Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hulshout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hulshout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hulshout of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hulshout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hulshout:

Gegoten kelder

1) Het deel kelder alwaar de trap in uit komt (459x328) 2) Het deel kelder zoals getekend op het plan (459x741) 3) De volledige oppervlakte van de woning De hoogte van de kelder betreft 220cm. Wij zouden afhankelijk van de kostprijs de rest van de woning onderkelderen in de vorm van een kruipkelder, hoogte 80cm.

Storten beton voor inbouwzwembad

Storten van beton voor een inbouwzwembad: Oppervlakte; 56 m². Volume: c.a. 10 kuub. Afstand pompwagen tot locatie c.a. 25m.

Graafwerken zwembad

Uitgraven van grond 10x4x1,75m voor een inbouwzwembad. In de grond zit steenpuin. Werken liggen achter een woning waar net geen vrachtwagen door kan, buldozer is dus waarschijnlijk nodig. Enkel de graafwerken-afvoer grond.

Betonplaten muur plaatsen

Ik wil een betonplaten muur laten plaatsen van 65 meter lang, 30 of 40 cm hoog. Deze moet dienen om grond tegen te houden naast gracht (1 m van gracht). Het moeten betonnen palen zijn waarin later eventueel een paal kan geplaatst worden voor een afsluiting. De platen zelf komen maar 10 cm boven de grond.

Wij hebben een oud klassiek huis jaren ...

Wij hebben een oud klassiek huis jaren 60 gekocht en al grotendeels gerenoveerd. Graag hadden wij ons huis uitgebreid met een achterbouw van een 50 vierkante meter met verdiep.