Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Edegem:

Trapgat zagen

We willen graag een trapgat laten zagen en verstevigen om een trap te steken naar onze zolder. We willen en trap steken van 90cm breed naar onze zolder vanuit een kleine kamer. De kamer is 3,5m op 2.3 en langs de lange kant van de buren, willen we vanaf de raamkant naar binnen toe een trap steken. De vloer tussen verdiep en zolder zijn holle betonnen welfsels. Hier enkele fotos: Kamer1: de kast waar de trap zal komen. Kamer2: fotos van raam naar de deur, de deur staat in een muur van 1 baksteen breed, geen draagmuur dus. zolder: foto van de plek waar het trapgat komt op de zolder, Schouw: De schouw is het punt waar de muur begint van de kamer, hier zal het trapgat dus eindigen.

Gat door buitenmuur boren

Ik heb een mobiele airco gekocht en wil een gat door mijn buitenmuur laten boren van 13,4mm.

Vervangen van omheining

Gisteren door de storm is er een boom op onze omheining gevallen.Omheining van 14 meter lengte.Omheining bestaat uit gewone draad van ongeveer 1m80. Omheining met panelen van draad.Zwwarder kaliber van palen.

Gat voor dampkap boren

Onze keuken wordt geinstalleerd op 29 juni. Hiervoor dient nog het verluchtingsgat voor de dampkamp worden gemaakt. Het keukengedeelte is nieuwbouw welke opgetrokken is uit een houtconstructie. De buis voor de dampkap + paddestoel op het dak kan recht naar boven geboord worden. De buis moet een doorsnede hebben van 150mm en liefst wat uit het plafond steken.

Crepi met isolatie plaatsen en nieuwe ramen en deuren ook

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? : tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : ja / misschien In welke metaalsoorten heb je interesse? : gelakt aluminium, gelakt staal Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het onderste stuk van de voorgevel bestaat uit houten latten waarin een raam, voordeur en fietsenbergingdeur zijn ingewerkt. We wensen de ramen en deuren te vernieuwen en gelijktijdig ook de houten panelen te verwijderen en te vervangen met een andere bekleding. Het zou dus gaan over de bekleding van het onderste deel van onze voorgevel

Grondwaterput boren

Ik zou graag mijn tuintje kunnen sproeien met grondwater. Daarvoor zoek ik iemand die voordelig een grondwaterput kan boren.

Verschillende klusjes uit te voeren

Dit zijn de werkjes die zouden moeten uitgevoerd worden: - terug vastzetten ophangsysteem van schuifdeur dat aan één kant is losgekomen, deur schuift niet goed meer. -douchekraan lekt: ring vervangen -opbergboorden plaatsten in berging -wastafel van oude keuken (nu berging) lekt, ik kan geen water laten doorlopen: afvoerbuis onderaan kapot, water loopt dan over de vloer. Eventueel andere wastafel plaatsen ? -kijken of het mogelijk is gat in bad te dichten (zoon is erin gevallen en heeft met knie gat gemaakt) - herstel elektrisch rolluik boven dat blokkeert, kan niet meer naar beneden

Muren stukken

Beide zijkanten langs de buren moeten bezet worden De oppervlakte dat moet worden bepleisterd is (Bij benadering) : 1 x 0,8 op 3,5 1 x 2,0 op 3,5 meter.

Beton gieten voor tuinhuis

We zouden graag een tuinhuis bouwen (6. 5m op 4m). Hiervoor hebben we een betonnenvloer nodig. De hoogte van de beton zou 30 cm zijn. Er ligt al een betonnen vloer van 3m op 3m. We hebben nog een 5m³ beton nodig. Wat zou ons dit kosten? Hoe wordt dit geleverd? De bekisting doen we zelf.

Isoleren en bekleden van zijgevel

Isoleren van zijgevel en afwerking met syding's Oppervlakte is ongeveer 45 m².