Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Borgerhout (Antwerpen):

Zonnewering plaatsen bij Fakro dakramen

Plaatsing van electrische zonnewering. Het gaat over min 3 dakramen met mogelijkheid tot uitbreiding naar 6 dakramen.

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren in de slaapkamer. Vinyl vloer laten zetten en een Pax kast van Ikea in elkaar zetten..materialen zijn aanwezig. Vloer : 4 m op 4m.

Boren gat buitenmuur voor luchtafvoer dampkap

Vakman voor het boren van een gat (diameter 150mm) in mijn buitenmuur. Dit voor luchtafvoer dampkap. Hierbij zal er ook een rooster moeten geplaatst worden.

Herstellen/dichtmaken keldergaten

Ons gebouw is op zoek naar een klusjesman die onze 2 keldergaten kan dichtmaken met eventueel rooster of dergelijke. Momenteel zijn deze tijdelijk voorzien van gevonden materiaal.

Reigel te vervangen op een tweede verdieping

Reigel laten herstellen of vervangen op een tweede verdieping,zou langs de buitenkant dringend moeten gebeuren. De werken moeten van buiten uit gebeuren .

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.

Klussen uitvoeren

Deurklink aan binnendeur bevestigen., gordijnenstang beter aan muur bevestigen en lek van gootsteen keuken herstellen. Ook een balkonmuur op terras schilderen, verf nog niet aangekocht.

Appartement schilderen en klusjes uitvoeren

De volgende werken moeten uitgevoerd worden in een huurappartement -Schilderen -Deur naar badkamer herstellen of vervangen -Rail ophangen voor gordijnen -Douchekabin herstellen/vervangen -Nieuwe douchehandsproeier en nieuwe vaste douchekop De totale oppervlakte van het appartement is 60m²

Herstellen elektrische zonnewering

Een elektrische zonneluifel met knikarm werkt op motor. Als ik aan de knop draai gaat de luifel verder open, maar gaat niet meer dicht.

Regularisatie bouwovertreding

Architect: Een raam dat door een deur is vervangen in de voorgevel. Het huis is gebouwd rond 1897. Er heeft altijd een winkel geweest beneden met een deur op de hoek. Ergens vorige eeuw is daar een raam van gemaakt. Onbekend wanneer. Dat raam is nu vervangen door een deur. Is niet de hoofdingang van het gebouw.