Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Hoboken (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Hoboken (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Hoboken (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, 2 muren plaatsen + poutrel 8,30m, tuinhuis metselen, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoboken (Antwerpen):

Aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping

Ik wil aanbouwen: Keuken verder aanbouwen. Achterzijde verder aanbouwen. Hoeveel m² is nog niet echt geweten, de architect is er mee bezig. Graag ter plaatse komen kijken.

Uitbreiden huis met ruimte en deze afwerken

Naast mijn bestaand huis een ruimte 2m op 8m lang afwerken . Nieuwe betonnen vloer , bestaande muur ophoogen met 2x snelbouw steen 8m lang Houten geraamte plaatsen voor dak , afwerken platen isolatie roofing .... werkman gevraagd. Ik zal zelf ook meehelpen.

Klusman voor diverse klussen

Herstelwerkzaamheden aan goten, vrij maken van voegen terras, kleine herstelwerken aan epdm dakbedekking, dichtmaken dakranden.

Verlichting ophangen

Ik zou graag 2 verlichtingen (elk 4 spots) laten ophangen. Aan 1 punt heb ik echter geen elektriciteit meer. Weet niet waar het probleem zit.

Herstellen van betonrot aan terras

Ik wil iets laten doen aan de betonrot aan de onderkant van het overstekend terras ter hoogte van de voordeur De bewapening ligt bloot over een 50 cm. De oorzaak waarschijnlijk defecte tegels op de terrassen Mogelijk moeten ook de andere terrastegels vervangen worden.

Klussen in huis

Veranda laten schilderen, muren in de veranda bekleden zodat je de bakstenen niet meer ziet, nieuwe deur zetten, schilderen van twee binnendeuren, bijplaats plafond eventueel wegdoen en vervangen en schilderen ed.

Schuifdeur te herstellen

Ik heb een grote kleerkast met schuifdeuren. Van een van die deuren is een wieltje afgebroken , schuift dus niet meer en de deur hangt scheef. Het mechanisme van die deurvis duidelijk stuk, de deur zelf is intact. Ik zou dit graag willen laten herstellen indien mogelijk. Kan bijna niet aan mijn kleren en de deur hangt gevaarlijk scheef.

IKEA pax kast in elkaar zetten

Ik zoek iemand die mijn Ikea pax kleerkast (2m breed) in elkaar kan steken in de eerste helft van april.

Houtkachel verwijderen en laminaat bijwerken

Wij willen een houtkachel en een stuk buis dat naar die naar de schouw leidt, laten verwijderen. De vloer onder het kacheltje moet bijgewerkt worden met laminaatplanken (zijn aanwezig). Adresgegevens bij afspraak

Riool buizen vervangen

Vervangen van afvoerbuizen riolering en nieuwe vloer plaatsen?

Afdekken van roostertje keldergat en klein stuk oprit bestraten

Afdekken van keldergat roostertje. Klein stukje oprit betegelen. ( Betonklinkers aanwezig maar weet niet of het voldoende is. ) Adres is na te vragen door de klusdienst zelf.

Uitbreken van een draagmuur en plaatsen van een poutrel

Uitbreken van een draagmuur en plaatsen van een poutrel volgens berekening van stabiliteitsingeneur. Betreft een muur naast een dubbele glazen deur. Opening wordt dus groter en deuren gaan weg.

Ikea onderkast monteren en microgolfoven inbouwen

Ik wil graag een Ikea onderbouwkast laten monteren een hierin een microgolfoven laten installeren (aansluiten). Ik koop alles bij Ikea, u monteert en installeert. Graag uw prijs.

Leggen van isolatie en chape

Ik ben bezig met renovaties en ik ga vloerverwarming gebruiken. Dus moet er pur gespoten worden over een oppervlakte van 78,5 m² op gelijkvloers waarvan 40 m² met 3cm pur en 38,5 m² met 15 cm pur. Kan u ook een offerte doorsturen voor chape werk over dezelfde opp/cm chape?

Schouwwerken - aanleggen nieuwe buis in schouw

Verouderde schouw. Er dient een nieuwe buis (dubbelwandige flexibel buis)in de schouw worden aangelegd die aangesloten is op een houtkachel.

Septische put

Uitgraven septische put 3000 l in voortuin , plaatsen in put en overtollig zand mee afvoeren

Bouwen van een balkon

Graag prijsofferte voor het bouwen van een balkon. Er zit al een deur 3,50 lang x 2,50 breed.

Doorlopende WC herstellen

Nieuw spoelsysteem herstellen

Renovatie badkamer

Klein badkamer uit te breken en volledig te vernieuwen. Graag richtprijs. Plannen uit te voeren over ten vroegste 6 maanden

Garagepoort reparatie

Reparatie garagepoort

Verwijderen en terugplaatsen 3 convectoren

Ik zoek iemand die 3 convectoren kan verwijderen en 12 weken later kan terug plaatsen. Dit omdat de muur tot op 1 meter hoogte dient te worden her bepleistert na behandeling tegen een vocht probleem. De verwijdering dient te gebeuren voor 12 mei.

Maken van een balkon

Een balkon maken 2.5m lang op 3.5m breed Er zit al een deur

Plaatsen zonneluifel tegen gevel

Ik heb een 2de handse zonneluifel gekocht ( breedte 4,5m met uitval 3m ) en deze moet aan de gevel geplaatst worden. De luifel is in perfecte staat en moet met speciale bouten aan de muur bevestigd worden ( chemisch verankerde bouten ). Graag zou ik iemand vinden die de luifel kan komen plaatsen, materiaal inbegrepen.

Plaatsen sanitaire wand

Badkamerwanden zijn waterdoorlatend in de naden van de tegels. Plaatsen van een waterisolerende wand in kunststof noodzakelijk daar waar badkuip muur raakt ( is een hoek , dus eigenlijk 2 wanden nodig )

Pleisterwerken alsook gyprocwerken en voegwerken

Er is een nieuw voordeur geplaatst maar de afwerking daar rond moet nog gebeuren plus afwerking ( afsmeren). Pleisterwerken rond deur en gyprocwerken aan plafond badkemer alsook voegwerk in toilet rondom tegels.