Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kontich:

Afbreken tuinhuis

We willen : - afbraak van een tuinhuis - afbraak betonnen vloer buitenvoleire +/- 3 m² (5 cm dik) - afbraak afdak golfplaten buitenvoliere - verwijderen haagbeuk 3 x 2 m

Asbest verwijderen rond chauffagebuizen

Ongeveer 10m aan isolatie rond chauffage buizen verwijderen in de garage.

Gieten beton fundering voor tuinhuis

Ik zoek iemand die een beton fundering van komen gieten voor een tuinhuis dat zou dienen als stockageruimte. Het tuinhuis is ongeveer 2 meter breed en 6 meter lang. De ruimte is bereikbaar via zijkant van ons huis.

Gevel bekleden met isolerend materiaal

Gevel van 10 m breed en 10 m hoog te bekleden met isolatie en steenstrips, eventueel crepi. Gebouw met 3 appartementen.

Diverse klusjes uit te voeren

Graag had ik volgende klusjes willen laten uitvoeren : - Binnendeur afzagen. - 6 treden terugplaatsen - brievenbus plaatsen - 2 muren schoonmaken en schilderen - 3 gordijnrails plaatsen

Afdichten van rooster keldergaten

Ik heb drie keldergaten (met rooster) die ik graag zou willen laten afdichten tegen regenwater. Betreft 1 keldergat L 60 cm B 35 cm; en 2 keldergaten L 110 cm B 35 cm. Op zoek naar een vakman die hier enkele ijzeren platen op maat voor kan maken.

Opfrissen appartement

Ik ben pas verhuisd uit een appartment waar ik 17 jaar heb gewoond. 17 jaar laten hun sporen na ook al omdat het gebouw vol strucuturele fouten zit. Ik wil nu een 'redelijk voorstel' doen naar de eigenaar toe, en wil graag een offerte vragen voor het volgende: - verwijderen schimmel in de hoeken van enkele muren. - verwijderen schimmel, opschuren, hervernissen van 2 grote en een klein velux raam. - verwijderen van tochstrips op een metalen raam - opruimen van een garage

Herstelling buitendeur na inbraakpoging

Na een inbraakpoging moet mijn buitendeur hersteld worden: vervanging van de ruit (inbraakwerend glas), kleine beschadiging van raamkader, en versteviging van ruitbevestiging (zwak element in de beveiliging: inbraakwerende ruit was bijna uit het frame geduwd)

Lek in dak herstellen en Velux herstellen of vervangen

Betreft een zadeldak: Geen al te grote lek. Het dak lekt en dat zou hersteld moeten worden. De Velux is gebarsten. Dat glas dient vervangen te worden. Of indien nodig de hele velux.

Fundering tuinhuis plaatsen

Fundering : Beton storten voor een tuinhuis afmetingen 3,20x2,60x0,15