Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor gashaard aansluiten en controleren:

Gashaard aansluiten en controleren

De installatie van een faber gashaard (klein model), aansluiting aan bestaand rookkanaal. Kachel heeft een gesloten systeem. Alle materialen voor aansluiting zijn aangekocht. Alles is beschikbaar.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard aansluiten en controleren uit heel België:

Aansluiten / plaatsten gashaard HELEX

Wij hebben reeds een gashaard gekocht deze zou aangesloten moeten worden. De gasleiding ligt al ter plaatse. De aansluiting door de gevel en verdere plaatsing moet nog gebeuren. Gashaard is al in het bezit, enkel de plaatsing , en aansluiting.

Gashaard installeren

Nieuwe gashaard installeren + en aansluiten. Gas ligt er al.

Installeren gashaard

Ben op zoek naar iemand die een gashaard kan plaatsen en aansluiten.

Gasleidingen leggen & aansluiten

Op een appartement op de zeedijk willen we gasleidingen laten leggen van een binnenkomend punt Nasr een gashaard binnen en leidingen naar buiten voor een vaste terrasverwarmer en een buitenkeuken. Er is een gasmeter aangevraagd, leidingen van de plaats waar de meter komt (kelder) en het appartement liggen er al.

Gakachel plaatsen en aansluiten

Ik heb een tweedehands gashaard (cosmo) aangeschaft en zoek iemand die de gasaansluiting wil doen, de dubbelwandige buizen in de schouw wil steken met de bijhorende kap op het dak. Inbouwen van de haard doen we zelf.

Aansluiten van gaskachel

Wij hebben een gashaard gekocht en zijn nu op zoek naar iemand om hem aan te sluiten.

Extra gasleiding leggen en aansluiten

Wij willen graag de prijs weten voor het aanleggen van een extra gasleiding. Dus iemand die vanuit de kelder een gasleiding kan aftakken tot in de woonkamer voor een inbouwgashaard. De leiding zou via de kelder naar buiten moeten lopen (kelder naar oprit) waardoor dus de oprit moet opgebroken worden want die ligt er al in klinkers en van daaruit naar de buitenmuur van de woonkamer ter hoogte van de plaats van de gashaard terug naar binnen te brengen. We denken een gasleiding van +\- 3meter.

Gashaard aansluiten en controleren

Oudere gietijzeren gashaard Nestor Martin (Belasting 14,5 kW - vermogen 11,6 kW) ter vervanging van andere haard aansluiten op aanwezige aardgasleiding en op schouw (de uitlaat van de aan te sluiten haard bevindt zich iets hoger dan de aanwezige buis naar de schouw, zo mogelijk op te lossen met elleboog? Of door verhoging van het gat in de schouw) Controle van de werking van de haard was in goede staat en werkte perfect. Werk is op het gelijkvloers en mag ook dadelijk uitgevoerd worden.