Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse werken uit te voeren:

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werken uit te voeren uit heel België:

Woning terug verhuurklaar maken

Een woning met drie slaapkamers (en twee zolderruimten) , een garage , veranda en tuin (zie plan in bijlage). De uit te voeren werken van groot naar klein, zie ook offerte lijst in bijlage: keuken, badkamer, opkuisen tuin, schilderwerken/behangen, pleisterwerken, wc maken, kuisen alles en schouw met open haard, herstellingen vloertegels, plinten , scharnieren, stopcontacten, lichtarmaturen, sloten vervangen, ...

Flexibel in schouw plaatsen werken aan schouw

Probleem: vochtophoping in gemetste schouw. Schouw is reeds voorzien van flexibel. Uit te voeren werken: controle van de schouw, eventueel vervangen van flexibel indien beschadigd, proper maken van schouw, plaatsen van afdak op schouw tegen regeninslag.

Renovatie kleine zolderkamer

Kleine zolderkamer van 4 op 5 meter waar geen verwarming is ombouwen tot kamer die als bureau kan dienen. Werken uit te voeren zijn: verwarming doortrekken en plaatsen, onder dak extra isoleren, mogelijk lek in dak detecteren en herstellen, tussen houten vloer isoleren, gyproc tegen muren plaatsen, nieuwe laminaat leggen... (eventueel extra raam plaatsen).

Renovatie appartement

Voor ons appartement hebben we een aannemer nodig om enkele renovatiewerken uit te voeren. De badkamer dient volledig vernieuwd te worden. Een muur tussen WC e badkamer dient uitgebroken te worden om een grotere ruimte te maken. Een van de binnendeuren dichtmetselen. Laminaat in de woonkamer op de bestaande tegelvloer plaatsen. Muren die op glasvezel is, eerst bepleisteren met een gladmakend materiaal en daarna schilderen. De werken dienen in april te gebeuren.

Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen

Wij hebben recent een kleine rijwoning gekocht als opbrengst. Deze zullen we strippen, renoveren en verhuren. Er is reeds aardgas voorzien. We wensen overal in alle kamers verwarming te voorzien, nieuwe ketel en dus allemaal nieuwe leidingen. Werken uit te voeren +/- maart 2017.

Klusman voor diverse klussen

Ik heb een aantal werken uit te voeren in huis: - afwerkingen - plaatsing ledstrips in slaapkamer - plaatsen plinten dressing - verven nachthal - plaatsen nieuw parket/laminaat (luchtbel onder laminaat) - verven woonkamer - verven en vloeren keldertje - plaatsen geurstopper in kelder

Dakgoot reinigen en herstel lekkende dakgoot

Uit te voeren werken : 1. Reinigen dakgoot (lengte ca. 12,5 m) op een hoogte van ca. 11m. Wellicht volledig verstopt aangezien het water over de goot stroomt en de muur hierdoor doorweekt van het vocht is. 2, herstellen lekkende dakgoot (lengte ca 4,0) op een hoogte van ca. 13 à 14 m. Het hoogteverschil is te wijten aan de inrit van garage op kelderniveau. 3. Check op verstopping van overige dakgoten en desgevallend reinigen voor de goten die zich op een hoogte bevinden van > 10m. Totale lengte geschat op 33m.

Gasleiding naar binnen brengen

Einde februari zal onze haard geplaatst worden waarvoor wij een gasleiding nodig hebben. De voorbereidende werken voor aansluiting door infrax dienen wij zelf uit te voeren. Wij zoeken iemand die dit voor ons kan doen. Wij willen echter geen oprit en/of gras opengooien. Dus zoeken we iemand die de leidingen van aan de straat tot binnen kan leggen door ondergronds te werken.

Partners

Partners van Casius