Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Kalmthout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Kalmthout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Kalmthout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Kalmthout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kalmthout:

Verschillende mangaten maken

Mangaten maken in steunmuren, die nu volledig dicht zijn, in kruipkelder.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Nieuwe regenwaterput van 6000 liter, plaatsen. Kunststof of beton. Er moet ook een bovengronds filter worden voorzien.

Putboring slaan achteraan in de tuin

Putboring slaan in de achtertuin is voor de tuin te besproeien , is heel gemakkelijk bereikbaar heel veel plaats. Dit is een open bebouwing. De pomp wordt zelf geplaatst door ons.

Plaatsing blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 380 cm

Graag willen wij de blokhut Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 380 cm laten plaatsen binnen +/- één maand (dit na levering van de materialen, de website maakt melding van 4 weken leveringstijd). Verharde ondergrond is reeds voorzien. Wij wensen de prijs te vernemen voor de installatie. Van zodra we de totaalprijs kennen (materialen cfr website + installatiekosten) en ons hierin kunnen vinden, gaan we over tot de bestelling.

Schutting hout beton tuin

Offerte voor laten plaatsen van schutting in hout en beton antraciet in tuin, lengte 33 lopende meter. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

In gracht betonbuis plaatsen

Voor mijn bouwgrond is er een gracht van ongeveer 1,5m diep. Hierin moet een betonbuis komen van 50cm diameter en 5m lengte. Vervolgens aangesterkt met beton. Er moet een vrachtwagen van minstens 20 ton over kunnen rijden.

Behangen van benedenverdieping en slaapkamers

Behangen met vliesbehang of glasvezel voor de ganse benedenverdieping, living, gang, keuken en 3 slaapkamers en badkamer.

Plaatsen nieuwe mazoutketel met brander en thermostaat

Ik verwarm op mazout. Ik zou mijn oude ketel en brander graag laten vervangen door nieuwe toestellen. Ook wil ik graag een nieuwe thermostaat laten plaatsen. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. Graag een vakman die nadien ook de onderhoud kan uitvoeren.

Herstellen van betonrot onder trap

Prijsofferte: Herstellen betonrot - Beton brokkelt af aan trap en geeft gladde lekken op het terras. Ter plaatse komen kijken door een aannemer.

Diverse klussen bij verhuizing

Ik zou graag wat klussen laten uitvoeren in mijn nieuwe woning, zoals planken, lampen, schilderijen ophangen, evtueel kasten en waterbed en witgoed en technische apparatuur installeren etc.