Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Deurne of directe omgeving.

247 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: houten aanbouw plaatsen met plat dak, pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Deurne:

Verschillende klussen in enkele appartementen

Klusjes uit te voeren: Plafond badkamer bijplamuren en schilderen. Zijkant ligbad terug betegelen. Hendel aluminium raam herstellen. Slepende aluminium deur herstellen.

Vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen

Aluminium ramen dubbele beglazing vervangen 4 appartementen. Dubbel glas , komen kijken ter plaatse om te zien naar de mogelijkheden.

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water geraakt ni volledig meer tot in de afvoerbuis

Corniche herstellen of vervangen

Mijn corniche is ingezakt en het water kan ni meer aflopen naar de afvoerbuis.

Poutrel plaatsen

Ik wil een woon leefkeuken maken. Muuropening maken in 1muur 2,5 m breed x 2,2 m hoog met ijzeren poutrel niet bekleed voor loft effect. Deuropening maken in muur 70 cm breed x 2 m hoog. Puin verwijderen. Scheidingswand maken 3 m x 2,5 m in gyproc of yton en bezetting. Voorziene werken op 1 s te verdiep in huis met 2 verdiepen met plat dak Antwerpen/Deurne.

Klusjes in huis uitvoeren

Omwille van een verhuis moeten er een aantal kleine dingen in huis gerepareerd worden zoals 2 nieuwe deurklinken, een opening van een raam die niet meer werkt, houten constructie in de keuken die moet gerepareerd worden.

Stuccen en schilderen na lek

Her bepleisteren plafond 1. 5 x 1. 5 m.². en gans plafond her schilderen ongeveer 50 m.² Dit is een verzekeringskwestie, moet wel zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden graag in de maand september.

Tegels heropvoegen in badkamer

Ik heb vorig jaar mijn badkamer laten renoveren/vernieuwen door een eenmanszaak, mijnheer heeft de afwerking niet goed gedaan waardoor er water onder mijn douche en lavabo is terecht gekomen. En daardoor voor een minimale waterschade heeft gezorgd, ik woon in een appartement op het 7e verdiep. Mijn buren onder mij (6 e verdiep) zien aan hun plafond ook de minimale gevolgen. Ik heb een experts laten langskomen voor de vaststellingen en zij hebben de probleem gevonden en dit op papier gezet.

Vervangen deksel septische put

Graag hadden wij het oude betonnen deksel van de septische put vervangen door een aluminium/composiet exemplaar. Huidig deksel is rond en heeft een diameter van 60 cm en hadden we graag vervangen door een vierkante, vlakke versie.

Uitbreken beton tegels

Uitbreken van betontegels (zichtbaar op foto) in gebouw. Bereikbaar door grote toegangspoort (iets hoger dan normale garage). Oppervlakte max 70 m², diepte 10 cm. Afvoeren kunnen we eventueel (afhankelijk van prijs hiervoor) zelf doen.

Herstellen van elektrische rolluiken

1 kamer rolluik geblokkeerd (elektrisch) ong 240 x 230 cm. We hebben voor de blokkage een schurend geluid gehoord en plots was het geblokkeerd 1 kamer rolluik zelfde afmeting (elektrisch) door elektrisch rolluik naar boven te doen zonder veiligheidpin door rolluik te ontgrendelen

Monteren van kleerkasten

Ik wil een antal ikea kleerkasten in elkaar steken. 6 in totaal.

Klinkers aanleggen in voortuin

Klinkers in voortuin: - Voortuin laten dichtleggen met klinkers. Zodat er geen ruimte meer is voor beplanting. Die gaan we oplossen met bloembakken of dergelijke - Afrastering, afboording van deze voortuin

Bezetten en betegelen van badkamer

Bezetten en tegelen van een badkamer van 12 m². Enkel de muren tegelen. Alle materiaal is al voorzien.

Blokhuis Lily of Wales plaatsen

Plaatsen van blokhut Lily 205 x 205 van Makro inclusief vloer en dakgoten en ook voor blokhut Wales 240 x 180 van Makro inclusief vloer en dakgoten.

Vervangen van doucheknoppen

In de inloopdouche komt er soms te weinig water uit de douchekop. Waarschijnlijk, doordat de doucheknoppen zijn vastgeroest of er speling op is gekomen. Deze doucheknoppen moeten dus vervangen worden, en ik denk ook de betegeling van de douche.

Ventilatie gat + rooster maken in buitenmuur

Voor het aansluiten van een afvoerbuis van mijn mobiele airco wil ik graag een ronde ventilatie gat van 150 mm naar buiten met aan de buitenkant een rvs rooster. Het betreft geen spouwmuur.

Kelder uitgraven en funderen

Totaal 80 vierkante meters een volledige kelder uitgraven en fundering.

Kabel van kantelpoort vervangen

Kabel van kantelpoort is kapot,deze moet vervangen worden.

Dampkap plaatsen in zaak pizzeria

Volledig nieuwe dampkap plaatsen in een pizzeria aan de voorzijde van een supermarkt. Graag advies en prijs.

Vloertegels plaatsen

Ik wil de oude vloertegels weg en de nieuwe plaatsen in de keuken badkamer,WC,en de inkom gang.

Cottage tuinhuis plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295x385 van Makro laten plaatsen. Er dient GEEN betonnen ondergrond te worden voorzien: die ondergrond bestaat reeds. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. De dakgoten, maar zonder de vloer. De montage van de blokhut zou moeten gebeuren tussen maandag 12 juni en vrijdag 16 juni. Ik ben tot eind deze week bereikbaar, anders na 24 april. Liefst kom ik deze week nog in contact met een vakman.

Houten eettafel voor gebruik van eetapparaat

Voor mijn dochtertje van 6 jaar wil ik graag een aangepaste eettafel laten maken waarbij zei haar eet apparaat erop kan gebruiken. Ik ben al weken opzoek naar een tafel die past. Graag zou ik willen dat zei met haar zusje hieraan kan eten. Er moet ruimte zijn om haar eet apparaat erop te zetten en daarnaast een soort ingebouwd bakje om haar beker in te plaatsen zodat zei de niet kan omgooien en een ingebouwde bakje waar de kom van haar zusjes in past en kan draaien. Om haar aan te passen aan de zus dat zou heel fijn en leuk zijn voor haar. Dan moet zij niet alleen aan tafel zitten.

Klusjesdienst kast uit elkaar zetten

Kleerkast met schijfdeuren uitéén halen, en op ander ander inéénzetten. Zou naar Borgerhout moeten verhuisd worden. Bij goede klusjesman wens ik altijd dezelfde klusjesman te gebruiken, ik heb een kledingswinkel... Badkamer moet ook worden gedaan door klusjesman.

Herstellen muur waterschade

Door een lek staan de houten planken bol: muur dient hersteld te worden. Muur 4m x2,5 m hoog