Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hulshout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Hulshout heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Hulshout u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hulshout of directe omgeving.

26 klanten uit Hulshout bevelen een bij Casius in Hulshout aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Hulshout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: oude haard met schouw verwijderen en vaste trap naar zolder, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, plafonds verlagen, draadafsluiting Bekaert plaatsen, beton storten, cement bepleistering met isolatie, bekleden van carport en installeren van garagepoort, oprit en terras aanleggen in polybeton, houten gevelbekleding zonder isolatie, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw, ontbossen van bouwgrond, houten trap appartement brandwerend maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hulshout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hulshout:

Gegoten kelder

1) Het deel kelder alwaar de trap in uit komt (459x328) 2) Het deel kelder zoals getekend op het plan (459x741) 3) De volledige oppervlakte van de woning De hoogte van de kelder betreft 220cm. Wij zouden afhankelijk van de kostprijs de rest van de woning onderkelderen in de vorm van een kruipkelder, hoogte 80cm.

Storten beton voor inbouwzwembad

Storten van beton voor een inbouwzwembad: Oppervlakte; 56 m². Volume: c.a. 10 kuub. Afstand pompwagen tot locatie c.a. 25m.

Graafwerken zwembad

Uitgraven van grond 10x4x1,75m voor een inbouwzwembad. In de grond zit steenpuin. Werken liggen achter een woning waar net geen vrachtwagen door kan, buldozer is dus waarschijnlijk nodig. Enkel de graafwerken-afvoer grond.

Betonplaten muur plaatsen

Ik wil een betonplaten muur laten plaatsen van 65 meter lang, 30 of 40 cm hoog. Deze moet dienen om grond tegen te houden naast gracht (1 m van gracht). Het moeten betonnen palen zijn waarin later eventueel een paal kan geplaatst worden voor een afsluiting. De platen zelf komen maar 10 cm boven de grond.

Wij hebben een oud klassiek huis jaren ...

Wij hebben een oud klassiek huis jaren 60 gekocht en al grotendeels gerenoveerd. Graag hadden wij ons huis uitgebreid met een achterbouw van een 50 vierkante meter met verdiep.