Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hoevenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hoevenen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hoevenen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hoevenen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoevenen:

Rechtstreekse aansluiting op riolering voorzien

Septische put die zich in veranda bevind afsluiten en riolering rechtstreeks aansluiten. Overloop en rioleringsbuis van septische put is kapot. Septische put loopt vol water en kan niet meer naar de riolering naar het straat.

Monteren van slaapkamer

Ik wil boxspring laten monteren , 2 nachtkasjes 1 kleerkast 4 deuren ook: 1 luster living 1 wandlamp badkamer 1lamp berging 1 luster slaapkamer Verhuis 2/7 dus liefst 3/7 uit te voeren

Nieuwe cv ketel plaatsen met radiatoren

Ik wil een klus laten uitvoeren om centrale verwarming te plaatsen. Het betreft 3 slaapkamers, 1 keuken, 1 living en 1 badkamer. Nieuwe cv ketel en radiatoren plaatsen. Ongeveer 6 radiatoren plaatsen. Woning heeft momenteel aardgas. Ter plaatse komen kijken.

Regenpijp herstellen en terrassen hervoegen

De regenwaterafvoer van ons gebouw werkt niet goed en kan bij zwaar regenweer al het water niet afvoeren waardoor dit op het buitenterras blijft staan. Er moet ergens een verstopping zitten richting het riool al kan ik niet exact lokaliseren waar deze juist zit. De waterdichting van de buitenterrassen dient ook dringend hersteld te worden daar er waterinsijpeling optreedt naar binnen toe waardoor telkens het regent het water door het plafond lekt. Dit euvel dient zéér dringend aangepakt te worden.

Houten platen zijwand vervangen

Het terras is bankirai. Van deze bankirai lopen dwars platen naar de grond, deze platen moeten vervangen worden. Net over de grens 25 km van Antwerpen.

Vastzetten en /of versteveigen van trapleuningen

2 trapleuningen in een appartementsgebouw. Marmeren trappen met ijzeren leuning. De bouten waarmee de spijlen in de trap bevestigd zijn draaien door waardoor de leuningen zeer los staan. Denkelijk zal er een extra versteving moeten bevestigd worden van de trapleuning naar de muur. Dit voor beide trappen.

Fundering storten

Graag een fundering laten storten 6m breed en 3,5m diep

Muur verwijderen bel étage

Muur verwijderen in de Living van een bel etage zeg maar de muur die in de woonkamer loopt. Ik weet niet welke muur het is, graag zien ter plaatse.

Renovatie van balkon

Balkon aan achterkant huis moet gerenoveerd worden. Balkon met tegels. Is een huurwoning.

Putdeksel te plaatsen

We hebben 2 verroeste putdeksels van 60x60 cm in onze voortuin. Ik heb 2 deksels aangekocht van het merk hermelock (kunststof). Reden is dat deze afsluitbaar zijn en wij jonge kinderen hebben. Wij zouden graag de 2 oude deksel, die bevestigt zijn met mortel, laten verwijderen en de nieuwe deksel laten plaatsen. Graag hiervoor een offerte.