Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Herselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Herselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Herselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Herselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Herselt:

Regenwaterput plaatsen en aansluiting voorzien

Regenwaterput met alles erbij laten plaatsen en aansluiten. Op zoek naar een vakman die het totale project voor zich kan nemen, dus ook voorzien van de pomp en deze installeren.

Badkamer uitbreken

Bad uitbreken - eventueel muurstenen recuperen en terug zetten- betonnen sokkel- aantal stopcontakten bijplaatsen

Nieuwe regendouche set aankoppelen

Ik zou graag een nieuwe regen douche set willen plaatsen maar heb nog een oude kraan aan men bad. Oude kraan nog , die zou er af moeten gaan en nieuwe douche set aanhangen.

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een inox buis in bestaande oude schoorsteen.

Schouw aan binnenzijde frezen door schouwveger

Zoek iemand om mijn schouw aan binnenzijde te frezen,deze zit dicht 50 cm van de bovenkant.

Garage bouwen met puntdak

Wil een garage laten bouwen van 10 m op 10 m met puntdak en tussen wand op 5 m over de gehele lengte.

Afwerking nieuwbouw huis

Twee deuren beneden vloers. Werktablet boven wasmachine en droogkast. Wasbak berging. Betegelen keuken en toilet. Spots steken en aansluiten, gaten zijn al voorzien. Nieuw glas in grote venster. Nieuwe trap. Glazen binnendeur. Terras aanleggen oprit aanleggen. Ramen buitenkant dichtkitten. Crepie op stukken van gevel.

Afbraak houten chalet-afbraak inboedel

Het afbreken van een houten chalet en schuilplaats alsook de inboedel verwijderen schatting +/- 40 m² gelegen te Herselt. De inboedel: alles wat binnen staat naar container brengen-wegdoen. Dat is een buitenverblijf in een bos af te spreken met de vakman.

Gyproc plaatsen in meerdere kamers

Ik zoek iemand om gyproc te plaatsen in 4 kamers. Profielen zijn gezet en electriciteit ligt ook maar nu zoek ik iemand die de wanden kan plaatsen.

Vochtprobleem op te lossen

Vond een vochtplek op ons plafond net onder een hoek op het plat dak erboven. Mogelijk komt dit van de muur (betonsteen) erboven, of evt van de naad tussen muur en dakbedekking (epdm).