Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Brasschaat heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Brasschaat u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Brasschaat of directe omgeving.

42 klanten uit Brasschaat bevelen een bij Casius in Brasschaat aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Brasschaat bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen, kleine herstelwerken zijgevel + afbraak schoorsteen, verfploeg nodig, zolder verbouwen tot bewoonde kamers, vervanging kapot raam veranda / condensatie ramen veranda, steken septische put en waterput en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Brasschaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Brasschaat:

Sleuf graven voor aansluiting water en elektriciteit

Ik wil een nieuwe gasaansluiting en hiervoor graag het klaarmaken van sleuf en wachtbuis , wachtput,... op het prive stuk.

Beton gieten terras

Ik wil graag beton laten gieten voor terras. Het betreft ca. 21 m², gemiddeld iets meer als 20 cm diep. Totaal ca. 5 kub. Deze dient met een pomp en een slang van 25 meter gegoten te worden. Graag ook verschil in prijs tussen gewone beton en gladde beton.

Putdeksel 50 x 50 met kader vervangen

Was een plat gietijzeren deksel, indien mogelijk zwaarder deksel of kunststof mag ook maar dan dient hoogte aangepast te worden.

Uitbouw keuken

Graag een prijsofferte voor de bank en dan bouwvergunning moet ook nog aangevraagd worden: Uitbouw keuken van 5 meter breed en 6 meter lang met lichtstraat en achteraan raam die volledig kan openschuiven. Nieuwe keuken met inbouwtoestellen. Liefst voorkeur gaat naar een eiland.

Aanbouw te tekenen

Architect Voor een Half open bebouwing een aanbouw van 7 X 7 meter. Voor de aanbouw. Het huis staat er al. Graag ter plaatse komen kijken.

Fietsbox plaatsen

Fietsbox 200 x 200 x 162 in staal voor 4 fietsen met dubbele deur referentie: 6934993 Hoeveel kost de montage voor deze fietsbox + verankering in grindgrond? Plaatsen jullie ook de buiten vloertegels?

Balkon waterdicht maken

Bestaand terras appartement ca 20 m². Beton in goede staat maar bestaande afdekking is deels opgekruld. Dient waterdicht gemaakt vooraleer plankenvloer te plaatsen.

Flexibel steken

Bij het kuisen van de schouw (houtkachel) is er schade vastgesteld in de schouw. Bij deze wil ik de schouw laten renoveren met een flexibele buis of iets dergelijks. En terug aansluiten op de kachel.

Oprit maken met klinkers

De huidige oprit , klinkers weg , en nieuwe klinkers opleggen. Ongeveer een 30 m².

Reparatie rolluik

Ik heb 2 rolluiken die een nieuw lint nodig hebben. Wie kan me helpen ?

Kleine klussen uit te voeren

Een venster rolluik kabel vervangen en een venster draaikastje vervangen.

Elektrische houten draaipoort maken

Wij willen zo snel mogelijk een houten poort (elektrisch) om onze oprit af te sluiten zodat er geen ongewenste gasten zomaar binnen kunnen. Dit gaat om een dubbele draaipoort.

Kleine kluswerken

Wij zoeken een polyvalent technicus die o.a. elektriciteits- en loodgieterswerkzaamheden uit kan voeren tijdens het jaar, wanneer nodig.

Herstellen van kleerkast

Schuifdeur kleerkast herstellen. Middenste spiegeldeur van kleerkast schuift niet meer open (een wieltje Is kapot). Ik zou dit willen laten herstellen, maar bezit geen reserve wieltje.

Klussen in tuin

Mos tussen kasseien van oprit dient verwijderd te worden. Nadien dient hier los zand (witzand, Rijnzand, ... ) terug tussen geveegd te worden nadat ze besproeid zijn met anti-mos/-onkruidmiddel.

Afgraven van grond

Grond afgraven op een manège. 10m x 10m, +- 20 cm diep. Is grond/ modder. Deze zou afgegraven moeten worden om later beton te kunnen gieten. Het zand moet niet afgevoerd worden, maar kan ter plaatse op een berg gegooid worden. Liefste zo snel mogelijk. Bij eventuele vragen gelieve te bellen.

Stenen tuinhuis afbreken

Stenen tuinhuis afbreken met asbest. Golfplaten tot vloer. Alleen doorgang langs voordeur huis

Warmwaterleiding bijtrekken.

Ik moet een warmwater leiding bijleggen van het boven verdiep waar brander staat naar beneden keuken want boven heb ik warm en koud water maar in de keuken enkel koud en daar wil ik nu ook warm water hebben wat kost mij dit? +- 10 meter warmwater leiding

Blokhut Luna volledig werk

Blokhut Luna bouwoppervlak klaarmaken en plaatsen met Houten vloer en goten en grondbalken. Graag prijs offerte. Afmetingen 312x312.

Allerlei klusjes uit te voeren

Allerlei klusjes opknappen Zoek een klusjesman die een hoop kleine klusjes zou kunnen uitvoeren en wie ik na het verhelpen daarvan regelmatig zou kunnen contacteren als er weer iets dient verholpen te worden. Kleine renovatie werken, tegelwerken , onderhoud dak en goten (nakijken dakpannen, reinigen goten)

Zonwering 4,6 m chemisch verankeren

Onze zonwering moet na een verhuis opnieuw geplaatst worden. Zonwering 4,6m x 3m (knikarm en cassette in alu - elektr. Bediening RTS) + lichtbalk (4 spotjes) en verwarming RTS. Best chemisch verankeren in bakstenen gevel.

Nazicht installatie inbouwhaard op hout

Ik wens te laten controleren of mijn inbouwhaard, met een externe aansluiting voor de aanvoer van buitenlucht, correct is geïnstalleerd. Enkel installateurs met de nodige ervaring inzake inbouwhaarden met deze externe aansluiting + die in een kruipruimte de nodige controles uitvoeren en eventueel aanpassingen verrichten. Dit om problemen met de dampkap, die zich in dezelfde ruimte bevindt, te voorkomen.

Afbraak dakconstuctie van stenen tuinhuis

De dakcontructie van een stenen tuinhuis, aanpalend aan percelen van buren, afbreken(afbraakmateriaal dient langs huis te gebeuren) en alle puin + een hoop rommel afvoeren naar containerpark.

Uitgraven 5 betonnen waspalen van +/- 2. 5 meter lengte + afvoeren

Uitgraven 5 betonnen waspalen van +/- 2. 5 meter lengte Gaten opvullen Gazon minimaal beschadigen Palen afvoeren

Tuinschutting

5 schermen tussen betonnen palen