Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor graafwerken voor aansluiting gas:

Graafwerken voor aansluiting gas

Sleuf van ong. 10m graven van huis tot aan de straat voor wanneer Fluvius de aardgasmeter komt installeren.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Itegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor graafwerken voor aansluiting gas uit heel België:

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting. Gleuf maken van huis tot straat, ong. 12m, door de tuin.

Graafwerken voor aansluiting van gas

6 meter graafwerken huis - rooilijn. Diepte 80 cm en 30 cm breed, aan huis 1 x 1 x 1m. 1m x 0,8 m klinkers opbreken.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Sleuf van ong. 20m x 0.8m graven. Buitenput van 1m x 1m x 1m tegen buitengevel graven om dienstleiding via muurdoorgang binnen te brengen. Gladde PVC buis diameter 1.1m x 0.6m, loodrecht op en tot aan rooilijn.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep, en het graven van een buitenput 1m x 1m x 1m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110mm op min 60 cm diepte en loodrecht op en tot aan de rooilijn

Sleuf graven voor aansluiting gas

- Graafwerken greppel voor een gasaansluiting - Afstand rooilijn tot woning: ongeveer 17 meter (+ 1m50) - Graafwerken in onverharde zone (gras) - Hindernissen: tuinmuurtje (ondergraven mogelijk?) - Hoek van 90° aan verhard tuinpad tot muur woning (afstand: ongeveer 1m50) - Vereisten Fluvius: * Sleuf minimum 60 cm en max. 70 cm onder het maaiveld * Aan gevel een buitenput van 1 x 1x 1 m (l x b h)

Graafwerken uitvoeren om gasleiding te laten trekken

Huis gekocht. Aanvraag ingediend bij Fluvius om aardgas aansluiting uit te voeren en goedgekeurd. Nu zoek ik een vakman die graafwerken (60 cm diep en +- 14 m lang) uitvoert van straat tot voorgevel en de mazout ketel vervangt door een nieuwe condensketel in de kelder.

Graafwerken uitvoeren voor aansluiting van gas

Gleuf van 10 m lengte + put voor gasaansluiting. 2 buizen van diam 110. Gracht graven voor de gasaansluiting - 2 buizen.

Verbouwing rijwoning

We bouwen een aanbouw aan een bestaande rijwoning. Daarvoor hebben we nodig: nieuwe fundering van 80 a 90 centimeter diep over een oppervlakte van ongeveer 20 m². In die aanbouw en de bestaande woning moet een vloerplaat gegoten worden. In totaal gaat het om 50 m². Voor de aanbouw willen we met snelbouw de zijkanten en achterkant laten optrekken met gevelsteen. Het gaat om een gelijkvloers met een platdak. Als laatste moet de riolering vernieuwd worden. Installeren van een septische put van 3000 liter met aansluiting van sanitair erop. De put komt in een ingesloten tuin, wat de graafwerken moeilijker maakt.