Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mechelen of directe omgeving.

349 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout, gevel bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mechelen:

PVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Verwijderen oude eternittegels, isoleren buitengevel (geen spouw) en gevel bekleden met kunststofplaten De totale oppervlakte 100 m².

Klussen op kantoor

- Verplaatsen glazen wand, plaatsen gyproc wand. - Vervangen lampen in valse plafond, bevestigen extra hanglampen, luidsprekers bevestigen in de valse plafond, - plaatsen rolgordijnen - afwerken verwarming, - ophangen decoratie

Afbreken tuinhuis

Afbreken van tuinhuis 3,5 m op 8 m. Nadien afvoeren naar containerpark.

Herstel wielen schuifraam

Systeem onderaan schuifraam 150 kg is kapot. Nieuw systeem nodig. De rollen onderaan zijn kapot.

Totaal renovatie living/keuken

De staat van de ruimte kan men omschrijven als "gestript", er ligt net een nieuwe betonplaat. Graag zochten we ee aannemer voor: het plaatsen van een vals plafond in gyproc, het bezetten met gips van deels afgekapte muren (er was een vocht probleem), een nieuw kleiner raam plaatsen (dus een beetje metselwerk), het dichten / isoleren van de glas dallen, vervangen lichtkoepel, Naargelang ruimte in het budget kunnen hier nog zaken bijkomen zoals, plaatsen vloerverwarming/ chape/ tegels , plaatsen chauffage, elektriciteit, ...

Klussen in huis uitvoeren

Horizontale lamellen omhoog hangen in 2 slaapkamers, douchescherm aan bad (ook raad in welk douchescherm best kopen) plaatsen , spots in keuken omhoog hangen.

Lampen ophangen

Ik wil 6 hanglampen laten hangen en 1 andere lamp

Verplaatsen omheining

Huidige omheining is geplaatst zonder rekening te houden met Perceel grens. Moet verplaatst worden naar perceel grens na opmeting landmeter, gelijkaardige materiaal moet gebruikt worden, poort plaatsen + poort plaatsen bij de carport Lengte omheining is ongeveer ±65 m + ±20 m + ±70 meter. Hoogte 1 m 60 meter. Houten palen.

Aansluiten warmtewisselaar op buffertank

Een warmtewisselaar voor een zwembad van 28 KW aansluiten op een buffer tank. De cv-leidingen van 500 L, die gevoed wordt door een zonneboiler en een pellet ketel. Alle leidingen zijn bereikbaar in een afstand van + -1 meter rondom. Leidingen die naar het zwembad gaan worden niet uitbesteed. U voert dus alleen de aansluitingswerken uit. De aansluiting gebeurd net na de bestaande te behouden circulatiepomp=zie eerste foto, die dus eveneens deze wisselaar zal voeden, terwijl de bestaande cv- kraan toe wordt gedraaid.

Glas in voordeur vervangen

Het glas in onze voordeur is kapotgeslagen. Graag vervanging hiervan. Hoogte van het glas is ongeveer 1 m op 60 cm.

Gyproc zolder

Gyproc plaatsen op zolder. Ongeveer een ruimte van 5 op 10 meter.

Diverse klussen uit te voeren

Ik heb verschillende klussen te doen: - leggen van laminaat in living 20 vierkante meter - schilderen plafond living, - Behangen van de living. - 6 deuren schilderen en klinken vervangen. - Licht ophangen in keuken en slaapkamer. Ik zou dit graag in het weekend van 20 & 21mei laten doen. Ik zal alle materialen zelf aankopen. Hoeveel zou dit mij kosten?

Plaatsen linoleum op gelijkvloers

Op gelijkvloers (51 m²) willen we graag linoleum laten plaatsen. Er is vloerverwarming onder, dus hier zou met de plaatsing rekening mee moeten gehouden worden.

Steigerhout tafel en bar plaatsen

Ik zou graag een lange steigerhout tafel willen van 6 meter voor een horeca zaak. Voorkeur poten liefst ook in hout , mag ook metaal zijn. En ook een soort bar...waar telefoon en andere dingen om kunnen geplaatst worden. Ook in steigerhout. En tegen wanneer het ongeveer klaar zou zijn.

Herstellen lint rolluiken

Het lint van mijn rolluik beneden is afgebroken. Er dient een nieuw lint geplaatst te worden.

Uitlaat dampkap plaatsen verleggen van living naar berging via vals plafond

Het gaat over een recuperatie dampkap. De uitlaat komt nu in de living. Wij willen hem verleggen naar de berging, dit door een nieuwe buis te steken in het vals plafond.

Vaatwasser installeren inbouw

Ik wil mijn vaatwasser ingebouwd laten installeren, maar er is geen voorziene plaats en geen extra leidingen en kraantje.

Ketel vervangen

Cv ketel op gas vervangen. Geen condensatieketel , type te bespreken met de vakman.

Aanpassing afvoer + aansluiting wasmachine en droogkast

Reeds aanwezig: kraantje + horizontale buis voor afvoer. Ik zoek iemand om dit verder plaatsklaar te maken voor een nieuwe wasmachine en droogkast, m.a.w. aanpassing van de bestaande kraan en (dubbele) afvoer/koppelstukken voorzien voor afvoer wasmachine en droogkast.

Regularisatie trap en schuifraam

Naar aanleiding van renovatieplannen, kwamen we erachter dat de de trap die leidt naar het terras en schuifraam aan ons terras niet in de bouwvergunning (daterend eind jaren 70) waren opgenomen. We hebben hulp nodig om dit te laten regulariseren. Graag afspraak maken voor begin volgend jaar, indien mogelijk de maand januari.

Waterschade vermoedelijk lekkende dakgoot

2 weken terug zijn er enkele dakpannen losgekomen, die zijn terug gelegd maar nu het afgelopen weekend regende kwam het water langs de bovenkant van het raam naar binnengelopen. Vermoedelijk door een lekke dakgoot. Dit moet dus zo snel mogelijk gemaakt worden. De dakpannen waren voor mijn brandverzekering dus dit, als er wordt bevestigd dat de schade afkomstig is een vallende dakpan, ook. Ik heb intussen reactie gehad van een bedrijf maar zij kunnen pas midden januari (hopelijk regent het niet :s)

Moderne veranda bouwen en dubbel glas steken

Ik wil een veranda laten aanleggen in mijn tuin & in mijn huis dubbele ramen laten zetten. Dubbele ramen ongeveer een 4 tal. Moderne veranda aanbouwen met weinig glas en geen schuifraam. Indien u 1 of beide werken kunt uitvoeren ontvang ik u graag voor een offerte. Er is budget voorzien voor de werken dus wanneer u tijd heeft kunt u de werken uitvoeren. Graag een vakman ter plaatse komen kijken.

Balkon waterdicht maken en heraanleggen

Vochtproblemen door slagregen. Komt via terras binnen. Afvoer te klein en loopt verkeerd af. Terras opnieuw betegelen. Oppervlakte terras is ongeveer : 10 m². Graag in tegels en te bespreken met de vakman. Dit is op de tweede verdieping.

Betegelen, deur plaatsen en wc installeren

Muurtje 1,30m x 2,25 met Ytongblokken 600x20x9 cm; in de zelfde muur een deur plaatsen, 73 x 202 cm, vloertegels plaatsen 60 x 30 cm, 8 m². Hang wc Geberit installeren. Alle materiaal is reeds aangekocht.

Vloerisolatie benedenvloer

Ik heb iemand nodig voor vloerisolatie dit betreft de gelijkvloers. Ongeveer 40 m ² aan 5 cm. Oppervlakte 13 m² aan 3 cm langs boven en 5 cm langs onder in de kelder als dat kan. Graag ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te bespreken.