Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel:

Plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel

Wij gaan een condensatieketel plaatsen maar zoeken iemand die in de bestaande schouw een dubbelwandige flexibel kan steken. Betreft een rijwoning en ketel wordt geplaatst in de kelder.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen dubbelwandige inox buis voor condensatie ketel uit heel België:

Trumatic verwarming installeren en dubbelwandige buis plaatsen

Ik woon in een stacaravan en heb mijn huidige gas verwarming verwijderd. Trumatic gasvuur. Materiaal dubbelwandig + plaatsing.

Intuberen schouw met dubbelwandige flexibel

Schoorsteen intuberen voor aansluiting bestaande houtkachel. Schoorsteen moet op het dak heropgemetst of hervoegd worden. Het plaatsen van een afsluiting bovenop de schouw zodat vogels (kauwen) geen nest kunnen maken in de schouw.

Plaatsen dubbelwandige inox buis

Dubbelwandige inox buis in schoorsteen plaatsen. Aankoop van houtkachel. Woning heeft gelijkvloers en 2 verdiepen.

Plaatsen dubbelwandige inox flexibel in schoorsteen

Wij willen een dubbelwandige inox flexibel in de bestaande schouw laten plaatsen. De huidige buis diam 150 mm in de schouw is 2 m hoog, daarboven schouwpotten. Hoogte schouw 8 m.

Plaatsen dubbelwandige flexibel schoorsteen

Een dubbelwandige flexibel plaatsen met opmetsen en herstellingen van voegen en schouw. Ik denk dat het gaat om een hoogte van 9 meter, verdere afmetingen weet ik niet.

Schoorsteenbuis vernieuwen

Huidige dubbelwandige inoxbuis verwijderen. Plaatsen nieuwe dubbelwandige inox buis en het dak rondom de buis terug dichtmaken. Ook de buis aansluiten op de kachel.

Plaatsen van rookkanaal voor houtkachel

We hebben een DDG cv-haard aangeschaft en deze is ook al geplaatst. Het gemetselde rookkanaal is echter erg breed en we hebben het advies gekregen om het te tuberen met een rvs (904) dubbelwandige pijp van 200 mm. Dat zou zowel flexibel als vast kunnen zijn. Nu zijn we op zoek naar een installateur die ervaring heeft met dit soort klussen. De ruimte om het kanaal te koppelen aan de haard is al uitgekapt (zie evt. foto).

Plaatsen van schouw door plat dak voor houtkachel

We zouden een dubbelwandige inox schouw willen laten steken door een plat dak. Uitgang schouw is 15 cm. Dak bestaat van binnen naar buiten uit: gyproc, osb-plaat, isolatie 10cm, dakbedekking.