Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse werken uit te voeren:

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werken uit te voeren uit heel België:

Afwerken eerste verdieping in jeugdgebouw

Aanleg 1ste verdieping Onze Chiro heeft op haar terrein drie gebouwen. De uit te voeren werken hebben betrekking op drie lokalen in het voorste gebouw. Uit te voeren werken Lokaal 1: - Verder afwerken plafond lokaal (nu ± 60% geplafonneerd) - Plaatsen nieuwe, stevige trap en railing - Doorgang en deur op 1e verdieping van lokaal 1 naar nieuw te maken lokaal 2 Lokaal 2: - Plaatsen plafond/vloer eerste verdieping (niets aanwezig) - Doorgang en deur op 1e verdieping van lokaal 2 naar volgend lokaal - Plaatsen verlichting en stopcontacten - Eventueel later: Plaatsen Velux(en? ) in lokaal 2 Lokaal 3: - Verder afwerken plafond (nu ± 60% geplafonneerd)

Verluchtingsysteem in kelder installeren

In onze kelder zouden we graag een systeem hebben om de vochtige lucht naar buiten te werken en verse lucht in te voeren. Opp kelder: 150m2 Kelder is droog maar doordat er geen verluchting is er wat condens en muffe geur.

Badkamerrenovatie

Het betreft een badkamer in een appartement op eerste verdieping. Volgende werken zullen door ons zelf worden uitgevoerd: - verwijderen vloer-en wandtegels - oud bad - oude douche - oude toilet Er is nu een bad en douche apart, bad verdwijnt, nieuwe douche blijft opdezelfde plaats. Normaal dus geen wijzigingen aan leidingen Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie. Nieuwe douche plaatsen , lavabomeubel, radiator, WC. Nieuve vloeren en betegeling. Werken binnen 3 maand uit te voeren. Vloertegels 7,6 m² Wandtegels 27,5 m²

Roostering en staande band pergola plaatsen

We zijn een tuinhuis en pergola aan het bouwen. Schrijnwerk nog nodig vooraleer dakdekker komt zie foto: - roostering: 42,7 m2 - staande band voor crepi: 14,1 lopende meter -osb-platen bovenkant (42,7 m²) en onderkant (21,6 m²) Lengte pergola: 9,7 meter Breedte pergola: 4,4 meter Werken uit te voeren midden oktober 2018.

Dak isoleren en dakkapel bijplaatsen

Isoleren: Wij hebben een rijhuis gekocht. De vorige eigenaars hebben in 2010 het dak laten aanpassen. De dakconstructie en de pannen zijn nog goed. Maar de isolatiedikte is onvoldoende. Aan de straatkant is er een dak erker aanwezig. Wij willen graag dezelfde constructie aan de achterkant van het dak laten maken. Wij zijn op zoek naar iemand die ons daarmee kan helpen. Er staat nog geen datum op de uit te voeren werken. Maar we zouden het graag in 2018 in willen plannen.

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting

Bestaand appartement met gelijkgrondse garage. Doel: aardgasaansluiting (meter wordt in garage op gelijkvloers geplaatst). Door u evt. Uit te voeren: boren of graven en plaatsen van wachtbuis voor aardgasaansluiting vanaf rooilijn tot naast garage (8. 60 à 9 meter) en graven van put van 1x1x1m naast garage. Dit volgens de door Infrax vereiste voorwaarden u gekend.

Betonrot herstellen zwevend terras

Betonrot aan terras: Zwevend terras dat kenmerken vertoont van betonrot. Het terras is ongeveer 3 m bij 1 m. Het betonrot zit vooral in de versieringsgleuf onderaan het terras. De ijzeren staven zijn zichtbaar en verroest. Werken pas uit te voeren vanaf januari 2018.

Muren en plafonds schilderen van diverse ruimtes

Muren en het plafond van de living te schilderen en eventueel van enkele andere woonruimtes. Wij zouden eenzelfde kleur verf gebruiken voor alle plafonds en eenzelfde kleur voor de muren. Het behang zouden we vooraf zelf verwijderen. A/ Living. Muren: 59,05 m² (4 ramen, 1 dubbele schuifdeur en 2 binnendeuren zijn niet in mindering gebracht). Plafond 29,6 m². B/ 3 slaapkamers, badkamer, inkom, traphal, wc en gang. Totaaloppervlak muren: 223 m² (de deuren en ramen werden in mindering gebracht). Totaaloppervlak plafonds: 55m².Te werken eind september begin oktober uit te voeren.

Partners

Partners van Casius