Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse werken uit te voeren:

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werken uit te voeren uit heel België:

Rioleringswerken uit te voeren

Door heraanleg van de openbare weg en afkoppeling hemel- en rioolwater, moeten wij ons eigen hemel- en rioolwater scheiden. Het is een aaneensluitende bebouwing. We twijfelen om onze oprit ook heraan te leggen na deze werken.

Tuinafsluiting plaatsen

Mijn momenteel 1 meter hoge betonafsluiting voldoet niet meer voor mijn groter wordende hond. Uit te voeren werken: -uitbreken en storten van 80 lopende meter betonplaten(1 meter hoog) -plaatsen van 80 lopende meter draadafsluiting of betonplaten met houtstructuur(min 1. 8 meter hoog)

Tuinaflsuiting plaatsen

Plaatsen van 90m draad (type betafence) omheen de tuin. Werken uit te voeren voor 1 mei 2017.

Aannemer voor nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de funderingswerken voor onze nieuw bouwproject (massief houtbouw) uit te voeren. -Grondwerken en alle andere werken uit te voeren: -Fundering -Gevelafwerking -Elektriciteit -CV en ventilatie -Chape -Afwerking ( tegels , parket, houtskeletwanden)

Bestaand terras uitbreiden

Graag zouden wij ons bestaand terras willen uitbreiden. Het huidige terras bestaat uit Bluestone Honed Antic 40 x 40 x 2. 5 cm (Heumatop Gardenblue Asia Style Ghotic). Toegang tot tuin (terras) via deur achteraan in garage. Optie 1: Oppervlakte = 14m² (4400 xx 3000) Optie 2: Oppervlakte = 8m² (4400 x Uit te voeren werken: 1. Uitgraven en afvoeren van bestaande grond tot op de nodige diepte 2. Leveren en plaatsen van geschikte stabilise fundering 3. Leveren en plaatsten van de blauwe hardsteen in mortelbed en invoegen van de tegels (aansluitend met bestaand terras) 4. Inwerken van het bestaande putdeksel voor optie 1 5. Leveren en plaatsen van sleufgoot + aansluiting op RW put (putdeksel uit optie 1)

Structurele werken uit te voeren

Stabiliteit dakstructuur : aantasting en doorbuiging van een dragende dak element. Het is een complexe situatie vakman moet ter plaatse komen kijken. Schouw.

Werken aan de waterleiding uit voeren

Er zal een poutrel geplaatst worden waardoor de waterleiding (niet de meter) moet verplaatst worden. Verder wordt het huidig keukentje uitgebroken en zal die aansluiting ook moeten veranderd worden.

Diverse klussen uit te voeren

Ik zoek een klusjesman, die regelmatig bij ons wil komen helpen met allerlei klusjes: ik denk aan - plinten schilderen en weer bevestigen - helpen met komende terrasafbraak werken - schilderen buitenramen, ventilatierooster spuiten en ophangen, ... Wij zijn een jong gezin en die kleine klusjes blijven steeds liggen. Ik zoek een persoon waarmee wij een lange termijn relatie kunnen opbouwen en die we kunnen inzetten om allerlei ergernissen bij ons weg te nemen. Iemand die ook zelf suggesties geeft en optimalisaties ziet bij ons in huis. Een warme, betrouwbare persoon, die goed Nederlands, Frans of Engels kan. Komende weken gaan we met de terraswerken beginnen, dus dat kan al een eerste grotere taak zijn.

Partners

Partners van Casius