Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel:

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel in schouw steken (diameter 150 lengte ongeveer 7 meter ) voor houtkachel en eternieten buis op dak vervangen door dubbelwandige inox buis met regen / trekkap.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel uit heel België:

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Een inox flexibel aansluiting hebben in de schoorsteen(voor haard), wil ook praten over levering skamotec platen voor ommanteling schouw.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Plaatsen van 3 flexibels in schouwen van gaskachels

Het huis met 2 gewone verdiepingen en een studio in het dak. Vanaf de gaskachels op de verdiepingen en in de dakstudio is een flexibel nodig in de schouw (voor de gelijkvloers is er al één). De kop van de schouw blijkt niet goed afgedicht en moet vervangen worden door een goed afgedichte koepelvormige plaat.

Flexibel in schouw plaatsen

Vochtinsijpeling schouw door ontbreken van flexibel. Huis 3 jaar geleden gekocht. Plaatsing flexibel (enkelwandige flexibel zal voldoende zijn + Schouw dient ook wat gevoegd te worden en lood moet nagekeken worden

Flexibel in schouw plaatsen

Wij willen voor 2 schouwen in huis een dubbelwandige flexibel laten plaatsen met afdeksel voor vogels en regen. Wij stoken met pellets en hout. Ons huis telt 2 verdiepen en een zolder.

Schouw intuberen met inox flexibel

Bestaande schouw (potstenen) intuberen voor gasketel (hoge rendementsketel, geen condensatie) ± 20 m diam 14-15 cm + herstel schouw (afdekpan afgewaaid, maar wellicht nu makkelijker om te intuberen)

Flexibel in schouw vervangen

Oude flexibel vervangen door nieuwe in de schouw tot aan HR Gas CV. Totaal 8 à 10 meter. De oude moet nog verwijderd worden.

Flexibel in schouw plaatsen

Ik wil een houtkachel aansluiten, maar de schouw is niet meer in gebruik.Schouw weer in gebruik stellen.