Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Ekeren (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Ekeren (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Ekeren (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Ekeren (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen, kleine herstelwerken zijgevel + afbraak schoorsteen, verfploeg nodig, zolder verbouwen tot bewoonde kamers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Ekeren (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Ekeren (Antwerpen):

Waterdicht maken, renovatie van terras aan appartement

Ons terras/balkon is niet meer waterdicht en lekt bij onze onderbuurvrouw. Het zou dus opnieuw waterdicht gemaakt moeten worden.

Aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis

Ik ben op zoek naar een aannemer voor mijn renovatie. Dit is een rijwoning-ongeveer 140 m². Het plan van de architect is al in orde , heb ik al. Alles moet van A tot Z gerenoveerd worden. Vanaf 1 juni kunnen de werken worden gestart.

Vergroten van bestaand balkon

Vergroten van bestaand balkon. Het is een uitbreiding in de diepte van 1m naar 2m, eventueel met trap naar tuin.

Vervangen vensterbanken buiten

Er zijn langs de achterkant 5 venster banken die zijn aan het afblotten schilderen helpt niet zou voorstellen ze te overtrekken met plastiek ? Of ze eventueel af te breken zonder de vensters te beschadigen. Deze zijn in asvelia hout. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Plaatsing veluxraam in hellend dak zolderkamer

Plaatsing houten tuimelvenster, afmeting 66 op 98. (Afstand tussen de keepers is 84). Plaatsen veluxraam in een zolderkamer. Graag prijs van raam en montage incl. Btw

Plaatsen condensatieketel advies en prijs

Ik heb nu een radson top 2000 hr ketel van 16j oud. Hij werkt nog uitstekend mr ik zou graag toch een nieuwe willen voordat hij het begeeft. Ik heb info nodig over merken prijzen kwaliteit, een beetje over alles dus. Kan u mij helpen bij het kiezen en plaatsen v e nieuwe ketel.

Zwevende bloktrap met kwartdraai

Prijsofferte: Ik zou graag mijn trap veranderen naar een zwevende trap - rechte trap met kwart draai boven.

Gieten van beton

Graag hadden wij offerte voor betonafwerking buiten . Er zouden 2 stukken beton moeten worden gegoten aan weerszijde van de gracht zodat klinkers op hun plaats blijven alsook verbonden zijnde met een betonnen plaat voor zelfdragende poort . Heb enkele foto's bijgevoegd dus graag uw antwoord

Afgraven grond

Voor aanleg oprit/terras afgraven + wegvoeren grond +/- 85m² 20 cm diep. Grond bevat veel stenen. Indien mogelijk mag tuin ook ineens genivelleerd worden (+- 50 m²)

Deuropening in dragende muur maken

Ik wil een deuropening in een dragende muur laten maken van de garage naar de gang.

Herstellen van betonrot plat dak appartement

Betonrot rand van dak komen stukjes los van het beton appartement gezamenlijke kosten rand van balkon komen stukjes los van beton persoonlijk balkon.

Ramen achterhuis oplappen en schilderen

De ramen van het achterhuis moeten opgelapt en geschilderd worden Het betreft 3 ramen.

Garage - aanleggen fundering

Fundering voor prefab beton garage 2 stuks, waarvoor 3 sleuven moeten aangelegd worden van 6m x 0,35m.

Klussen in en rond het huis

Ik zou graag een offerte ontvangen voor klusjes in en rond het huis op vaste tijdstippen. Wij zijn een koppel van 2 vrouwen en dus niet altijd handig genoeg om dit zelf te doen. De klusjes variëren van het gras afrijden, terras schoonmaken, een lamp vervangen, een kraan repareren,... Graag een offerte en een voorstel van tijdstippen én dit graag per mail!!!

Klussen in huis

Ik wil een aantal klusjes uitvoeren zoals: gordijnene ophangen met rail, planken bevestigen . Ik heb alle nodige materialen in huis.

Velux slot & houten slaapkamervloer

Graag prijsofferte voor herstelling van slot veluxraam en houten vloer van de slaapkamer. Beschadiging door diefstal. Graag zo snel mogelijk contact. Zowel voor offerte (verzekering) als uitvoering.

Installatie rookkanaal voor houtkachel

Ik wil een rookkanaal voor een houtkachel: +/- 3 meter binnenshuis dan door gevel en dan via gevel naar boven langs zijkant zadeldak.

Klussen in de keuken

Monteren van nieuw werkblad op de keukenkassen, is in "L" vorm 3,18m lang en een kort stuk 1m lang, plus inzagen openingen voor gootsteen en kookplaat. Aanpassen keukendeur van klapdeur naar opendraaiend. Van twee blinde schuiven echte schuiven maken. Terug lakken van 13 keukendeurtjes en 5 fronten van de schuiven. Deze schilderwerken bij u thuis uit te voeren.

Dichten van keldergaten

Wij wonen in een woning te Ekeren, gebouwd in de jaren '50. Wij hebben twee keldergaten die momenteel afgedekt zijn met een rooster uit vermoedelijk gegalvaniseerd metaal. Hierdoor hebben we bij regenweer steeds gemakkelijk tot 10 cm water in onze kelder. Graag zou ik deze gaten laten dichten door een betonnen plaat of afdekken met een glas-of kunststofplaat. Graag hoor ik van jullie een oplossing hiervoor en jullie contactgegevens.

Reinigen van houten terras

Ik zoek iemand voor het reinigen van houten terras, 2 van ongeveer 8x5, ook opschuren van houten terrasafsluiting van 8x5

Zonwering voor veranda

Graag offerte voor zonwering veranda (dak) 1x4m breed en 1,50m uitval en 1x4m breed en 2m uitval

Kleine klussen in woning

- ophangen van 5 hanglampen - bevestigen van 4 jaloezieën aan plafond (beton) - ophangen van 4 tal schilderijen (muur beton)

Schouwtrek te verbeteren

Plaatsen van een zo groot mogelijke statische trekverbeteraar op rechthoekige schouw (+/-180x210mm gemeten in de schouw zie foto) Zie fotos, dia schouw aan ketel 180mmm, dia schouwuiteinde geschat 100 à 120mm

Bestaand balkon vergroten

Mijn balkon op de tweede verdieping vergroten (huidig 6,5m X 1,0m moet worden 6,5m X 1,75m) wat is de beste oplossing zonder al te veel breekwerk?

Afbraakwerken van 3 garageboxen

Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor de afbraak en afvoer van 3 garageboxen en een tuinmuur. ( bestaande uit betonplaten, golfplaten en baksteen)