Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Kapellen (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Kapellen (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Kapellen (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Kapellen (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, vervangen ramen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Kapellen (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kapellen (Antwerpen):

Kattenluik plaatsen

Wij willen een kattenluik plaatsen in een dubbel glas raam. We hebben nog het kattenluik niet gekocht en zijn flexibel.

Vervangen van de balk waar het schuifraam op steunt

Mijn schuifraam is nog perfect in orde maar de onderste balk is weggerot dus zou vervangen moeten worden. Graag komen kijken ter plaatse of het mogelijk is.

Herstellen fundering

Er zijn scheuren in de buitengevel en verzakking van vloer binnenshuis. Dit gaat echter om een beperkte oppervlakte. Het échte probleem zit waarschijnlijk bij één muur.

Aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken

Graag hadden wij iemand gevonden voor een aanbouw in houtskelet op het 1ste verdiep van onze woning. Deze zou ongeveer 12 a 14 m²bedragen. Dit alles op het plat dak van onze keuken. Het dak van de bestaande woning heeft al een uitbouw dus daar dient rekening mee gehouden te worden. De raam van de huidige kamer willen we graag in het nieuwe stuk. Een kleiner raam hebben we reeds maar moet ook geplaatst worden. Het adres is in de gemeente Kapellen (Antwerpen). Vergunning is aangevraagd , en is reeds in behandeling , de werken mogen starten binnen de drie maanden.

Installatie inbouwhaard

Wij hebben een inbouwhaard gekocht van Invicta 14 KW en zouden die graag willen laten plaatsen in onze bestaande open haard. Schoonbroer ging dat normaal doen; maar heeft afgebeld.

Garage afwerking binnenzijde

Garage van 60m² aan de binnenzijde afwerken; - huidig plafond verwijderen en vervangen door nieuw gips plafond en huidige TL verlichting opnieuw herplaatsen. - aansluiting van de huidige garagedeuren aan nieuw plafond te bevestigen - vliering vloer aftimmeren - alle muren wit sauzen

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil beton ( ofwel ter plekke aanmaken en gieten ofwel laten storten) voor een tuinhuis. Hebt 11 m³ nodig maar het moet wel ongeveer 100 meter naar achter in de tuin komen. Adresgegevens geef ik later aan de vakman mee.

Beton gieten

Beton gieten 5 centimeter dik met oppervlakte 10 op 13 meter.

Plaatsen van duikelrek

Duikelrek 3 houten palen in de grond cement erbij en twee ijzeren rekstokken.

Klusjes uit te voeren

Buitenlantaarn-tuinlantaarn terug vastzetten in de grond. Ook 2 thermostaatkranen plaatsen.

Bestaande houten garage vervangen door gemetselde garage

Een bestaande houten garage vervangen door een gemetselde garage. - Afmeting 1200 x 600 met plat dak.

Herstelling of vervanging tuinhuis

Er is een boom op mijn tuinhuis gevallen. Is het mogelijk voor een offerte op te maken voor de herstelling ervan en of het nog herstelbaar is. Er zit een gat in het dak en staat scheef.Foto's ter beschikking.

Afgraven van grond nieuwbouw

Ik heb een nieuwbouwwoning laten bouwen. De grond eromheen moet afgegraven worden daar dit veel bouwafval bevat. Het betreft ongeveer 55 vierkante meter.

Storten beton voor tuinhuis

Graag hadden wij achteraan een beton laten storten voor het tuinhuis op te zetten. Gewenste oppervlakte beton: 10m op 3.5m Adresgegevens bij afspraak

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Betonnen ondergrond voor houten garage. Oppervlakte ?

Betonnen schutsel en betonnen terrasvloer gieten

Ik wil betonen schutsel latten zetten en twee betonnen vloeren voor terras laten gieten. Adresgegevens bij contact.

Klimop verwijderen/ dakgoot proper maken.

1) klimop die deels op het dak begint te groeien verwijderen (en wegvoeren) 2) dat deel van de dakgoot proper maken. Eventueel boom van 9 à 10 meter korter maken. Foto's ter beschikking.

Zonnescherm elektrisch maken

Zonnescherm Degalux 250x300 manueel. Schoonmoeder wordt wat ouder dus we willen het elektrisch maken. Schets ter beschikking.

Terrasscheiding met afdak plaatsen

Terrasscheiding met afdak 2 de verdiep. Meranti en garantieplaat 18mm. Bovenzijde garantieplaat 18 mm afgewerkt met zink.

Herstelling pompput en garageput

Wij hebben een watermeterput in de garage die bedekt wordt met een houten plaat. De put is afgebrokkeld en de plaat dient door een metalen plaat vervangen te worden zodat een wagen hierover kan rijden.

Put boren voor bronpomp in tuin

Wij willen graag een put laten boren in de tuin om een bronpomp in te plaatsen. We willen zeker voldoende water om een 1500 m2 te besproeien uiteraard eventueel in enkele secties. Het moet geen zuiver water zijn daar het enkel om een beregeningssysteem gaat.

Tuin- en klusjesman met eigen materiaal en kennis van zake!

Ben op zoek naar betrouwbare, eerlijke, handige tuin- en klusjesman met kennis van zake! Periodiek onderhoud voor- en achtertuin 1) Maaien en onderhoud van gazon (ongeveer 300 m²) 2) Scheren van coniferenhaag 1 x lengte 25 m. En hoogte 2 m 3) Wieden en onderhouden van 10 m² borders (beplanting heesters en bloemen) Klussen: - Herstellen tuinafsluiting, - Schilderen tuinafsluiting en houten berging, - Schilderen garage, - Opvoegen muur, - Naar containerpark rijden, - Enz. . .

Allerlei kleine klusjes

Ik zoek iemand die veelzijdig is voor kleine klusjes. Bidet moet worden herbevestigd, stukje muur pleisteren , inkom badkamer afwerken na plaatsen glazen schuifdeur, plafond ventilator ophangen. Pleisterwerk repareren, een paar lekkende kranen. Etc

Afwerking plafond buitenterras in hout

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker die het plafond van ons buitenterras in hout kan afwerken. Het betreft een plafond met drie ingewerkte spots dat nu nog in de ruwe beton staat. Graag hadden we dit afgewerkt in hout met daaronder een isolatielaag van +/- 4cm isolatiemateriaal. Het plafond is ongeveer 2. 5m op 4. 5m en wat betreft hout prefereren we tali ( ook het hout van ons terras - of iets dat er op gelijkt) of eventueel een houtsoort dat we verder van een laag kleurbeits voorzien. In bijlage vind u foto's van het ruwe plafond. Indien u een offerte wenst te maken kan u me altijd bellen ( liefst 's avonds) of mailen.

Herstelwerken na brand

Herstel na kleine brand - Dals buiten - Herstel aan muur Brandverzekering