Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien:

Putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien

Ik wil graag een waterput laten boren voor gebruik grondwater voor besproeien van de tuin. Hiernaast moet men ook een passende pomp plaatsen en kraantjes voorzien.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Hoogstraten (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor putboring voor grondwater en bijhorende pomp en aansluiting voorzien uit heel België:

Put boren voor bronpomp in tuin

Wij willen graag een putboring voor grondwater voor beregening van de tuin. Het gaat om ongeveer 2000m² dat beregend moet worden.

Putboring uitvoeren

Ik wil een put laten boren in de tuin om voldoende grondwater te hebben om de tuin te sproeien

Putboring uitvoeren

Putboring uitvoeren voor grondwater te gebruiken voor een weide. Ook kraan en pomp te voorzien.

Putboring maken

Ik wil mijn tuin besproeien met grondwater. Graag had ik een offerte gehad voor het boren van een put.

Putboring uitvoeren voor grondwater

Wij willen de installatie van een pomp voor grondwater voor gebruik in tuin. Graag de putboring voorzien en een pomp voorzien en installeren.

Putboring voor grondwater

Boren van put om grondwater boven te halen. Met installatie van pomp om het water boven te pompen of zonder installatie van een pomp.

Waterput boren voor grondwater

Het grondwater hier vrij diep. Met de aanhoudende droogtes, merken we dat de regenwaterput van 10.000L onvoldoende is om de zomer door te komen. Graag hadden we een putboring laten uitvoeren om grondwater te kunnen gebruiken voor het irrigeren van de tuin, maar ook om op termijn een zwemvijver te kunnen aanvullen met grondwater.

Putboring voor grondwater

Wij willen een put laten boren naast ons huis voor grondwater om onze tuin te kunnen besproeien. Met mogelijkerwijs aankoop/installatie pomp.