Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mechelen:

Keuken herstellen na waterschade

Vervangen (gyproc) plafond , eventueel herstellen zoldering keuken Gedeeltelijk herstelling keukenkasten/verlichting Afwerking waar nodig. Schilderen plafond en gedeelte muur.

Diverse klussen in huis uitvoeren

Ik wil twee muren schilderen en houten deur vervangen en nieuw houten laminaat plaatsen. Oppervlakte laminaat te leggen dient opgemeten te worden.

Afbreken tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis afbreken en uitgraven om een beton vloer te laten gieten van 20cm dik 8m op 3.5m. Tuinhuis bestaat uit betonplaten zijwanden, beton tegels op een zandvloer en een asbest golfplaat dak. Afmetingen ongeveer 10m op 3 m.

Duurzame bekleding binnenmuur

Ik zoek een duurzame oplossing voor de muren in onze hal. De muren raken beschadigd omdat we telkens met onze fiets door de hal moeten. Ik ben daarom op zoek naar een stevige muurbekleding die tegen een stootje kan. Mijn voorkeur gaat uit naar traanplaat.

Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren

Herstellen dak zijkant aansluiting met de buren, insijpeling door de buitenmuur en gevolgschade aan de binnen muren slaapkamer.

Kunstgras leggen op op roofing plat dak

Ik heb plat dak aan slaapkamer van 13 à 14 vierkante meter Dak bestaat uit roofing, graag had ik hier kunstgras laten op leggen Op terras wordt in zomer boek gelezen, er wordt in principe niet op gelopen.

Afbraak en afvoer materialen oud tuinhuis en uitvoeren verhardingswerken rond het huis

Vakman voor enkele karweien zoals de afbraak, ontmanteling en nadien afvoeren van de oude materialen van een oud houten tuinhuis. Daarna moeten er allerlei verhardingswerken (klinkers leggen in stabilisé) gebeuren vooraan en achteraan het huis, o.a. tuinpad, oprit, verharding parkeerruimte auto, voorbereidingen plaatsen van verhoogde borduurs en klinkers voor plaatsen van een nieuw tuinhuis, ook de bestaande tegels van tuinterras moeten opgevuld en/of ingevoegd worden. Ik zoek dus een aannemer die al deze werken gezamenlijk kan doen. De werken moeten uitgevoerd worden bij onze zoon en schoondochter die in Mechelen Zuid wonen.

Fundering tuinhuis plaatsen

Wij zoeken iemand die achteraan in onze tuin een fundering in beton kan plaatsen voor ons toekomstige tuinhuis. Het betreft een tuinhuis van ongeveer 2 op 3 meter.

Badkamerrenovatie met X2O materiaal

Volledige badkamerrenovatie met bad, douche, meubel en toilet. De badkamer is 2.5 op 3.5 meter. Ook een nieuwe indeling van de badkamer. Opnieuw betegelen.

Aanleggen regenwaterput

We willen onder het terras een regenwaterput laten steken, deze laten aansluiten op de leidingen.