Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Deurne:

Nazicht zekeringkast

Graag nazicht zekeringkast : verbrande zekering (achtergelaten door huurders)

Rolluiklint vervangen

Het rolluiklint (koord) vervangen bij een voorzetrolluik op de 2de verdieping.

Houten poort herstellen en schilderen

Wij hebben een oude houten poort waar het hout onderaan rot is en loskomt. We willen graag dat er langs beide zijden onderaan een plaat wordt tegen geschroefd (zodat de deur er terug wat ordentelijk uitziet) en dat de deur in zijn geheel geschilderd wordt.

Herstellen lint rolluiken

Het rolluik lint rolt niet meer volledig op bij het optrekken zodat de rolluik niet tot boven kan opgetrokken worden.

Keldergat afdekken

Het bestaande keldergat is doorgeroest. Afmeting: Breedte 65 cm Diepte: max 35 cm, maar rond Met rand van enkele cm tegen de gevel. Rust op blauwe steen.

Nieuwe voetbaltribune plaatsen

We zijn nu op zoek naar iemand die een nieuwe tribune wilt plaatsen voor naast ons voetbalplein. De totale lengte zou ongeveer 40 meter moeten bedragen. De zijwanden aan weerszijden een opgebouwd muurtje tot in de helft en de andere helft in plexiglas. Aan de achterwand moeten metalen golfplaten komen.

Betegelen van buitenkoer

Tegels leggen voor een buiten koer. Oppervlakte te betegelen ongeveer 12 m². Tegels nog niet beschikbaar, in samenspraak met de vakman.

Individuele watermeter plaatsen in een appartement

Graag aparte watermeters plaatsen , in een appartementen gebouw 2 verdiepen . Dus gelijkvloers , 1 en 2 . Er is nu 1 gemeenschappelijke watermeter voor de 3 eigenaren maar we willen graag een offerte voor elk een aparte watermeter zodat ook de waterrekening apart kan worden betaald i.p. v nu factuur door 3 te delen. Waarschijnlijk moeten er 2-3 watermeters geplaatst worden.

Boiler nakijken voor jaarlijks onderhoud

Ik zou graag mijn boiler laten nakijken voor het jaarlijks onderhoud.

Pafond en muur herstellen na wateroverlast

Door overgelopen toilet is vals plafond en muur beschadigd dit soms hersteld moeten worden. Herstellen dat het er terug netjes uitziet.

Vervangen lint rolluiken

Mijn lint van mijn voorzet rolluik is aan vervanging toe. Mijn appartement bevind zich op het 3 de verdiep. Ik heb zelf nog geen materiaal aangekocht.

Cement bepleistering met isolatie

De gevel is een oude gevel dus er moet ook wat oude gevelbekleding verwijderd worden. Oppervlakte is ongeveer 50 m².

Verschillende klussen in enkele appartementen

Klusjes uit te voeren: Plafond badkamer bijplamuren en schilderen. Zijkant ligbad terug betegelen. Hendel aluminium raam herstellen. Slepende aluminium deur herstellen.

Vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen

Aluminium ramen dubbele beglazing vervangen 4 appartementen. Dubbel glas , komen kijken ter plaatse om te zien naar de mogelijkheden.

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water geraakt ni volledig meer tot in de afvoerbuis

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water kan ni meer aflopen naar de afvoerbuis.

Poutrel plaatsen

Ik wil een woon leefkeuken maken. Muuropening maken in 1muur 2,5 m breed x 2,2 m hoog met ijzeren poutrel niet bekleed voor loft effect. Deuropening maken in muur 70 cm breed x 2 m hoog. Puin verwijderen. Scheidingswand maken 3 m x 2,5 m in gyproc of yton en bezetting. Voorziene werken op 1 s te verdiep in huis met 2 verdiepen met plat dak Antwerpen/Deurne.

Klusjes in huis uitvoeren

Omwille van een verhuis moeten er een aantal kleine dingen in huis gerepareerd worden zoals 2 nieuwe deurklinken, een opening van een raam die niet meer werkt, houten constructie in de keuken die moet gerepareerd worden.

Stuccen en schilderen na lek

Her bepleisteren plafond 1. 5 x 1. 5 m.². en gans plafond her schilderen ongeveer 50 m.² Dit is een verzekeringskwestie, moet wel zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden graag in de maand september.

Tegels heropvoegen in badkamer

Ik heb vorig jaar mijn badkamer laten renoveren/vernieuwen door een eenmanszaak, mijnheer heeft de afwerking niet goed gedaan waardoor er water onder mijn douche en lavabo is terecht gekomen. En daardoor voor een minimale waterschade heeft gezorgd, ik woon in een appartement op het 7e verdiep. Mijn buren onder mij (6 e verdiep) zien aan hun plafond ook de minimale gevolgen. Ik heb een experts laten langskomen voor de vaststellingen en zij hebben de probleem gevonden en dit op papier gezet.

Vervangen deksel septische put

Graag hadden wij het oude betonnen deksel van de septische put vervangen door een aluminium/composiet exemplaar. Huidig deksel is rond en heeft een diameter van 60 cm en hadden we graag vervangen door een vierkante, vlakke versie.

Uitbreken beton tegels

Uitbreken van betontegels (zichtbaar op foto) in gebouw. Bereikbaar door grote toegangspoort (iets hoger dan normale garage). Oppervlakte max 70 m², diepte 10 cm. Afvoeren kunnen we eventueel (afhankelijk van prijs hiervoor) zelf doen.

Herstellen van elektrische rolluiken

1 kamer rolluik geblokkeerd (elektrisch) ong 240 x 230 cm. We hebben voor de blokkage een schurend geluid gehoord en plots was het geblokkeerd 1 kamer rolluik zelfde afmeting (elektrisch) door elektrisch rolluik naar boven te doen zonder veiligheidpin door rolluik te ontgrendelen

Monteren van kleerkasten

Ik wil een antal ikea kleerkasten in elkaar steken. 6 in totaal.

Klinkers aanleggen in voortuin

Klinkers in voortuin: - Voortuin laten dichtleggen met klinkers. Zodat er geen ruimte meer is voor beplanting. Die gaan we oplossen met bloembakken of dergelijke - Afrastering, afboording van deze voortuin