Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor vervanging van parlofoon niko in appartementsgebouw:

Vervanging van parlofoon Niko in appartementsgebouw

Een vervanging van individuele parlofoon in een appartementsgebouw van 8. Ik hoor niet wie er aan de deur staat, de deuropener werkt wel en ik ben wel te horen beneden zij het met gekraak.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van parlofoon niko in appartementsgebouw uit heel België:

Vervanging parlofoon

Wij willen graag een deftige parlofoon met video scherm laten installeren (liefst met afstandbediening, draadloos). Graag willen wij zien wat de mogelijkheden (en de prijzen) zijn.

Parlofoon vervangen

Graag een prijsofferte voor vervanging van een parlefoon voor 6 appartementen te Sint Pieters Leeuw.

Vervanging slot voordeur en installatie parlofoon

Voor de voordeur van een klein kantoor zijn we op zoek naar een vakman voor de installatie van een parlofoon. en de vervanging van het slot in de voordeur door een slot die we kunnen opendoen vanop afstand op afstand regelbaar systeem. Dit betreft een eenvoudige parlofoon zonder scherm. Wij hebben al een offerte ontvangen van Clabots.

Parlofoon werkt niet

Onze parlofoon in het appartement werkt niet meer, graag prijs voor vervanging hiervan

Vervanging intercom

Huidige intercom is defect. Volgende functies gewenst: Bel, parlofoon, automatisch deuropening, optioneel camerafunctie.

Vervanging parlofoon

In een appartementsgebouw met 2 eigenaars de parlofoon vervangen door een nieuwe parlofoon. Oude, bestaand , niko unit vervangen door nieuwe. Bedrading aanwezig, voeding aanwezig in de elektriciteitskast in beide appartementen, bedrading ok, eventueel ook nieuwe 'telefoons' binnen. Dus voor 2 appartementen. . .

Parlofoon

Vervanging bestaande deurbel door parlofoon met draadloze verbinding naar meerdere kamers in huis

Graag wilden wij een prijsvraag doen ...

Graag wilden wij een prijsvraag doen voor de vervanging van een voordeur. Vrij normale afmetingen - U kan ter plaatse ten allen tijde opmetingen doen, aangezien de huidige deur defect is. Slot dat via parlofoon kan worden geopend. Graag prijs met en zonder brievenbusopening. Graag prijs voor PVC en aluminium. Naast de prijs interesseert ons in het bijzonder de termijn waarin de deur kan worden geplaatst. Met vriendelijke groeten, Joost & Nadine Swinnen Statiestraat 6 3200 Aarschot 016/570992