Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hove:

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Ik wil graag een waterput voor sproeiwater kleine tuin van 700m².

Reinigen en herstellen plat dak

Plat dak bevind zich achteraan de woning. Bestaat uit twee delen, een eerste deel ongeveer 5 op 7 meter - tweede deel ongeveer 3 op 3 meter. Groter deel bevat drie lichtkoepels die lekdicht dienen gemaakt te worden. Rest van het plat dak, reinigen en terug in optimale staat brengen.

Ophogen en egaliseren van onze tuin

Graag had ik onde tuin willen ophogen met zwarte grond(9 m op 10 m) . Gemiddeld dient deze 50 cm opgehoogd te worden (op sommige plaatsen iets meer bv vullen oude vijver). Onze tuin dient een speel gazon te worden voor de dochter. Er is een rechtstreeks doorgang (+/-1 m breed) via de garage naar de tuin.

Totaal renovatie van halfopen bebouwing

Een totaalrenovatie van een halfopen bebouwing met een uitbouw.

Verwijderen van draagmuur + bezetten

Ik zou graag één muur laten weghalen in onze leefruimte. Het is wel een draagmuur dus deze moet ook gestut worden. Verder zou ik daarbij ook de leefruimte opnieuw laten bezetten.

Afbraak betonnen tuinmuur

Kan u mij een prijsindicatie geven voor de afbraak van onze betonnen tuinmuur/afsluiting. Platen zijn 40mm dik en muur is ongeveer 1. 80 hoog. Dit over een lengte van 16 meter. De muur staat scheef en de buren willen een nieuwe afsluiting plaatsen. Ook het afvoer van de platen en palen zou door u geregeld moeten worden.

Gieten van beton

Beton gieten voor een oppervlakte van 4 op 3,75 als basis voor een tuinhuis. Het tuinhuis staat op 80 m perceelsdiepte. Er kan met een vrachtwagen langs achter gereden worden via een weg maar onze tuinafsluiting. Tuinafsluiting is 1m80 hoog. Kan er rechtstreeks uit de mixer gegoten worden of moet dit via een pomp gebeuren? We hebben in totaal 3 cube beton nodig.

Plaatsen vals plafond

Vals plafond leggen in een kleine ruimte . Ongeveer 4m².

Herstelling aan raam

Enkele latjes vervangen aan 2 ramen.

Plaatsing Bekaert omheining met bovenbuis (8m)

Ik had graag een offerte gekregen voor de aansluiting van onze bestaande Bekaert-afsluiting op een recent geplaatste poort. Het gaat om een klein stuk (beide kanten van de poort samen 8 meter). Onze Bekaert: kleur zwart, 180 cm hoog, palen diameter 60mm, bovenbuis diameter 42mm De poort is voorzien van ogen (zowel hoekpaal als geleidingspaal). Bovenbuis dient aan de bovenbuis bevestigd te worden? Het gaat om 2 stukken: 1 x 4 meter (reeds draad aanwezig - opgerold) en 1 x 4 meter (nog draad te voorzien) Ik heb nog 1 paal van 60mm voorradig, de rest dient door de vakman voorzien te worden.