Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mechelen:

Boren van gat voor telenetkabel

Verbouwing van appartement op 3de verdieping. Er moet een gat geboord worden door de voorgevel voor de distibutiekabel van Telenet juist boven de vloer van de 3de verdieping. Boring verloopt best van buiten naar binnen, daar de gevel is afgewerkt met grote betonnen tegels.

Boiler Ariston herstellen

Sinds kort problemen met warm water voor douche. Alarmcode 33. Reset indrukken en werkt opnieuw. Nu niet meer.

Houten raam en erker vervangen door pvc/aluminium exemplaar

Ik wens een houten raam en een houten erker te laten vervangen door een pvc of aluminium exemplaar. Er zijn twee ramen te vervangen. (afhankelijk van advies en prijs consequentie)

Afbraak glas

Veiligheidsglas uit een metalen terrasomheining verwijderen en naar het containerpark brengen oppervlakte glas bedraagt 2 x (1,9 x 1,3)m

Opmetsen + plaatsen deksel op rioolput en septische put

1. Opmetsen rioolput (ongeveer 30 cm hoog), buitenafmeting metselwerk : 100*75 cm. Binnenzijde : 75*45 cm. Leveren en plaatsen rioolputdeksel (zie bijgevoegde foto's). 2. Opmetsen septische put (ongeveer 15 cm hoog) buitenafmeting : 80*60. Ligt ongeveer 20 cm onder maaiveld gazon. Leveren en plaatsen dubbel alu deksel

2 waterputten waterdicht maken

Via 2 gemetste verzamelputten komt er water binnen in huis. Hier moet iets aan gedaan worden. Ofwel moeten de putten bezet worden, ofwel moeten er universele pp verzamelputten geïnstalleerd worden, ofwel moeten in- en uitgang in beide putten verbonden worden met een pvc buis.

Diverse klussen uitvoeren

Er moeten 2 rolluiken worden gemaakt, ze zijn doorgedraaid en het lint en de stoppers zijn kapot. Er is ook een kraan die lekt aan de lavabo in de badkamerkast. Ik zou ook enkele spots in de living laten afwerken of afbreken. Er moet ook een deurbel worden geplaatst op de eerste verdieping.

Plafonds verlagen

Aanbrengen van verlaagde plafonds in 5 kamers (van 10 tot 16 m²).

Flexibel in schouw plaatsen

Voor de plaatsing van een gasverwarming in een oude woonst moet ik mijn schouw laten uitkuisen en intuberen.

PVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Verwijderen oude eternittegels, isoleren buitengevel (geen spouw) en gevel bekleden met kunststofplaten De totale oppervlakte 100 m².

Klussen op kantoor

- Verplaatsen glazen wand, plaatsen gyproc wand. - Vervangen lampen in valse plafond, bevestigen extra hanglampen, luidsprekers bevestigen in de valse plafond, - plaatsen rolgordijnen - afwerken verwarming, - ophangen decoratie

Afbreken tuinhuis

Afbreken van tuinhuis 3,5 m op 8 m. Nadien afvoeren naar containerpark.

Herstel wielen schuifraam

Systeem onderaan schuifraam 150 kg is kapot. Nieuw systeem nodig. De rollen onderaan zijn kapot.

Totaal renovatie living/keuken

De staat van de ruimte kan men omschrijven als "gestript", er ligt net een nieuwe betonplaat. Graag zochten we ee aannemer voor: het plaatsen van een vals plafond in gyproc, het bezetten met gips van deels afgekapte muren (er was een vocht probleem), een nieuw kleiner raam plaatsen (dus een beetje metselwerk), het dichten / isoleren van de glas dallen, vervangen lichtkoepel, Naargelang ruimte in het budget kunnen hier nog zaken bijkomen zoals, plaatsen vloerverwarming/ chape/ tegels , plaatsen chauffage, elektriciteit, ...

Klussen in huis uitvoeren

Horizontale lamellen omhoog hangen in 2 slaapkamers, douchescherm aan bad (ook raad in welk douchescherm best kopen) plaatsen , spots in keuken omhoog hangen.

Lampen ophangen

Ik wil 6 hanglampen laten hangen en 1 andere lamp

Verplaatsen omheining

Huidige omheining is geplaatst zonder rekening te houden met Perceel grens. Moet verplaatst worden naar perceel grens na opmeting landmeter, gelijkaardige materiaal moet gebruikt worden, poort plaatsen + poort plaatsen bij de carport Lengte omheining is ongeveer ±65 m + ±20 m + ±70 meter. Hoogte 1 m 60 meter. Houten palen.

Aansluiten warmtewisselaar op buffertank

Een warmtewisselaar voor een zwembad van 28 KW aansluiten op een buffer tank. De cv-leidingen van 500 L, die gevoed wordt door een zonneboiler en een pellet ketel. Alle leidingen zijn bereikbaar in een afstand van + -1 meter rondom. Leidingen die naar het zwembad gaan worden niet uitbesteed. U voert dus alleen de aansluitingswerken uit. De aansluiting gebeurd net na de bestaande te behouden circulatiepomp=zie eerste foto, die dus eveneens deze wisselaar zal voeden, terwijl de bestaande cv- kraan toe wordt gedraaid.

Glas in voordeur vervangen

Het glas in onze voordeur is kapotgeslagen. Graag vervanging hiervan. Hoogte van het glas is ongeveer 1 m op 60 cm.

Gyproc zolder

Gyproc plaatsen op zolder. Ongeveer een ruimte van 5 op 10 meter.

Diverse klussen uit te voeren

Ik heb verschillende klussen te doen: - leggen van laminaat in living 20 vierkante meter - schilderen plafond living, - Behangen van de living. - 6 deuren schilderen en klinken vervangen. - Licht ophangen in keuken en slaapkamer. Ik zou dit graag in het weekend van 20 & 21mei laten doen. Ik zal alle materialen zelf aankopen. Hoeveel zou dit mij kosten?

Plaatsen linoleum op gelijkvloers

Op gelijkvloers (51 m²) willen we graag linoleum laten plaatsen. Er is vloerverwarming onder, dus hier zou met de plaatsing rekening mee moeten gehouden worden.

Steigerhout tafel en bar plaatsen

Ik zou graag een lange steigerhout tafel willen van 6 meter voor een horeca zaak. Voorkeur poten liefst ook in hout , mag ook metaal zijn. En ook een soort bar...waar telefoon en andere dingen om kunnen geplaatst worden. Ook in steigerhout. En tegen wanneer het ongeveer klaar zou zijn.

Herstellen lint rolluiken

Het lint van mijn rolluik beneden is afgebroken. Er dient een nieuw lint geplaatst te worden.

Uitlaat dampkap plaatsen verleggen van living naar berging via vals plafond

Het gaat over een recuperatie dampkap. De uitlaat komt nu in de living. Wij willen hem verleggen naar de berging, dit door een nieuwe buis te steken in het vals plafond.