Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mechelen:

Architect verbouwing tot studentenkoten

We zoeken een architect voor het opmeten tekenen en indienen van een vergunning voor achterbouw + studentenkoten. Achterbouw moet volledig vernieuwd worden en uitgebreid worden tot 17 meter diep. zolderverdieping heeft een slimme renovatie nodig om het maximale aan de ruimte te benutten.

Schouw binnenshuis afbreken

-Schouw van gelijkvloers tot zolder afbreken. Er zijn 2 schouwen van woonkamer tot zolder en komen samen in 1 op zolder. Graag ook ondersteuning voorzien want schouw is gemeenschappelijk met buren. -Dak van 4m x 5m vernieuwen. Onderdak ook. -Vochtschade herstellen op gelijkvloers.

Septische put plaatsen

Septische put plaatsen voor een kleine gezinswoning. Graafwerken worden door ons uitgevoerd als ook de afwerking. Het betreft enkel het plaatsen zelf en aansluiten.

Gevel bekleden

Gevel van ong. 20m² bekleden met hout. Betreft een zijmuur die gevolgd word door carport van 5-6m die afgesloten is met een poort. Gevel doortrekken. Carport vernieuwen. Indien gevel niet kan doorgetrokken worden is de keuze van gevelmateriaal groter dan enkel hout.

Beton ringput plaatsen

Uitgraven ringput +-4m.

Keuken herstellen na waterschade

Vervangen (gyproc) plafond , eventueel herstellen zoldering keuken Gedeeltelijk herstelling keukenkasten/verlichting Afwerking waar nodig. Schilderen plafond en gedeelte muur.

Diverse klussen in huis uitvoeren

Ik wil twee muren schilderen en houten deur vervangen en nieuw houten laminaat plaatsen. Oppervlakte laminaat te leggen dient opgemeten te worden.

Afbreken tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis afbreken en uitgraven om een beton vloer te laten gieten van 20cm dik 8m op 3.5m. Tuinhuis bestaat uit betonplaten zijwanden, beton tegels op een zandvloer en een asbest golfplaat dak. Afmetingen ongeveer 10m op 3 m.

Duurzame bekleding binnenmuur

Ik zoek een duurzame oplossing voor de muren in onze hal. De muren raken beschadigd omdat we telkens met onze fiets door de hal moeten. Ik ben daarom op zoek naar een stevige muurbekleding die tegen een stootje kan. Mijn voorkeur gaat uit naar traanplaat.

Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren

Herstellen dak zijkant aansluiting met de buren, insijpeling door de buitenmuur en gevolgschade aan de binnen muren slaapkamer.