Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Heist op den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Heist op den Berg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Heist op den Berg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Heist op den Berg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heist op den Berg:

Bestaande airco verplaatsen

De airco staat op de grond en moet een 3 meter hoger hangen. Metalen bevestiging aanbrengen.

Waterdicht maken van regenwaterput

Waterdicht maken van een gemetselde en bezette regenwaterput.

Gevel renoveren met isolatie

Momenteel steenstrips, niet wegdoen maar isoleren en ineens met afwerking door gebruik sandwichpanelen. Gelijkvloerse woning. Ongeveer 140 m² gevel, er zijn vier ramen en een deur. Werken tegen zomer uit te voeren, liefst voor de winter. Met isolatiewaarden volgens de norm voor de premie.

Beton gieten voor terras

Ik ga de voorbereiding doen wat betreft de bekisting. Ik wil alleen weten hoe dik de beton moet zijn en dat jullie deze komen gieten. Oppervlakte is 16 m².

Verwijderen steenpuin

Enkele betonplaten en betonblokken. Ik schat ongeveer een 3m3. Goede parkeermogelijkheid. Hoe sneller , hoe beter de werken uitvoeren.

Bijbouw op een bestaande garage

Plannen: Wij zouden graag een stuk boven op onze garage bijbouwen, het gaat om 32 vierkante meter 8 op 4 Wij zouden graag 2 grote ramen willen in verwerken en een kleintje. Verder moet het dak afgewerkt zijn in platte vorm. Wij zouden graag weten wat een architect kost en wat zijn taken zijn om het project te realiserenL Wij hebben reeds bij de gemeente een soort schets gemaakt en het zou in orde zijn om een stuk bovenop onze garage bij te bouwen.

Verwijderen en vervangen van septische put

Het dak (en vermoedelijk ook de rest van de put) is aangetast door betonrot en is ingezakt. Graag had ik een offerte gehad voor het verwijderen van de huidige put en plaatsen + aansluiten van een nieuwe put. Diameter van huidige put is 1,5m. De put ligt voor een klein stukje onder de oprit.

Afbreken en heropbouwen van een oude schuur

De schuur (100 jaar oud) is in vervallen staat en moet volledig afgebroken worden, daarna willen we ze heropbouwen om te dienen als garage/berging. Oppervlakte is ongeveer een 80 m².

Bepleisteren van hele woning

Bepleisteren van hele woning inclusief plafonds, is nieuwbouw. Zo snel mogelijk uit te voeren. Oppervlakte woning is ongeveer 200 m².

Keldergaten dichtmaken

In onze gegoten kelder komt er water binnen langs de energiebocht. We hebben er al filoform Md 3 ingedaan maar dit helpt niet. Nu met de regen van afgelopen dagen druppelt het gewoon terug binnen. Wie kan deze dichtmaken met garantie want onze woning staat te koop en ik wil onze woning niet verkopen met een natte kelder.