Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor graafwerken voor aansluiting van gas:

Graafwerken voor aansluiting van gas

We hebben iemand nodig om graafwerken uit te voeren als voorbereiding van de gasaansluiting. De put zelf heeft standaardafmeting van 1 op 1 meter, afstand naar straat ben ik mij niet bewust van. Zelf ben ik nog niet goed op de hoogte welke afmetingen moeten uitgegraven worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Ekeren (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor graafwerken voor aansluiting van gas uit heel België:

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Dit zijn de graafwerken die vermeld staan in de offerte van Fluvius : U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep. U graaft een buitenput 1 m x 1 m x 1 m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen. U levert en plaatst een harde, gladde, rechte pvc buis diameter 110 mm op privé-domein op minimum 60 cm diepte (gemeten van de bovenkant van de buis) en loodrecht op en tot aan de rooilijn. Deze pvc buis zal enkel voor de gas aansluiting gebruikt worden, leidingen of kabels voor andere nutsvoorzieningen mogen hier niet bijgelegd worden.

Graafwerken voor nutsvoorzieningen uitvoeren

Voor een renovatieproject moet men een sleuf graven voor aansluiting nutsvoorziening in orde te brengen. Dit voor de aardgsaansluiting, wachtbuis te plaatsen. Bovengrondse elektriciteitsaansluiting moet ondergronds gebracht worden.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Ik zoek iemand die mijn oprit in kassei kan opengraven voor het leggen van een gasleiding volgens de voorschriften van Eandis (Fluvius). Lengte 23m. Gasaansluiting zal gebeuren op 15/3.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Graafwerken voor aanleg wachtbuis gasaansluiting.

Graafwerken van oprit als voorbereiding aansluiting Eandis

Er dient voor de aansluiting van Eandis (gas) een put gegraven te worden van 1 m op 1 m en 70 cm diep dit aan de gevel van de woonst. Ook dient de wachtbuis open gelegd te worden voor de werken. Nadien oprit terug toeleggen, klinkers terug opleggen.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 6 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken en afwerken.

Graafwerken voor aansluiting gas

Een sleuf graven voor gasaansluiting en gat onder garagedorpel door. Lengte sleuf is van aan de stoep tot aan garage 9 meter.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 8 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken.