Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoboken (Antwerpen):

Grondwater boren voor tuin te besproeien

ik wil grondwater laten boren (verticale buis) 9 a 10 meter moet normaal voldoende zijn voor besproeing achtertuin ong 70m² en voortuin ong 30m²eventueel met aansluiting bijpassende pomp Grondwaterput (verticale buis) van 9-10m. Zou voldoende moeten zijn om achtertuin van 70pm² en voortuin van 30m² te besproeien. Graag ook aansluiten van bijpassende pomp.

Terras omheining plaatsen

Terras omheining plaatsen 9m58cm in de lengte, breedte 4m65cm, hoogte is een halve meter of 1 meter voldoende. De vakman zou mij mogen helpen in de keuze van het materiaal.

Put plaatsen in kelder voor pomp te zetten

Put met dompelpomp plaatsen. Kelder staat steeds nat bij hevige regen.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Opsporen lek en schade van 2mx3m herstellen in keuken, steunmuur en plafond.

Gat boren door buitenmuur

Er moet op het gelijkvloers een gat geboord worden door de buitenmuur (en spouwmuur) voor de verluchting van een boiler. Er moet ook een rooster geplaatst worden voor het gat.

Schouw op het gelijkvloers afbreken

Binnenschouw moet verwijderd worden, enkel van het gelijksvloer.

Uitslijpen van trapgat in beton

Een trapgat vergroten van 45cm x 70 naar 70 x130cm In een beton van 18 cm dik. Op de eerste verdieping naar de zolder

Betonrot herstellen aan afdakje boven deur

Ik wil betonrot laten herstellen aan afdakje aan de voordeur. Afmetingen afdak zijn 2 x 1,5 meter.

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.

Vernieuwen of renoveren van voetpaden en opritten

Renoveren of vernieuwen voetpad naar appartement. Het voetpad is aan vernieuwing toe. En voor appartement liggen er ook nog stenen die moeten worden vernieuwd. En de opritten naar de garage moeten ook worden vernieuwd.