Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Deurne:

Isolatie buitenmuur langs binnen te plaatsen

In onze slaapkamer is er een buitenmuur. Deze is in de tuin van onze buren en ze willen geen gevelisolatie plaatsen langs hun kant. Enige andere optie is muur langs binnen te isoleren. Ruimte te isoleren: van 3,5 op 2,20 h

Diverse klussen uitvoeren

Klemmende deur wegens waterlek herstellen. Hall verven ongeveer 20 m². Achterwand van Ikea kast vervangen.

Waterschade vloer, plafond en muren herstellen

Waterschade bij ons in het huis. Telkens een deel van schade zichtbaar op plafond , vloer en muren . De omvang kan ik niet meteen inschatten.

Tuinhuis met golfplaten afbreken

Tuinhuis met golfplaten afbreken en afvoeren. Golfplaten bevatten mogelijks asbest.

Afbreken van een betonnen trap

Betonnen buitentrap naar de eerste verdieping en een draaitrap afbreken en puin meenemen.

Natuursteen gevelplint plaatsen

Het plaatsen van een gevelplint van een nieuwbouw rijwoning. 4mL 40cm H

Verbreden doorgang dampkap van 10 naar 15 cm

Wij hebben zonet een nieuwe keuken laten plaatsen. Blijkt dat de buis om af te zuigen een doorsnede van 10 cm heeft terwijl deze 15 cm had moeten zijn.

Muren met kleine barsten herstellen en herschilderen

3 muren met barsten herstellen en schilderen 1plafond met barsten herstellen en schilderen Een oppervlakte van 25m²

Dakkoepel verduisteren voor slaapkamer

Wij hebben 5 jaar geleden ons dak vernieuwd en een koepel laten plaatsen van Skylux 100x100cm, handmatig opengaand. Wij zouden nu graag de koepel elektrisch laten opengaan en een verduistersysteem laten plaatsen aangezien deze ruimte binnenkort als slaapkamer zal dienen. Skylux heeft echter enkel een zonwering die nog 11% licht doorlaat. De verduistering van Velux zou niet compatibel zijn met een koepel van Skylux.

Herstellen van vloer, kasten en muur na waterschade

Vloeren zijn beschadigd door waterschade. Muren hebben vochtplekken en kasten hebben in het water gestaan. Vloer bestaande uit laminaat is aan het opzwellen. Plinten komen van de muur. 3 muren beschadigd. Dit alles te herstellen.