op zoek naar een vakman om mijn hagen in de tuin te snoeien. Het gaat om 2 brede lange hagen plus nog een kleine haag achteraan. Liefst zo snel mogelijk.

Draagmuur verwijderen+ Poutrel plaatsen

Ik wil een poutrel laten steken in de leefruimte. Overbrugging ongeveer 5m+ aan weerskanten verticale, zo dun mogelijke draagconstructie waar poutrel op rust, om zo weinig mogelijk muur over te houden.

Architect voor loftwoning

Architect gezocht die al ervaring heeft met loftwoningen.

Betonrot achtergevel appartementsgebouw

Ik heb t.h.v. de bovenzijde van mijn terras en aan de aangrenzende achtergevel wat betonrot (zie foto's). Graag wil ik een een raming van de kosten om dit professioneel te laten herstellen. Het appartement is op de 1ste verdieping. Foto's ter beschikking.

Lek in dak herstellen en nakijken

Lek in dak herstellen en nakijken: Is in de kinderkamer en tussenverdieping 2 lekken Ik wil graag een offerte laten opmaken wat mij dat kan kosten als ik het zou laten herstellen.

Onderhoud van boiler

Onderhoud van ariston boiler voor cv en warm water.

Herstellen van vloer en muur

Herstellen van vloer en muur: Vorige week had ik een lek in een oude terracotta-buis van de wc naar de put. Om de lek te kunnen herstellen heeft men in de wc/badkamer tegels moeten breken en heeft men een gat gemaakt in de vloer. Zowel de vloer (chap) als de tegels moeten hersteld worden. ( terug wat vloeren en betegelen ) Ook in de kelder moet er een stuk van de muur waar het lek was hersteld worden.

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen van golfplaten dak van een stal.Afmeting 9 m op 9 m.

Plaatsen van een flexibel in schoorsteen

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het plaatsen van een flexibel in onze schoorsteen.

Verwijderen van bovengrondse stookolietank

Dringend gevraagd verwijderen van bovengrondse stookolietank, 2000l in kelder. P.o.t.k.

Glazen terrasdeur plaatsen

Ik zoek iemand die in een glazen terrasdeur met dubbel glas een kattenluik kan plaatsen.

Scharnieren vervangen van raam

Scharnieren van de balkondeur en raam zijn wat vastgeroest en zouden vervangen moeten worden. Het zijn inbouwscharnieren.

Renovatie keldergaten in voetpad

Wegens terechte klacht van stadsdienst ivm veiligheid en straatkwaliteit. We zouden dringend twee keldergaten willen laten herstellen. De randstenen ( blauwe steen) herleggen omdat ze verzakt zijn en dan terug voorzien van een rooster of zware ijzeren baren. DRINGEND UIT TE VOEREN

Kleine renovatie werken in huis

Graag een offerte voor deze werken: 1. Kleine keuken installeren,straatopstelling,enkel gootsteen in te verwerken. 2. WC vervangen ( staand model ) 3. Herstel bepleistering van muren en plafond en aanbrengen van voorgeschilderd glasvezelbehang ( muren en plafond). 4 In deze kamer ook laminaat leggen.

Hulp bij allerlei klussen

Ik zoek iemand die een halve dag per week (dinsdag of woensdag; eventueel zaterdag) kan helpen en thuis is in allerlei zaken zoals inlegplanken kan maken en plaatsen, wc-pot vastzetten, stopcontacten aansluiten en kabels leggen, opruimen en zaken verplaatsen… Het gaat om een verbouwing waarvan het grof werk klaar is. Een prijs voor een halve dag werken aan allerlei zaken?

Allerlei kleine zaakjes af te werken

Kleine zaakjes af te werken.Afvoerbuis in de keuken heraanleggen, afvoerbuis wc vervangen, gaatjes en spleetjes aan het bad opvullen. Eventueel raam keuken herstellen!