Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse werken uit te voeren:

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werken uit te voeren uit heel België:

Douchelek herstellen

Eventueel uit te voeren werken wegens lek: - wegnemen van bestaande kraan en doucheslang` - wegnemen en afvoeren bestaande douchetub en poten - gelijk zetten van wanden onderaan - plaatsen van douchetub - aansluiten op bestaande afvoer met douchesifon - plaatsen van drie kunstofwanden op de muren – wit/6mm - plaatsen van siliconenvoegen

Klinkers leggen

Voortuin renovatie. Afbraak doe ik zelf. Indien mogelijk kleine container plaatsen voor oude klinkers. Uit te voeren werken : uitgraven van +/- 80 m2 waarvan 50 m2 tot op een diepte geschikt voor autoparking. Plaatsen van +/- 65 lopende meter boordstenen. Storten stabilisée. Plaatsen klinkers. Uitvoering werken einde maart of eerste week april.

Renovatie gelijkvloers appartement

Ik zoek dringend een aannemer om de volgende werken uit te voeren in mijn gelijkvloers appartement te Berchem; Verwijderen van gyprocplafonds te badkamer / berging en keuken Verwijderen van eventueel beschadigde isolatie te badkamer / berging en keuken Plaatsen van nieuwe isolatie boven badkamer / berging en keuken plafond (Min. Dikte isolatie 14cm) Plaatsen en bepleisteren van nieuwe gyprocplafonds Plaatsen van vliesbehang (zonder structuur) in de badkamer Badkamer behandelen tegen vocht (via speciale verf) Herschilderen (witte kleur) van badkamer / berging en keuken muren en plafonds Plaatsen van 5 spots en bepleisteren van deze 5 spots (badkamer / berging) Schuren en vernissen van eiken parket 44m

Elektrische installatie aanpassen voor de keuken

We zijn van plan een nieuwe keuken te installeren, we zijn in het bezit van het installatieplan en er zou het een en ander moeten aangepast worden . Ik ben hierdoor op zoek naar een elektricien voor deze werken uit te voeren. De aanpassingen zijn verplaatsen van stopcontacten en licht aanpassingen van het afvoer water.

Architect ter begeleiding dossier bij regularisatie

Wij hebben een renovatieproject beëindigd in 2015 van 4 appartementen en 2 studio's. In 2017, nadat de appartementen waren verhuurd aan SVK Antwerpen, de controles door de Vlaamse overheid en SVK waren uitgevoerd, besloot ook de stad Antwerpen nog een bijkomende controle uit te voeren. Voor SVK, Vlaamse overheid was alles in orde, maar de stad Antwerpen heeft een aantal bemerkingen waarvoor een regularisatie dossier moet ingediend worden. Hiervoor wensen wij de hulp van een architect in te roepen om ons tijdens deze regularisatie te begeleiden. De architect is best van het Antwerpse om eventuele transportkosten naar/van de werken te beperken, gezien de huidige verkeerssituatie in Antwerpen. File kan doorgestuurd worden op aanvraag.

Klusjesman voor renovatie studio

Studio 40m² - uit te voeren werken : 1) monteren en aansluiten ikea keukenwand (kastjes reeds gemonteerd) wand = 170cm 2)badkamer : vervangen wc door hangwc + achterliggend steunmuur plaatsen (60cm*240cm) 3)badkamer : aansluiten nieuw lavabomeubel 4) plaatsen wandtegels (+/- 15m²) (keuken + badkamer)

Gepolierde betonvloer voor terras

Gepolierde betonvloer aanleggen voor 16 m². Dit is voor een terras. Afmetingen ongeveer: 3 m 40 op 4 m 80. Het gaat om een vrijstaand terras, de werken zijn gepland om dit voorjaar uit te voeren.

Diverse werken uit te voeren

Rolluiken plaatsen, wandtegels plaatsen in keuken. Voortuin klinkers leggen. Stenen tuinhuis plaatsen.

Partners

Partners van Casius