Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lier of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, renovatie terrassen, leveren zand en tuin ophogen en grasmatten aanleggen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, plaatsen van laminaat "Quickstep" in keuken en living

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lier staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lier:

Conform maken van elektriciteit

Ik wil de elektriciteit conform laten maken.

Gietvloer plaatsen op 65m²

Er moet gietvloer gelegd worden. Beneden is dit 65 m² met vloerverwarming. Dit is nieuwbouw. Badkamer vloer en wand nog te bespreken qua materialen.

Diverse klussen uit te voeren

Een aantal klussen in en rond het huis: isolatie koepel vervangen; verwarmingselement vervangen; deur corrigeren in hoogte en diepte; bezetting toiletmuur; koudebrug evalueren en wegwerken; klein tuinmuurtje metsen.

Aansluiting terras - gevel waterdicht maken

Voor een werf van ons in Lier moeten we de in de titel genoemde aansluiting waterdicht afsmeren. De aansluiting moet volledig zuiver gemaakt worden en in 2 lagen afgesmeerd worden met ons waterdichtingsproduct, Reaxyl Base-X 2K. Het betreft 17,77 lopende meter (30 cm hoogte).

Aanleg fietsenstalling

We willen voor onze werknemers een fietsenstalling in de tuin zetten. Momenteel is de ondergrond gras; we opteren voor een plaats voor een 10 -tal fietsen. Het mag een open model zijn want de tuin is niet toegankelijk voor anderen. +/- 20 à 30 m²

Architect voor bouwaanvraag

Ik wil 2 buitenmuren uitbreken. Graag een architect voor een bouwaanvraag te regelen

Schilderwerken

We hebben een aantal ruimtes (oa woonkamer) in huis die herschilderd zouden moeten worden. Het betreft voor de woonkamer de muren en plafonds. Ook zouden binnenkant van een aantal buitendeuren en raamkozijnen herschilderd moeten worden alsmede een aantal binnendeuren (een van deze deuren heeft ook schade aan de deurpost die hersteld moet worden) . Hier en daar zijn ook wat kleine barsten en gaten in de muren en plafonds die hersteld moeten worden.

Dompelpomp in ondergrondse parking

Put maken in bestaande betonvloer voor dompelpomp in garagecomplex. 0.05 m x 0,5 x 0,5 meter. Vakman ter plaatste komen kijken.

Kleine klusjes

- ca. 8m plint in verstek zagen en op muur kleven (lijm beschikbaar) - 3 lusters ophangen (voor één moet ook een ophanghaak in het plafond worden geplaatst)

Herstellen gevolgschade slecht geplaatst daklood

Door het ontbreken of slecht geplaatst daklood is er een natte muur van 1 à 2 meter. In de keuken over een lengte van ongeveer 8 meter opkomend vocht Uit te voeren werken. - Daklood - Stoppen optrekkend vocht - Plaatsen nieuwe bezetting waar nodig

Klusjesdienst

Ik wil een luster ophangen! Maar de haak in mijn plafond is afgebroken! Ik weet niet juist wat te doen! Het resterende gedeelte van de haak uitboren, of net ernaast een nieuw gat boren in het plafond, net ernaast!! Luster weegt toch gauw zo 'n 10 tot 15 kg! Ik kan het zelf doen, maar verlaat me liever op iemand met iets meer ervaring!

Keldergat afdekken

Afdekken van keldergat (rooster) tegen regen

Afbreken en afvoeren gyproc plafond

Ten gevolge van waterschade wil ik mijn verlaagd plafond in gyproc laten afbreken en afvoeren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 32 vierkante meter en de platen zijn bevestigd aan een houten constructie die ook verwijderd moet worden. De werken dienen met de nodige omzichtigheid te gebeuren in een woonruimte voorzien van parketvloer op de 2de verdieping van een appartementsgebouw gelegen langs de straatkant en voorzien van een balkon.

Herstel beerput en nazicht leidingen

Ik zou graag mijn septische put opnieuw laten bezetten, momenteel is de bezetting er bijna overal af en zijn er scheuren en barsten in de voegen waardoor er geen water blijft instaan. De put is 2. 05m lang x 1. 20m breed en 1. 10m hoog. Eveneens zou ik ook graag mijn leidingen willen laten nakijken of deze nog in goede staat zijn. Graag had ik voor deze 2 werkjes een vrijblijvende offerte ontvangen.

Lampen plaatsen

In ons nieuwbouwappartement dienen nog 7 lampen tegen het plafond geplaatst. Graag kregen wij hiervoor een offerte.

Vervanging deurklink voordeur

De klink aan de binnenkant van mijn voordeur is afgebroken en dient vervangen te worden. Aan de buitenkant voordeur is geen klink die in verbinding staat. Daarom dat het me zelf niet lukt.

Plaatsen van dampkap

Nieuwe dampkap plaatsen, bestaande wegnemen en afzuigbuis plaatsen en een opening voor buis in buitenmuur maken. Dit moet gebeuren in een appartement op tweede verdiep!

Allerlei klussen uitvoeren

Ik wil een paar kleine klussen laten doen: het ophangen van stores en gordijnen het afbreken van een houten tussenwand en ophangen van kaders enz...

Richtprijs houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas 9x6. Graag heel ruwe richtprijs.

Betonnen trap te gieten

Betonnen trap bekisten en gieten. Van gelijkvloers naar verdieping met 2 kwartsdraaien tussen 2 muren.Schets in bijlage.

Klusjesman gezocht per uurtarief

Voor het uitslijpen en invoegen van een buitenmuur van ongeveer 4 m.

Klussen in huis

In mijn appartement zouden enkele lampen moeten opgehangen worden. De bedrading moet vastgehangen worden. Dit zowel in de badkamer als in de woonkamer.

Afsluiting te plaatsen

Er moet een afsluiting geplaatst worden tussen en rond 2 naast elkaar liggende halfopen bebouwingen. Afmetingen: 46m - 46m - 30m Bij voorkeur betonnen afsluiting met structuur of kunststof. Graag offertes aub.

Afschuren trap

Trap afschuren van 20 treden.

Ik woon in een klein rijhuisje waar de ...

Ik woon in een klein rijhuisje waar de beneden ruimte nogal klein is. Toen ik dit kocht was mijn eerste idee om die ruimte beneden uit bouwen en één grote ruimte van te maken met een leef keuken en living die door elkaar vloeit met dan achteraan een grote schuifraam naar tuin en terras toe. Alleen de badkamer is achter in de keuken en die zou ik dan een verdiep hoger willen brengen. Heb vele ideeën maar sta er alleen voor en het moet natuurlijk betaalbaar blijven.