Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoboken (Antwerpen):

Gat boren door buitenmuur

Er moet op het gelijkvloers een gat geboord worden door de buitenmuur (en spouwmuur) voor de verluchting van een boiler. Er moet ook een rooster geplaatst worden voor het gat.

Schouw op het gelijkvloers afbreken

Binnenschouw moet verwijderd worden, enkel van het gelijksvloer.

Uitslijpen van trapgat in beton

Een trapgat vergroten van 45cm x 70 naar 70 x130cm In een beton van 18 cm dik. Op de eerste verdieping naar de zolder

Betonrot herstellen aan afdakje boven deur

Ik wil betonrot laten herstellen aan afdakje aan de voordeur. Afmetingen afdak zijn 2 x 1,5 meter.

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.

Vernieuwen of renoveren van voetpaden en opritten

Renoveren of vernieuwen voetpad naar appartement. Het voetpad is aan vernieuwing toe. En voor appartement liggen er ook nog stenen die moeten worden vernieuwd. En de opritten naar de garage moeten ook worden vernieuwd.

Klussen in huis uitvoeren

Men moet een waskot plamuren, herstellen en schilderen. Voordeur voegsel herstellen. Balk opschuren. Nog enkele andere werkjes.

Thermostaat kraan herstellen

Één van de drie kamers in bovenverdieping blijft verwarming koud.

Kelderluik vernieuwen

Vernieuwing van (kruip)kelderluik, het oude is aangetast door vocht. Huidig luik incl rand: 85 cm x 70 cm, plank dat op het gat ligt: 72 cm x 58 cm zie foto's. Nieuw kelderluik moet dus tegen het vocht kunnen + beetje isolatie (en winddicht)

Herstelling deur

Herstellen van mijn deur, na poging van inbraak.