Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse werken uit te voeren:

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werken uit te voeren uit heel België:

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding verlengen naar keuken voor gasfornuis +keuring. De keuken zal geplaatst worden in juli. De sleutels van het nieuwe huis is eind juli. Dan pas de werken uit te voeren.

Elektriciteit en sanitaire werken

Vernieuwen van stroom en stopcontacten alsook de sanitaire leidingen doortrekken van beneden naar boven. installeren van badkamer; Materiaal voor badkamer al aangekocht. Geen betegeling gen bevloeing. Wenst een algemene aannemer voor het geheel uit te voeren.

Herstellen rolluiken en andere klussen

Graag een klusjesman voor volgende werken uit te voeren: De rolluiken kunnen niet meer opgetrokken worden omdat het lint geblokkeerd is. Dit is een rolluiken op gelijkvloers. Ook dienen er andere klussen opgeknapt te worden zoals de cifons in de badkamer. Stopcontacten aan het wasmachine en voor de oven zijn los. Brievenbus in de deur plaatsen en een vliegenvanger zetten

Gevel renoveren met isolatie

Momenteel steenstrips, niet wegdoen maar isoleren en ineens met afwerking door gebruik sandwichpanelen. Gelijkvloerse woning. Ongeveer 140 m² gevel, er zijn vier ramen en een deur. Werken tegen zomer uit te voeren, liefst voor de winter. Met isolatiewaarden volgens de norm voor de premie.

Oprit heraanleggen

We willen een nieuwe oprit laten betegelen. 150 m². Materiaal aan te kopen door vakman (liefst blauwsteen). Voorbereidende werken uit te voeren door vakman.

Gepolierde betonvloer leggen voor terras

Wij zouden graag ons terras, een stuk tuinpad rond het huis en een carport in gepolierde beton willen aanleggen. De totale oppervlakte is ongeveer 110m². Ook de voorbereidende werken uit te voeren door vakman.

Oprit in kasseien aanleggen

Ongeveer 200 m² kasseien aanleggen voor een oprit. Ook voorbereidende werken uit te voeren.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ) Wij zouden 30m betonafsluiting willen plaatsen in 1 rechte lijn. Wij zouden graag aan beide zijden een structuur in de beton willen. Er is voldoend ruimte om aan weers zijden de werken uit te voeren (5m minimum).

Partners

Partners van Casius