Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel:

Flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel

Flexibel in schouw steken (diameter 150 lengte ongeveer 7 meter ) voor houtkachel en eternieten buis op dak vervangen door dubbelwandige inox buis met regen / trekkap.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexibel in schouw plaatsen voor houtkachel uit heel België:

Schouw opnieuw gebruiken na jaren

Ik heb pas een huis gekocht. Schouw is bij weten niet gebruikt de laatste 40 jaren. Ik zou die willen gebruiken om mijn houtkachel te gebruiken. Er zit geen flexibel in dus deze moet voorzien worden.

Intuberen schouw met dubbelwandige flexibel

Schoorsteen intuberen voor aansluiting bestaande houtkachel. Schoorsteen moet op het dak heropgemetst of hervoegd worden. Het plaatsen van een afsluiting bovenop de schouw zodat vogels (kauwen) geen nest kunnen maken in de schouw.

Plaatsen dubbelwandige inox flexibel in schoorsteen

Wij willen een dubbelwandige inox flexibel in de bestaande schouw laten plaatsen. De huidige buis diam 150 mm in de schouw is 2 m hoog, daarboven schouwpotten. Hoogte schouw 8 m.

Plaatsen dubbelwandige flexibel schoorsteen

Een dubbelwandige flexibel plaatsen met opmetsen en herstellingen van voegen en schouw. Ik denk dat het gaat om een hoogte van 9 meter, verdere afmetingen weet ik niet.

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Een inox flexibel aansluiting hebben in de schoorsteen(voor haard), wil ook praten over levering skamotec platen voor ommanteling schouw.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Plaatsen van 3 flexibels in schouwen van gaskachels

Het huis met 2 gewone verdiepingen en een studio in het dak. Vanaf de gaskachels op de verdiepingen en in de dakstudio is een flexibel nodig in de schouw (voor de gelijkvloers is er al één). De kop van de schouw blijkt niet goed afgedicht en moet vervangen worden door een goed afgedichte koepelvormige plaat.

Flexibel in schouw plaatsen

Vochtinsijpeling schouw door ontbreken van flexibel. Huis 3 jaar geleden gekocht. Plaatsing flexibel (enkelwandige flexibel zal voldoende zijn + Schouw dient ook wat gevoegd te worden en lood moet nagekeken worden