Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor regenwaterput boren:

Regenwaterput boren

Regenwaterput boren in tuin van 6m x 10m. Rijwoning.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput boren uit heel België:

Regenwaterput boren

Wij willen een regenwaterput(beton) van 10m3 laten plaatsen. De put zou over het huis moeten om in de tuin de kunnen komen. De put in de grond moet ook nog worden gegraven. Er is geen mogelijkheid om via de voordeur of garagepoort achter in de tuin te geraken (rijhuis)

Regenwaterput boren en aansluiten

Binnenkort starten er werken in onze straat voor gescheiden regen- en rioolwater. Daarom willen we ook een regenput te steken. De oprit moet sowieso opgebroken worden. We willen het water gebruiken voor een toilet en voor de wasmachine. Put zou komen achteraan in de tuin.

Regenwaterput boren

Put+pomp, dewelke moet dienen om mijn tuin/planten te sproeien. Hier zou ik dan ook een systeem willen op aansluiten, waar ik alles kan programmeren. Indien mogelijk ook met een filter tussen, zodat deze kan dienen voor de auto te wassen.

Plaatsen van een regenwaterput van 10000l plus filter en pomp

Plaatsen van een betonnen regenwaterput en de aansluiting en pomp alles inbegrepen klaar voor gebruik Vooraan in de tuin . Eventueel een put boren zou ook een optie zijn .

Putboring in de tuin en aansluiting elektrische motor

Regenwaterput boren. Putwater voor besproeien tuin, groentetuin en serre + eventueel installeren grasrobot. We kopen zelf een pomp die aangesloten moet worden.

Grondwaterput boren en aansluitingen voorzien

Omdat de regenwaterput ontoereikend is voor drogere periodes en ook voor het sproeien van de tuin zou ik willen gebruik maken van het grondwater. Met het grondwater zouden we dus graag de regenwaterput aanvullen en de tuin sproeien. Boring, plaatsen pomp, plus de nodige hulpstukken.

Waterput boren voor grondwater

Het grondwater hier vrij diep. Met de aanhoudende droogtes, merken we dat de regenwaterput van 10.000L onvoldoende is om de zomer door te komen. Graag hadden we een putboring laten uitvoeren om grondwater te kunnen gebruiken voor het irrigeren van de tuin, maar ook om op termijn een zwemvijver te kunnen aanvullen met grondwater.

Regenwaterput plaatsen

Ik wil in mijn zijtuin een regenwaterput laten plaatsen/boren van 10.000 of 7.500 liter. Deze langs de straatkant te plaatsen. Dit is voor toiletten en tuin te besproeien.