Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse werken uit te voeren:

Diverse werken uit te voeren

1- Hermaken van de onderkast onder de metalen spoelbak in de keuken (de steunbalk is gebroken zodat de kastdeuren niet meer aansluiten) 2-Afnemen van gebroken tegels op de uitspringende hoekmuur en glad maken 3-Schilderen van plafond
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werken uit te voeren uit heel België:

Steenkorven plaatsen

Uit te voeren werken voor een firma. 1) deel 1: Wij zouden de houten balken van onze voortuin willen laten vervangen door steenkorven. De hoogte van de steenkorven zou ca. 30 cm moeten zijn. De totale omtreklengte van de steenkorven is ca. 31 meter, beide "voortuinen" samengeteld Van de "grote" voortuin heb ik de afmetingen in bijlage toegevoegd. Deel 2 : Prijs berekenen inclusief het plaatsen van de korven Ook zouden we lage onderhoudsvriendelijke beplanting wensen, met doek tegen onkruid en boomschors.

Vervangen gasleiding

Infrax heeft vastgesteld dat er een gaslekkage is in een leiding. Lichte gasgeur in keuken en badkamer soms. Nieuwe leiding te leggen, omdat de oude uit gebruik wordt genomen. Deze werken zijn dringend uit te voeren.

Aannemer nodig voor winkelruimte

Wij openen op 06 juli 2017 een keukenwinkel in het franchise concept van Ixina. Als zelfstandigen staan wij volledig zelf in voor de werken van onze winkel. Hiervoor dienen wij een bestaand pand in te richten volgens het Ixina concept. Het pand is +/- 500 m². Om deze werken uit te voeren zijn wij op zoek naar (een) aannemer(s). Volgende werken dienen uitgevoerd te worden Afbraakwerken o Vals plafond o gyproc muren o vloerbekleding o allerlei Vloer o Egaliseren o Tegels plaatsenElektriciteit o Bekabeling o VerlichtingLoodgieterij o Aansluiten van functionele keukenSchrijnwerkerij o Vals plafond o Verlaagde plafonds o Plafond

Diverse werken uit te voeren

- 10 meter boordsteen plaatsen op 2.5 meter afstand - deksel boven waterput plaatsen (+ mogelijkheid later de waterput af te scheiden van vuil water) - vanaf waterput, uitgraven greppel om rioolbuis te plaatsen - afvoergoot plaatsen rondom paviljoen en afvoerbuis naar waterput leggen (gleuf is al gegraven) - met chape alles dichten (+/- 7m²) - betegelen bestaand terras met bestaande tegels (is gechapt +/- 60m²) - isoleren zolder (met bestaande aangekochte isolatie) - voorkant gevel

Werken op zolder uit te voeren

Graag contact voor bekijken van de uit te voeren werken voor : - plaatsing 2 dakvensters ( type Velux) - aanpassen dakgebinte ( kepers komen nu naar binnenkern, maximaal ruimte maken) - plaatsing vaste trap ( nu huidige plooitrap)

Voorbereidende werken uit te voeren voor gasaansluiting

Om te kunnen aansluiten op het gasnetwerk moet ik voorbereidende werken doen en een wachtbuis plaatsen volgens de opgegeven afmetingen. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen en nadien de sleuf en put op een degelijke manier terug dicht maakt.

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.

Aanleggen tuin met grasmatten en zeil privacy

Ik wil gras matten laten leggen, wat struiken en bloemen laten plaatsen en een stuk voor de honden laten aanleggen. Ik heb 70 m² meter tuin en huur het appartement maar wil er iets leuks van maak en gezellig voor in de zomer. Graag een zeil voor privacy. Graag een vakman ter plaatse om de werken te komen zien ,advies en mogelijkheden te bespreken en prijs te maken. Graag zo snel mogelijk de werken uit te voeren.

Partners

Partners van Casius