Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mechelen:

Herstellen lek dak en gevolgschade aan de muren

Herstellen dak zijkant aansluiting met de buren, insijpeling door de buitenmuur en gevolgschade aan de binnen muren slaapkamer.

Kunstgras leggen op op roofing plat dak

Ik heb plat dak aan slaapkamer van 13 à 14 vierkante meter Dak bestaat uit roofing, graag had ik hier kunstgras laten op leggen Op terras wordt in zomer boek gelezen, er wordt in principe niet op gelopen.

Afbraak en afvoer materialen oud tuinhuis en uitvoeren verhardingswerken rond het huis

Vakman voor enkele karweien zoals de afbraak, ontmanteling en nadien afvoeren van de oude materialen van een oud houten tuinhuis. Daarna moeten er allerlei verhardingswerken (klinkers leggen in stabilisé) gebeuren vooraan en achteraan het huis, o.a. tuinpad, oprit, verharding parkeerruimte auto, voorbereidingen plaatsen van verhoogde borduurs en klinkers voor plaatsen van een nieuw tuinhuis, ook de bestaande tegels van tuinterras moeten opgevuld en/of ingevoegd worden. Ik zoek dus een aannemer die al deze werken gezamenlijk kan doen. De werken moeten uitgevoerd worden bij onze zoon en schoondochter die in Mechelen Zuid wonen.

Fundering tuinhuis plaatsen

Wij zoeken iemand die achteraan in onze tuin een fundering in beton kan plaatsen voor ons toekomstige tuinhuis. Het betreft een tuinhuis van ongeveer 2 op 3 meter.

Badkamerrenovatie met X2O materiaal

Volledige badkamerrenovatie met bad, douche, meubel en toilet. De badkamer is 2.5 op 3.5 meter. Ook een nieuwe indeling van de badkamer. Opnieuw betegelen.

Aanleggen regenwaterput

We willen onder het terras een regenwaterput laten steken, deze laten aansluiten op de leidingen.

Rioleringswerken uitvoeren

Ten gevolge van vernieuwde riolering aan de openbare weg moet ik privé ook de scheiding van hemel- en afvalwater voorzien. Een studie bureau heeft hier reeds een inventaris van gemaakt, maar de werken dienen dus nog uitgevoerd te worden. Hierbij zal ook beton van de oprit open gebroken dienen te worden. De scheiding moet klaar zijn voordat de volledige straat is vernieuwd. 1 deel is reeds gedaan(duurde van oktober 2017 tot april 2018), het 2de deel moet nog gestart worden.

Klusjes in huis uitvoeren

Kleine klussen zoals ophangen rookmelder , vastzetten kraan, vervangen toiletbril , repareren of vervangen spots, afdichten rond was bak in de keuken.

Blokhut Luna 295*295 + extensie 300 cm

Plaatsing Blokhut Luna 295*295 met aanbouw 300 cms (en dakgoot). Graag ook bekijken voor plaatsen betonnen ondergrond, waarbij aan 1 zijde 1. 5 m extra dient voorzien te worden. Levertermijn blokhut bedraagt volgens site tussen 4 en 6 weken, maar beton mag/kan indien makkelijker ook al eerder geplaatst worden.

Vervangen gaas schuifraam

Schuifraam aan terras waar het gaas moet vervangen worden door een petscreen.