Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor afvoerpijp en dak tuinhuis herstellen:

Afvoerpijp en dak tuinhuis herstellen

Ik wil in mijn aanbouw de afvoerpijp laten herstellen,er is een buis stuk die wateroverlast geeft. Ik wil ook naar het roofingdak van die aanbouw laten kijken (tuinhuis).
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerpijp en dak tuinhuis herstellen uit heel België:

Herstellen lekkage afvoergoot

Ik wil het lek in de afvoergoot oplossen. Nu blijft het water en de vuiligheid staan. Dit komt doordat er voor vier huizen maar twee afvoerpijpen zijn. Oplossing is: de dakgoot zo aanpassen zodat het water van ons dak kan overvloeien naar de andere afvoerpijpen om zo de riolering in te kunnen gaan. Als dat niet mogelijk is kan er eventueel ook een afvoerpijp gestoken worden in onze afvoer met dan een aansluiting naar de riolering.

Regenwaterput plaatsen

Ik wil een kunststoffen regenwaterput van 5000 L met nodige filters en pomp in de put laten installeren in de achtertuin onder de grond. De woning is een alleenstaand huis en de achtertuin is makkelijk te bereiken via een oprit die tot achteraan loopt. Momenteel is reeds een kunststoffen put van ong. 1.000-1500 L geplaatst waarop een afvoerpijp van het dak is verbonden en een darm onder de grond in de tuin bij overlopen van de put. Bedoeling is deze te vervangen door een grotere (5000L) welke dan door mijn loodgieter zal verbonden worden met 2 WCs, de wasmachine en een kraantje.

Daklekkage herstellen

Het platte geïsoleerde dak grenst aan het hellend dak. Het water van het hellende dak gaat via het platte dak naar de afvoerpijp. Ik ben niet zeker of de aansluiting van deze pijp wel nog correct is? Onder het platte dak bevindt zich een badkamer. Via het raamkozijn loopt er water naar binnen. Kan eveneens zijn dat er een regenpijp bestaande uit zink moet vervangen worden. Verder is de buitenkant van de schoorsteen ook aan herstelling toe, het cement komt los, deze moet volledig herbeleef worden.

Aannemer gezocht voor verschillende werken

Graag het volgende uitvoeren: Terras aanleggen 7m op 3m in tegels Aansluiten buis van put naar afvoerpijp. Cementeren van buitenmuren voor een opp van 25m² aansluitend aan het terras Roofing leggen op plat dak voor een oppervlakte van 20m².

Afvoerpijp keuken herstellen

De afvoerpijp van het dak loopt achter mijn keukenkast en deze is stuk zodat het water onder mijn vloerplaat loopt met als gevolg natte muren. Ik zoek een loodgieter die deze pijp kan herstellen.

Dakbedekking en bijhorende koepel vernieuwen

Het betreft een ingesloten plat dak van 5 m lang en 2. 20 m breed met een vlakke, licht hellende koepel (ongeveer 2 m x 3 m) van dubbelwandige polycarbonaatplaten (16 mm). De koepel vertoont verschillende lekken. De koepel en de dakbedekking er rond moeten vernieuwd worden. Ook de afvoerpijp van dit dak vertoont lekken en moet hersteld worden.

Vastzetten van afvoer van dak in de afvoerpijpen

De afvoerpijp ligt op de gevel. Het afvoerputje op het plat dak gaat dus door de gevel en die "doorsteek" zit los. Daardoor heb ik natte muren. Het betreft de afvoer van het terras op de 1ste verdieping en de afvoer van het dak naar de 1ste verdieping.

Afvoerpijp in dak vervangen

Herstellen van een plat dak. Lek in dak. Water komt samen in afvoer, afvoerpijp is aan herstelling of vervanging toe.