Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Deurne of directe omgeving.

186 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Deurne:

Dampkap plaatsen in zaak pizzeria

Volledig nieuwe dampkap plaatsen in een pizzeria aan de voorzijde van een supermarkt. Graag advies en prijs.

Vloertegels plaatsen

Ik wil de oude vloertegels weg en de nieuwe plaatsen in de keuken badkamer,WC,en de inkom gang.

Cottage tuinhuis plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295x385 van Makro laten plaatsen. Er dient GEEN betonnen ondergrond te worden voorzien: die ondergrond bestaat reeds. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. De dakgoten, maar zonder de vloer. De montage van de blokhut zou moeten gebeuren tussen maandag 12 juni en vrijdag 16 juni. Ik ben tot eind deze week bereikbaar, anders na 24 april. Liefst kom ik deze week nog in contact met een vakman.

Houten eettafel voor gebruik van eetapparaat

Voor mijn dochtertje van 6 jaar wil ik graag een aangepaste eettafel laten maken waarbij zei haar eet apparaat erop kan gebruiken. Ik ben al weken opzoek naar een tafel die past. Graag zou ik willen dat zei met haar zusje hieraan kan eten. Er moet ruimte zijn om haar eet apparaat erop te zetten en daarnaast een soort ingebouwd bakje om haar beker in te plaatsen zodat zei de niet kan omgooien en een ingebouwde bakje waar de kom van haar zusjes in past en kan draaien. Om haar aan te passen aan de zus dat zou heel fijn en leuk zijn voor haar. Dan moet zij niet alleen aan tafel zitten.

Klusjesdienst kast uit elkaar zetten

Kleerkast met schijfdeuren uitéén halen, en op ander ander inéénzetten. Zou naar Borgerhout moeten verhuisd worden. Bij goede klusjesman wens ik altijd dezelfde klusjesman te gebruiken, ik heb een kledingswinkel... Badkamer moet ook worden gedaan door klusjesman.

Herstellen muur waterschade

Door een lek staan de houten planken bol: muur dient hersteld te worden. Muur 4m x2,5 m hoog

Betonrot aan buitenzijde appartementsgebouw

Betonrot op diverse plaatsen aan appartementsgebouw.

Renovatie met aanbouw

Graag had ik een vakman voor een uitbreiding van een bestaand huis (rijhuis) op de gelijkvloers. De extra aanbouw zou zo'n 3 op 5m zijn. Voor het oude gedeelte van de woning zou het plat dak ook mee onder handen moeten genomen worden dit is zo'n 8 op 5m. Hier zou voor wat meer lichtinval moeten gezorgd worden. Voor het nieuwe gedeelte zou dit deels veranda met schuifdeur moeten worden. Ik denk dat dit best ook nog eens ter plaatse zelf moet worden bekeken voor een juiste offerte.

Vernieuwing elektriciteit

Elektriciteit dateert van 1964 en zou in de volledige woning vernieuwd moeten worden. De bovenste verdiep is van de jaren 60 en gelijkvloers van de jaren 80. Geen elektriciteitskast aanwezig. Graag ter plaatse komen zien voor prijsofferte en om verder af te spreken.

Montage meubelen

Monteren van volledige woonkamer (dressoir, barkast, tafel ) en slaapkamer (kleerkast, bed en nachtkastjes) .

Uitbreken houten plafond lek

Er is een lek in onze plafond waarschijnlijk door ons gebuur mijn dakwerker heeft al drie keer geweest en hij vertelt het ligt aan de gebuur de afloop van zijn dakgoot is te klein en bij regen komt het bij ons binnen graag een offerte voor de verzekering.

Zonnescherm plaatsen

Zonnescherm met knikarm boven terras.Afmeting ongeveer 2 meter. Elektrisch te bedienen.

Geiser plaatsen

Doordat onze geiser het heeft opgegeven hebben we een nieuwe aangekocht maar zelf installeren kunnen we niet het gaat om een geiser van 11L daarom was onze vraag of jullie hiervoor geschikt zijn en hoeveel on dit gaat kosten ?

Restoratie gevel steen rond raam

Franse witte steen op gevelsteen herstellen De werken mogen zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Oppervlakte 1 meter op 5 a 7 cm. Ter plaatse komen kijken door de vakman.

Behangen met renovatiepapier (glad vlies)

Behangen en schilderen: Behangen (en schilderen) van badkamer (6 m²), 2 slaapkamers (8 m²/kamer) en dressing (4 m²) met renovatiepapier/glad vlies om ouderdomsbarsten weg te werken. Adres zal doorgegeven worden aan de vakman is een nieuw adres.

Beton kroonlijst herstellen

Aannemer gezocht voor: Een stuk beton van ongeveer 2 kg afgebroken van de kroonlijst van een appartementsgebouw van 3 verdiepingen met plat dak. Dus op iets van een 10 meter hoogte De bewapening ligt nu bloot maar er is geen roest op het beton te zien Er zijn nog minstens 3 andere barsten van slechts enkele mm breed en 40 cm lang te zien op andere plaatsen van de kroonlijst die in totaal 27 m lang is 3 zijden Wat moet hier aan gedaan worden? Graag een aannemer ter plaatse komen kijken.

Herstellen muur na vochtschade

Beschadiging muur door vocht. Dus: herstellen muur, bezetten, behangen, plinten plaatsen (tegels). Muur is 2m breed op 2,10m hoog.

Herstellen betonrot plafond

Betonrot betonnen plafond van 4 op 3,5m op de tweede verdieping. Beton is indertijd gegoten zonder dekking de wapening is zichtbaar en is aan het roesten.

Kleine klussen uitvoeren

Kleine klussen oplossen zoals het hangen van spiegel, schappen maken en plaatsen van verlichting,hangen van gordijnrails,plaatsen tegels keukenwand.

Plafond opnieuw bezetten

Plafond van 16 vierkante meter opnieuw een dunne laag bijbezetten of gelijk trekken

Plaatsen brievenbus aan de woning

Ik wil een brievenbus laten plaatsen aan de woning, de brievenbus heb ik maar de materialen om te plaatsen niet (de gaten zijn al geboord)een korte klusje van amper 5min. Materiaal ter beschikking enkel plaatsen brievenbus.

Waterschade badkamer herstellen

Wij hebben door kapotte leidingen van de bovenburen een grote waterschade opgelopen in de badkamer. Betreft: Vloer komt omhoog, plafond beschadigd, tegels aan het bad, het bad zelf,kast,... graag hadden wij hiervan een prijsofferte laten opmaken. Kunt u mij verder informeren wat te doen?

Sierschouw moderniseren

Ik wil mijn oude sierschouw gedeeltelijk afbreken en moderniseren met een nep kachel erin. Dit zou voor 15 augustus moeten gebeuren. Kan u een kijkje komen nemen en contact met mij opnemen?

Betonrot herstellen - behandelen

Aan de achterkant van onze gevel, aan het terras zijn er tamelijk grote brokstukken losgekomen en naar beneden gevallen. Vermoeden van betonrot dat hersteld moet worden.

Klussen in huis

Drie stopcontacten monteren, lamp in badkamer monteren. Adresgegevens bij afspraak.