Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor omheining plaatsen voor dakterras:

Omheining plaatsen voor dakterras

In ijzer wit gelakt, montage op bestaande muur met deksteen lengte +/_ 4 meter
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor omheining plaatsen voor dakterras uit heel België:

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting met beton palen en betonnen boord ongeveer 7 meter lang en standaardhoogte. Oude omheining halen we zelf weg.

Houten omheining met betonplaten installeren

Ik wil een houten omheining plaatsen tussen onze tuin en die van de buren. Het gaat om een houten omheining met betonpalen ertussen. Hoogte 1m80 en over een lengte van ongeveer 20 meter.

Plaatsen van een draadafsluiting

Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat. Lengte 14 m, hoogte afsluiting 1,5 m. Ondergrond niet geheel gelijk. Er hoeft geen oude omheining worden weggehaald.

Houten omheining met betonpalen plaatsen

Ik wil een houten omheining plaatsen met betonnen palen. Het gaat om 30,5 m in een rechte lijn en een hoogte van 1m80. Oude omheinig moet nog worden afgebroken.

Omheining plaatsen voor stacaravan

Wij hebben ons een stacaravan gekocht aan zee van 11m op 4m. We zijn nu naar iemand op zoek die hier een omheining wil rond plaatsen.

Bekaertomheining plaatsen

We willen onze tuin afsluiten met zwarte Bekaert. De omtrek is ongeveer 30 meter (inclusief drie hoeken ) met een hoogte van 1m50. Er dient een kleine poort voorzien te worden. Er is geen oude omheining om weg te nemen. Er staan wel enkele planten en er loopt een beek naast de tuin.

Houten tuinpanelen met betonnen voet plaatsen

Graag hadden we nieuwe tuinpanelen geplaatst in hout op een betonnen voet. Over de lengte van ongeveer een 18 meter en een hoogte van 1m80 of 2 meter. De oude omheining halen we zelf weg.

Metalen tuinafsluitingen plaatsen met bovenbuis

Metalen tuinafsluiting in twee delen plaatsen. Afmetingen zijn 14m x 1.8m en 6m x 1.8m. Graag beide zonder onderplaat, met bovenbuis en privacydoek plaatsen. Oude omheining mag blijven staan, deze komt er voor.