Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hoogstraten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hoogstraten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hoogstraten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hoogstraten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoogstraten:

Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien

Ik wil graag een waterput laten boren voor gebruik grondwater voor besproeien van de tuin. Hiernaast moet men ook een passende pomp plaatsen en kraantjes voorzien.

Inkorten van een aluminium buitendeur

Om een tegelvloer te plaatsen moeten twee aluminium buitendeuren ongeveer een centimeter ingekort worden.

Herstellen elektrische rolluik

Herstellen bestaande elektrische rolluiken die blijven haperen. Gaan niet meer naar beneden of boven.

Rioleringswerken

Metselen van sterfput, leggen en aansluiten van rioolbuizen op sterfput

Muur in tuin te voegen

Ik heb een nieuwe muur in de tuin. Deze dient nog gevoegd te worden. Is er iemand die dat voor mij kan doen? Wat zijn de kosten daarvoor? De muur is 2 meter hoog en zo'n 20 meter lang. Grote bakstenen. Er zijn eventueel nog meer klussen, maar deze heeft prioriteit. Let op! Klus in Belgie, maar Nederlands tel.nr

Beton afsluiting te plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van 20 lopende meters beton platen te Hoogstraten

stijl van de woning fin de ...

stijl van de woning fin de siecle vrijstaand in Hoogstraten. volledig op te trekken, plannen klaar, zo snel mogelijk aanvangen