Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brasschaat of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
algemeen aannemer voor renovatie halfopen bebouwing, rieten dak naar pannendak, gevel renoveren van kantoorgebouwen, nieuwe cv ketel plaatsen met radiatoren, aanleg tuin met zwembad, oude woning en bergplaats afbreken, vernieuwen of renoveren van voetpaden en opritten, oude hangar renoveren naar vergaderruimte/feestzaal, volledige installatie cv plaatsen, verwijderen van struiken en bomen, plaatsen van omheining, nivelleren en gazon zaaien, garage bijgebouw, afbraak van woning, gevel reparatie scheuren + crepi aanbrengen, vervangen van huidige ketel door Bulex of Vaillant, gevel met isolatieplaten bekleden en bezetten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Brasschaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brasschaat:

Beton gieten terras of houten terras paatsen

Er zou 30m² moeten afgegraven worden en nadien beton gestort moeten worden. of eventueel een houten teraas plaatsen , we laten os adviseren door de vakman

Opbreken chape

Opbreken chape 120m² op gelijkvloers. Afbraakcontainer wordt voorzien.

Bouwgrond opkuisen en afsluiting plaatsen

Ik wil mijn bouwgrond, die overwoekerd is met bramen, onkruid enz.. alsmede de aanwezige struiken, laten opkuisen. Ook de enkele bomen dienen goed gesnoeid te worden. Dit alles na reclamatie van de buren. Het perceel is 10,5 bij 53 m en de hoogte van 1.60 meter. Tot slot mag er aan de straatzijde een afsluiting voorzien te worden , Afspannen met draad.

Herstelling zonnetent veranda

De zonnetent ( 22 jaar oud ) is 8 m breed en bestaat uit 2 delen van 4 m, die in geleiders zitten. Een deel ervan is uit de geleiders geschoten bij het oprollen van de zonnetent. De bediening is elektrisch. Ik weet niet welke vakman hiervoor nodig is .

Ophangen van kunstwerken en schilderijen

Schilderijen ophangen in een appartement.

Herstelling lekkage lichtstraat

Onze lichtstraat lekt op een aantal plaatsen. Herstellen van lekkages aan lichtstraat. Lichtstraat van 3 m.

Regenwaterput, zwemvijver waterdicht maken

ik heb een zwemvijver die nooit is afgeraakt, deze wil ik nu ombouwen naar een waterput, hij moet nog waterdicht gemaakt worden voordat ik er welfsels laat opleggen. De exacte afmetingen moet ik nog nemen, maar hij is ongeveer 8m op 3m en2m diep.

Rolluik herstellen

Herstellen van een elektrisch rolluik.

Douchekraan herstellen

Douchekraan herstellen in de badkamer. Dit is een regelknop.

Demonteren en afvoeren jacuzzi

De jacuzzi geraakt niet meer gemakkelijk uit de tuin in zijn geheel. Is het mogelijk om na demontage het toestel terug in elkaar te plaatsen? Of is jullie methode eerder destructief?

Meerdere kleine klussen

Het plaatsen van enkele stopcontacten en schakelaars voor badkamer, vastzetten van enkele stopcontacten. Vervangen van gedeelte plastiek afvoerbuis plat dak naar tuin. Plaatsen van houten deuromlijsting tussen living en hal.

Sleuf graven voor aansluiting water en elektriciteit

Ik wil een nieuwe gasaansluiting en hiervoor graag het klaarmaken van sleuf en wachtbuis , wachtput,... op het prive stuk.

Beton gieten terras

Ik wil graag beton laten gieten voor terras. Het betreft ca. 21 m², gemiddeld iets meer als 20 cm diep. Totaal ca. 5 kub. Deze dient met een pomp en een slang van 25 meter gegoten te worden. Graag ook verschil in prijs tussen gewone beton en gladde beton.

Putdeksel 50 x 50 met kader vervangen

Was een plat gietijzeren deksel, indien mogelijk zwaarder deksel of kunststof mag ook maar dan dient hoogte aangepast te worden.

Uitbouw keuken

Graag een prijsofferte voor de bank en dan bouwvergunning moet ook nog aangevraagd worden: Uitbouw keuken van 5 meter breed en 6 meter lang met lichtstraat en achteraan raam die volledig kan openschuiven. Nieuwe keuken met inbouwtoestellen. Liefst voorkeur gaat naar een eiland.

Aanbouw te tekenen

Architect Voor een Half open bebouwing een aanbouw van 7 X 7 meter. Voor de aanbouw. Het huis staat er al. Graag ter plaatse komen kijken.

Fietsbox plaatsen

Fietsbox 200 x 200 x 162 in staal voor 4 fietsen met dubbele deur referentie: 6934993 Hoeveel kost de montage voor deze fietsbox + verankering in grindgrond? Plaatsen jullie ook de buiten vloertegels?

Balkon waterdicht maken

Bestaand terras appartement ca 20 m². Beton in goede staat maar bestaande afdekking is deels opgekruld. Dient waterdicht gemaakt vooraleer plankenvloer te plaatsen.

Flexibel steken

Bij het kuisen van de schouw (houtkachel) is er schade vastgesteld in de schouw. Bij deze wil ik de schouw laten renoveren met een flexibele buis of iets dergelijks. En terug aansluiten op de kachel.

Oprit maken met klinkers

De huidige oprit , klinkers weg , en nieuwe klinkers opleggen. Ongeveer een 30 m².

Reparatie rolluik

Ik heb 2 rolluiken die een nieuw lint nodig hebben. Wie kan me helpen ?

Kleine klussen uit te voeren

Een venster rolluik kabel vervangen en een venster draaikastje vervangen.

Elektrische houten draaipoort maken

Wij willen zo snel mogelijk een houten poort (elektrisch) om onze oprit af te sluiten zodat er geen ongewenste gasten zomaar binnen kunnen. Dit gaat om een dubbele draaipoort.

Kleine kluswerken

Wij zoeken een polyvalent technicus die o.a. elektriciteits- en loodgieterswerkzaamheden uit kan voeren tijdens het jaar, wanneer nodig.

Herstellen van kleerkast

Schuifdeur kleerkast herstellen. Middenste spiegeldeur van kleerkast schuift niet meer open (een wieltje Is kapot). Ik zou dit willen laten herstellen, maar bezit geen reserve wieltje.