Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mechelen of directe omgeving.

244 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: aannemer voor nieuwbouw, nieuwe keuken plaatsen en dak vernieuwen, installatie gaswandketel + boiler, tuin heraanleggen + spar verwijderen, vloer leggen in keuken, nieuwe gasketel plaatsen met verplicht onderhoud, schilderwerken en betegelen, nieuwe trap steken, metselen zwembad met fundering, architect nodig voor plannen aanbouw, ketel vervangen door een chauffage, schilderen en behangen huis, opfrissen klein appartement, schouw afbreken en opnieuw metsen, kleine herstelwerken zijgevel + afbraak schoorsteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mechelen:

Diverse klussen uit te voeren

Ik heb verschillende klussen te doen: - leggen van laminaat in living 20 vierkante meter - schilderen plafond living, - Behangen van de living. - 6 deuren schilderen en klinken vervangen. - Licht ophangen in keuken en slaapkamer. Ik zou dit graag in het weekend van 20 & 21mei laten doen. Ik zal alle materialen zelf aankopen. Hoeveel zou dit mij kosten?

Plaatsen linoleum op gelijkvloers

Op gelijkvloers (51 m²) willen we graag linoleum laten plaatsen. Er is vloerverwarming onder, dus hier zou met de plaatsing rekening mee moeten gehouden worden.

Steigerhout tafel en bar plaatsen

Ik zou graag een lange steigerhout tafel willen van 6 meter voor een horeca zaak. Voorkeur poten liefst ook in hout , mag ook metaal zijn. En ook een soort bar...waar telefoon en andere dingen om kunnen geplaatst worden. Ook in steigerhout. En tegen wanneer het ongeveer klaar zou zijn.

Herstellen lint rolluiken

Het lint van mijn rolluik beneden is afgebroken. Er dient een nieuw lint geplaatst te worden.

Uitlaat dampkap plaatsen verleggen van living naar berging via vals plafond

Het gaat over een recuperatie dampkap. De uitlaat komt nu in de living. Wij willen hem verleggen naar de berging, dit door een nieuwe buis te steken in het vals plafond.

Vaatwasser installeren inbouw

Ik wil mijn vaatwasser ingebouwd laten installeren, maar er is geen voorziene plaats en geen extra leidingen en kraantje.

Ketel vervangen

Cv ketel op gas vervangen. Geen condensatieketel , type te bespreken met de vakman.

Aanpassing afvoer + aansluiting wasmachine en droogkast

Reeds aanwezig: kraantje + horizontale buis voor afvoer. Ik zoek iemand om dit verder plaatsklaar te maken voor een nieuwe wasmachine en droogkast, m.a.w. aanpassing van de bestaande kraan en (dubbele) afvoer/koppelstukken voorzien voor afvoer wasmachine en droogkast.

Regularisatie trap en schuifraam

Naar aanleiding van renovatieplannen, kwamen we erachter dat de de trap die leidt naar het terras en schuifraam aan ons terras niet in de bouwvergunning (daterend eind jaren 70) waren opgenomen. We hebben hulp nodig om dit te laten regulariseren. Graag afspraak maken voor begin volgend jaar, indien mogelijk de maand januari.

Waterschade vermoedelijk lekkende dakgoot

2 weken terug zijn er enkele dakpannen losgekomen, die zijn terug gelegd maar nu het afgelopen weekend regende kwam het water langs de bovenkant van het raam naar binnengelopen. Vermoedelijk door een lekke dakgoot. Dit moet dus zo snel mogelijk gemaakt worden. De dakpannen waren voor mijn brandverzekering dus dit, als er wordt bevestigd dat de schade afkomstig is een vallende dakpan, ook. Ik heb intussen reactie gehad van een bedrijf maar zij kunnen pas midden januari (hopelijk regent het niet :s)

Moderne veranda bouwen en dubbel glas steken

Ik wil een veranda laten aanleggen in mijn tuin & in mijn huis dubbele ramen laten zetten. Dubbele ramen ongeveer een 4 tal. Moderne veranda aanbouwen met weinig glas en geen schuifraam. Indien u 1 of beide werken kunt uitvoeren ontvang ik u graag voor een offerte. Er is budget voorzien voor de werken dus wanneer u tijd heeft kunt u de werken uitvoeren. Graag een vakman ter plaatse komen kijken.

Balkon waterdicht maken en heraanleggen

Vochtproblemen door slagregen. Komt via terras binnen. Afvoer te klein en loopt verkeerd af. Terras opnieuw betegelen. Oppervlakte terras is ongeveer : 10 m². Graag in tegels en te bespreken met de vakman. Dit is op de tweede verdieping.

Betegelen, deur plaatsen en wc installeren

Muurtje 1,30m x 2,25 met Ytongblokken 600x20x9 cm; in de zelfde muur een deur plaatsen, 73 x 202 cm, vloertegels plaatsen 60 x 30 cm, 8 m². Hang wc Geberit installeren. Alle materiaal is reeds aangekocht.

Vloerisolatie benedenvloer

Ik heb iemand nodig voor vloerisolatie dit betreft de gelijkvloers. Ongeveer 40 m ² aan 5 cm. Oppervlakte 13 m² aan 3 cm langs boven en 5 cm langs onder in de kelder als dat kan. Graag ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te bespreken.

Plaatsen granito vloeren

Granito vloeren plaatsen: Graag ongeveer een prijs voor een inkom van 2 op 8 meter. Daar gaat er nog ongeveer een 3 vierkante meter af van de trap Terrazzo.

Rolluikkasten

Graag had ik mijn 2 rolluikkasten laten moderniseren. Dwz de houten plankjes verwijderen en daarna een opbouw over gans de muur om gordijnen over gans de lengte te laten doorlopen. 2keer een 4tal meter.

Installeren regenwaterput

Ik wil een regenwaterput installeren in de tuin van een bestaande woning en aansluiten op onze wasmachine + 2 wc's. Wie kan ons hierbij helpen.

Afwerken Verlichtingskoepel

Kunt U een offerte maken voor de afwerking van een nieuw geplaatste verlichtingskoepel. Afwerking MD plaat Onder plinten in verstek Schildering witte grondlaag

Renovatie rijhuis

Voor mijn rijhuisje zoek ik iemand die volgende werken kan uitvoeren: - afbreken schouw - vervangen en isoleren daken (zadeldak 66 m², plat dak 20 m²) - installatie cv (gaswandketel) - vernieuwen elektriciteit

Daklicht plaatsen

Daklicht Solatube x 2 zijgevel

Remove broken toilet seat

Just moved into a new home and I need to replace a broken toilet seat, but I have been unable to remove the broken one as I cannot undo the screws. It's a very quick job for someone.

Buitenkraan op regenwaterput

Er komt geen regenwater meer uit het buitenkraantje.. Regenwater wordt wel nog opgepompt naar de WCs toe, dus mogelijk ligt het probleem aan het kraantje. Het betreft een nieuwbouw-woning waarbij de buitenkraan enkel 3 jaren oud is. Graag prijs per email.

Herstelling betonrot-erosie aan een brug

Aan de woning is er in 1995 een brug gebouwd van ongeveer 5 meter over het terras van de benedenbuur. Ik woon op het eerste verdiep en ga langs de brug naar de tuin. Nu is er erosie vastgesteld en brokkelt de beton af Zou U een offerte kunnen maken voor de herstelling? Best ter plaatse komen kijken.

Montage van 2-persoonsbed en kledingskast

Graag nieuwe bed en kast monteren. Dit is een 2 persoonsbed - en een driedeurskast.

Herstellen koppelingen gasleiding

Na vaststelling van een kleine gaslek is de gastoevoer in een appartement afgesloten door EANDIS. Vandaag werden door een gespecialiseerde firma testen uitgevoerd en lekken vastgesteld bij 3 koppelingen ( officieel verslag wordt mij bezorgd). Graag dringend een vakman om dit te herstellen. De huurder zit reeds enkele weken zonder warm water en zonder kookvuur. Liefst zo spoedig mogelijk.