Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Itegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Itegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Itegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Itegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Itegem:

Graafwerken voor aansluiting gas

Sleuf van ong. 10m graven van huis tot aan de straat voor wanneer Fluvius de aardgasmeter komt installeren.

Leggen grastegels

Leggen grastegels, maar enkele vierkante meters, is voor 1 wagen. Totaal oppervlakte 10 a 15 m².

Gazon omploegen

Gazon omploegen van ca 850 m².

Metalen afdak plaatsen

Ik zoek iemand die een afdak kan plaatsen. Eerst moet een muur gemetst worden en dan moeten er balken op geplaatst worden, waarop een metalen dak komt. 6m x 2.5m +/-

Herstelling aan pergola

Ik wil een prijsofferte voor herstelling van glazen dak. Ook een vrijblijvende vraag voor een nieuwe pergola.

Isolatiechape plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van een isolatie chape , ongeveer 100 vierkante meter. Graag zo snel mogelijk wij wensen een prijsofferte zo weten wij wanneer we aan de werken kunnen beginnen.

Slopen van binnenmuur

Binnenmuur slopen en poutrel steken

Aanbouw bestaande woning

Huis staat op +/- 9 m en mag nog tot 17 m verdiept worden - oa vergroten van de keuken en de leefruimte met speelruimte voor de kinderen, twee extra slaapkamers op eerste verdiep, evt kleinere strijkruimte, evt. kantoorruimte met aparte ingang - evt. poolhouzeke en zwemvijver (indien mijn kois en aanverwanten kunnen gerecupereerd worden van een siervijver die zeker zal moeten verdwijnen)