Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Deurne:

Asbest verwijderen op vloer

8m² vinyltegels gelijmd op oude tegelvloer (cementtegels). Lijm en vinyl bevatten witte asbest. Oude tegelvloer mag mee verwijderd worden indien dit sneller/eenvoudiger is. Kamer bevindt zich op eerste verdieping.

Vinyl in lift plaatsen

Ik zoek een klusjesman om een nieuwe (vinyl) vloerbedekking te leggen in een personenlift.

Kelder leegpompen en opkuisen

Mijn kelder is ondergelopen en zou graag deze zien leeggepompt. Ook het materiaal dat daar staat direct verwijderen indien mogelijk. Graag kelder droogmaken en het probleem zelf oplossen.

Plaatsen plinten nieuwe deurlijsen

Ik zoek iemand om plinten te plaatsen in een kamer van 5 m op 5 m. Ook nieuwe deurkasten te plaatsen rond 2 binnendeuren, er moeten geen deuren in enkel nieuw afwerking met nieuwe deurkasten. Ophangen van een lamp moet ook gebeuren.

Septische put in voortuin plaatsen

Wij zijn een huis met 2 appartementen aan het renoveren en hadden graag in onze voortuin een septische put laten plaatsen

Gevel met isolatieplaten bekleden en bezetten

Gevel is momenteel bekleed met tegels , wij hadden graag isolatieplaten erop geplaatst en laten bezetten in kleur. Oppervlakte eens komen kijken ter plaatse. Dit betreft de voorgevel. Er zitten 3 ramen in en een voordeur.

Opkuisen van kelder

Kelder is onlangs 2 x ondergelopen door probleem met beschadigde riolering onder voetpad. Rio-link heeft ondertussen de nodige werken uitgevoerd. Graag in orde maken, mooi maken.

Schilderen en laminaat plaatsen

Mijn binnenmuur van ongeveer 7m² is in slechte staat door waterschade Laminaat 17m² is gedeeltelijk beschadigd er zou ook geschilderd moeten worden . Materiaal aankopen via de vakman

Nazicht zekeringkast

Graag nazicht zekeringkast : verbrande zekering (achtergelaten door huurders)

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint (koord) vervangen bij een voorzetrolluik op de 2de verdieping.