Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brasschaat:

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis modern 415x385 laten plaatsen. Een betonnen ondergrond zou ook nog geplaatst moeten worden. We willen ook graag dat het tuinhuis reeds goed geïmpregneerd is, graag ook een geïmpregneerde vloer en dakgoten. Blijkbaar is er deze periode ook een gratis stormbeveiling voorzien, dus die willen we uiteraard ook graag. Met andere woorden: een tuinhuis met alles erop en eraan. Het is belangrijk dat de vakman ook kan zorgen voor de betonnen ondergrond.

Plaatsen + Herstellen van linoleum op gang en aan deuren

Na een lek hebben wij een deel linoleum moeten verwijderen. En er zijn enkele herstellingen nodig. Totale oppervlakte ongeveer 38m² Groot deel moet terug geplaatst en gelast worden en enkele deuren die moeten herstelt worden.

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput voldoende om tuin te beregenen en in huis voor toilet te gebruiken.

Herstellen van betonrot aan goot

Op een paar plaatsen aan de buitenkant van de betonnen goot komt ijzer bloot. Ook aan betonnen kader rond hoekraam beneden. Graag had ik dit laten herstellen.

Tuinhuis plaatsen

Ik wil graag het tuinhuis Villach of Lodz, beiden 5X3m, laten installeren/monteren. Er dient ook een betonnen vloer geïnstalleerd/gegoten te worden. Graag had ik ook info ontvangen hoe het tuinhuis wordt vastgezet op de betonnen vloer, zodat het stevig staat en niet kan verschuiven bij stormweer.

Nieuwe veranda deur plaatsen in hout of pvc

Nieuwe deur plaatsen in de veranda, bij voorkeur in hout. PVC mag eventueel ook.

Beton gieten terras of houten terras paatsen

Er zou 30m² moeten afgegraven worden en nadien beton gestort moeten worden. of eventueel een houten teraas plaatsen , we laten os adviseren door de vakman

Opbreken chape

Opbreken chape 120m² op gelijkvloers. Afbraakcontainer wordt voorzien.

Bouwgrond opkuisen en afsluiting plaatsen

Ik wil mijn bouwgrond, die overwoekerd is met bramen, onkruid enz.. alsmede de aanwezige struiken, laten opkuisen. Ook de enkele bomen dienen goed gesnoeid te worden. Dit alles na reclamatie van de buren. Het perceel is 10,5 bij 53 m en de hoogte van 1.60 meter. Tot slot mag er aan de straatzijde een afsluiting voorzien te worden , Afspannen met draad.

Herstelling zonnetent veranda

De zonnetent ( 22 jaar oud ) is 8 m breed en bestaat uit 2 delen van 4 m, die in geleiders zitten. Een deel ervan is uit de geleiders geschoten bij het oprollen van de zonnetent. De bediening is elektrisch. Ik weet niet welke vakman hiervoor nodig is .