Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lier:

Waterput voor regenwater af te scheiden

Ik zou graag een water put om regen en huishoudelijk water af te scheiden. Tuin is makkelijk bereikbaar.

Verschillende klussen uitvoeren

Opkuisen en desinfecteren appartement. Parket van slaapkamer reinigen of afschuren. Afvoeren van rommel en kleerkast.

Afvoerpijp en dak tuinhuis herstellen

Ik wil in mijn aanbouw de afvoerpijp laten herstellen,er is een buis stuk die wateroverlast geeft. Ik wil ook naar het roofingdak van die aanbouw laten kijken (tuinhuis).

Herstellen regenwaterpomp DAB

Wegens een vroegere vervuiling van onze regenwaterput, werkt de DAB regenwaterpomp niet meer zo goed. Hij stopt telkens een halve seconde tijdens het bijvullen van bvb. Een toilet en bij langduriger gebruik (besproeien van gazon) gaat hij na een 10-tal minuten in alarm (stopt, waarna op reset moet gedrukt worden)> We vermoeden dat er binnenin de pomp of het kleppensysteem zich vuil bevindt

Verwijderen van boomstronken

Verwijderen van 2 boomstronken. Doorgang naar de tuin is beperkt. (via deur)

Conform maken van elektriciteit

Ik wil de elektriciteit conform laten maken.

Gietvloer plaatsen op 65m²

Er moet gietvloer gelegd worden. Beneden is dit 65 m² met vloerverwarming. Dit is nieuwbouw. Badkamer vloer en wand nog te bespreken qua materialen.

Diverse klussen uit te voeren

Een aantal klussen in en rond het huis: isolatie koepel vervangen; verwarmingselement vervangen; deur corrigeren in hoogte en diepte; bezetting toiletmuur; koudebrug evalueren en wegwerken; klein tuinmuurtje metsen.

Aansluiting terras - gevel waterdicht maken

Voor een werf van ons in Lier moeten we de in de titel genoemde aansluiting waterdicht afsmeren. De aansluiting moet volledig zuiver gemaakt worden en in 2 lagen afgesmeerd worden met ons waterdichtingsproduct, Reaxyl Base-X 2K. Het betreft 17,77 lopende meter (30 cm hoogte).

Aanleg fietsenstalling

We willen voor onze werknemers een fietsenstalling in de tuin zetten. Momenteel is de ondergrond gras; we opteren voor een plaats voor een 10 -tal fietsen. Het mag een open model zijn want de tuin is niet toegankelijk voor anderen. +/- 20 à 30 m²