Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Borgerhout (Antwerpen):

Herstellen ventilatiebuis

Tijdens de storm zijn twee ventilatiebuizen beschadigd geraakt. De eerste ventilatiebuis (dikste buis), moet ofwel terug worden hersteld op zijn originele plaats of worden verwijderd. De tweede ventilatiebuis (dunste buis) moet terug worden hersteld. Zie foto.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik heb een rijwoning gekocht en wil een regenwaterput plaatsen in mijn tuin. De breedte van de voordeur is 95 cm, daarna zijn de openingen tot de tuin allemaal breder. Op mijn regenwaterput zullen volgende aansluitingen zitten: 2 toiletten, 1 wasmachine, 1 buitenkraan en 1 binnenkraan. Ik veronderstel dat een regenwaterput van 5000 liter wel ok is hiervoor? En een betonnen exemplaar zal uitgesloten zijn aangezien deze door de woning moet gedragen worden.

Verschillende klusjes uitvoeren

Er dienen in een appartement (1ste verdiep) een aantal klussen uitgevoerd worden: - Herbepleisteren / afschuren plafond (na waterschade) en schilderen badkamer en kitten bad - Schilderen WC - Vastzetten 2-tal stopcontacten - Installeren klinken 5-tal deuren In de loop van januari of eerste helft van februari.

Diverse klussen uitvoeren

Er zou een front van een keuken aan een vaatwasser moeten gemonteerd worden en een thermostaatkraan op een chauffage gezet worden.

Zonnewering plaatsen bij Fakro dakramen

Plaatsing van electrische zonnewering. Het gaat over min 3 dakramen met mogelijkheid tot uitbreiding naar 6 dakramen.

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren in de slaapkamer. Vinyl vloer laten zetten en een Pax kast van Ikea in elkaar zetten..materialen zijn aanwezig. Vloer : 4 m op 4m.

Boren gat buitenmuur voor luchtafvoer dampkap

Vakman voor het boren van een gat (diameter 150mm) in mijn buitenmuur. Dit voor luchtafvoer dampkap. Hierbij zal er ook een rooster moeten geplaatst worden.

Herstellen/dichtmaken keldergaten

Ons gebouw is op zoek naar een klusjesman die onze 2 keldergaten kan dichtmaken met eventueel rooster of dergelijke. Momenteel zijn deze tijdelijk voorzien van gevonden materiaal.

Reigel te vervangen op een tweede verdieping

Reigel laten herstellen of vervangen op een tweede verdieping,zou langs de buitenkant dringend moeten gebeuren. De werken moeten van buiten uit gebeuren .

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.