Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Borgerhout (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
rieten dak naar pannendak, renovatie werken uitvoeren, afbraak van woning, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, klussen in huis uitvoeren, grondwaterput boren, grondwater put boring, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken, waterput boren om tuin te besproeien

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Borgerhout (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Borgerhout (Antwerpen):

Appartement schilderen en klusjes uitvoeren

De volgende werken moeten uitgevoerd worden in een huurappartement -Schilderen -Deur naar badkamer herstellen of vervangen -Rail ophangen voor gordijnen -Douchekabin herstellen/vervangen -Nieuwe douchehandsproeier en nieuwe vaste douchekop De totale oppervlakte van het appartement is 60m²

Herstellen elektrische zonnewering

Een elektrische zonneluifel met knikarm werkt op motor. Als ik aan de knop draai gaat de luifel verder open, maar gaat niet meer dicht.

Regularisatie bouwovertreding

Architect: Een raam dat door een deur is vervangen in de voorgevel. Het huis is gebouwd rond 1897. Er heeft altijd een winkel geweest beneden met een deur op de hoek. Ergens vorige eeuw is daar een raam van gemaakt. Onbekend wanneer. Dat raam is nu vervangen door een deur. Is niet de hoofdingang van het gebouw.

Gaslek opsporen en herstellen

Gasleiding lek opsporen en herstellen. Graag iemand die er iets van kent om gaslek op te sporen.

Installeren van regenwaterput

Wij willen graag regenwaterput installeren om zo re recupereren voor toiletten en de wasplaats. We hebben twee grote platte daken en we denken dat er in onze kelder een reservoir geplaatst kan worden. Graag advies.

Waterput in beton plaatsen

Wij zoeken een aannemer voor het volgende. Wij willen een betonnen waterput plaatsen in onze tuin. Hiervoor is een kraan nodig om dit over het dak te brengen. Er ligt 1 afvoerslang met het doel deze aan te sluiten op onze toiletten. We willen ook water kunnen tappen in de tuin zelf voor het sproeien van de tuin. In de tuin komt momenteel ook een kraantje toe met drinkwater. Via deze kraan dachten we de put te kunnen aanvullen bij leegstand in de zomer. Dat betekent manueel bijvullen via een tuinslang of als u een alternatief kent, horen we het graag.

Rolluiken herstellen

Vier rolluiken, 2 op 1e en 2 op 2e verdieping waarvan rolluiklint en roller dient te worden vervangen. Van één rolluik is het lint reeds gebroken.

Brievenbussen plaatsen in appartementsblok

In totaal : 21 brievenbussen plaatsen en leveren in aluminium. Ter plaatse komen om te zien wat mogelijk is.

Klusjesman voor inrichting van rustig hoekje op speelplaats

Ik zoek iemand die kan helpen bij het inrichten van onze speeltplaats. We willen een rustig hoekje aanmaken waar kinderen kunnen zitten. Ik wil daar dus iets van banken of zitmogelijkheden creeëren en met zeil tegen de regen op palen ofzo en voor de gezelligheid planten . De ruimte heeft nu een boom en zand ongeveer 12 vierkante meter en nog eens dezelfde oppervlakte maar dan betegeld. We hebben reeds contact met een architect voor de rest van de speelplaats maar deze rustige hoek willen we zelf doen en al snel realiseren. Met een klusjesman hopen we dit met eenvoudige materialen te realiseren.

Flexibel in schouw vervangen

Wij dienen de flexibel in onze schouw te vervangen. Het gaat om een flexibel van de aardgasketel, deze wordt gebruikt voor de afvoer van rookgassen. De flexibel is ongeveer 15m lang.

Keldergat afdekken en lint rolluik vervangen

Ons keldergat ligt na verbouwingen sinds enige tijd open bloot en we willen dit graag met een rooster laten afdekken. Afmeting ongeveer 70x30cm. Tevens moet één van de linten van onze rolluiken vervangen worden, want dit is beginnen rafelen en we durven het rolluik niet meer op of neer te laten. Lint = ca. 1,6 cm breed - raam = ca. 240 cm hoog.

Muur en vloer herstellen na waterschade

Vloer opschuren en muur bezetten. Ook kijken of het bad terug afgekit kan worden.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - onze voordeur sluit slecht: hier en daar bijvijlen - een veiligheidsbeugel plaatsen tegen de muur in de gang (bv om een fiets of kinderwagen aan te hangen) - kit verwijderen en nieuwe plaatsen in de douche  - een rolgordijntje (van Ikea) ophangen - kleine opening in de koepel aan ons plafond bijwerken/dichtmaken - de scheuren wegwerken in het gips van het plafond van het buitenterrasje.

Klimop aan gevel verwijderen

Muur in tuin van achterbouw hangt vol klimop. Deze moet verwijderd worden. In totaal ongeveer 20 m².

Ikea kasten in elkaar steken

Ikea kasten in elkaar zetten en lampen ophangen. In totaal 6 kasten in elkaar te steken.

Silicone vervangen aan bad

Silicone rand te vervangen aan het bad.

Herstelling voordeur appartement

De voordeur van ons appartement moet wel ofwel een nieuw slot of slotplaat krijgen, of er moet een nieuwe deur in geplaatst worden. Bijkomend zou er een lichtpunt hersteld moeten worden.

Deuren inkorten

Heb laminaat in de living gelegd en nu moet een dubbel deur (hout met glazen panelen) ingekort worden. Al bij al een simpele snelle klus mits het juiste gereedschap.

Vloerverwarming in keuken

Onze achterbouw (keuken van 5m x 3m) gaan wij verbouwen: de tegels worden eruit gehaald, daaronder ligt slechts een dun doek (chape) en grond. De grond zouden we zélf uitgraven. Wij zoeken iemand om de vloerverwarming te leggen en de ketel hierop aan te passen. Deze actie zou in augustus na het bouwverlof van start gaan.

Gaslek(ken) dichten en nakijken eventuele andere lekken

De gasmeter van mijn pas gekocht (oud) huis duidt een gaslek aan van ongeveer 1 liter op 10 minuten. Ik heb één gaslek gevonden. De vraag is om deze te dichten en na te kijken of er geen andere lekken zijn.

Vervanging van parlofoon Niko in appartementsgebouw

Een vervanging van individuele parlofoon in een appartementsgebouw van 8. Ik hoor niet wie er aan de deur staat, de deuropener werkt wel en ik ben wel te horen beneden zij het met gekraak.

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond

Gashaard aansluiten en controleren

De installatie van een faber gashaard (klein model), aansluiting aan bestaand rookkanaal. Kachel heeft een gesloten systeem. Alle materialen voor aansluiting zijn aangekocht. Alles is beschikbaar.

Kleine klussen

Ik had graag twee klussen laten uitvoeren slot vervangen van de voordeur, zit vast en kan er niet uit, problemen met de wateraanvoer van onze douchecabine, dus herstellen of nieuwe installeren.

PVC leiding lekt in kelder, leiding ligt bloot moet vervangen worden alsook stuk waterleiding

In de kelder waar de PVC buis in een terra cotta elleboog gaat lekt het, deze moet vervangen worden, alsook een koperen waterleiding, beide leidingen liggen bloot zijn makkelijk toegankelijk. Wij kijken ernaar uit om dit hersteld te zien.