Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor diverse klussen uitvoeren:

Diverse klussen uitvoeren

Klemmende deur wegens waterlek herstellen. Hall verven ongeveer 20 m². Achterwand van Ikea kast vervangen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse klussen uitvoeren uit heel België:

Klussen in huis uitvoeren

Stenen plinten plaatsen binnen over een lengte van 32cm. Vouwdeur plaatsen. Regendouche plaatsen. Terras van 2m x 5m betegelen.

Plat dak en zadeldak herstellen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: beschadigd en lekkend plat dak herstellen. Ligt het aan de roofing? En los hangende platen van zadeldak herstellen om lawaai door wind te stoppen.

Klussen in huis uitvoeren.

Klinkers plaatsen op oprit van 1m x 4m. Keuken van 3m x 2m gedeeltelijk afbreken. Gyproc tegen plafond en muren keuken plaatsen. Betonnen dallen in tuin van 5m x 6m aanleggen. Momenteel gazon in tuin dat vermoedelijk ook zal moeten uitgehaald worden.

Klusjes in huis

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren: badkraan opnieuw vastzetten, knop om door te spoelen van het toilet is kapot, extra stopcontact steken, evt. kapot rolluik herstellen.

Klussen uitvoeren

Deur van een ikeakast is beschadigd aan de scharnieren. Door een bruusk manoeuvre is de kast beschadigd. Balustrade van 3 meter breed hangt wat los door een barst in het ankerpunt in de muur. Die barst moet hersteld worden en de balustrade eventueel vervangen. Verder zijn er 3 spots die op een drietal meter hoogte moeten vervangen worden en wil ik controleren of de boiler nog goed vasthangt aan de badkamermuur.

Plat en zadeldak herstellen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: beschadigd en lekkend plat dak herstellen. Ligt het aan de roofing? En los hangende platen van zadeldak herstellen om lawaai door wind te stoppen.

Klussen uitvoeren

Stopcontact vervangen Lamp ophangen in de badkamer Kabel Telenet aansluiting mooi bevestigen in hoek tussen plafond en muur

Klussen onder caravan uitvoeren.

Verlengen van de aansluitingen onderaan stacaravan. Electriciteit aansluiten. Water aansluiten. Oude geiser afhalen en nieuwe monteren. Gasfles en kachel aansluiten. Koolmonoxide apparaat installeren.