Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Merksem of directe omgeving.

168 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Merksem:

Installeren van motor voor garagepoort

We would like to install a motor for our garage door in Merksem (Bordink) Please let me know when it would be possible to come. with a remote control. Is a metal door.

Draagmuur verwijderen

Draagmuur tussen keuken en living te verwijderen + poutrel steken De muur is ongeveer 3,5 meter lang

Voorbereidende werken uit te voeren voor gasaansluiting

Om te kunnen aansluiten op het gasnetwerk moet ik voorbereidende werken doen en een wachtbuis plaatsen volgens de opgegeven afmetingen. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen en nadien de sleuf en put op een degelijke manier terug dicht maakt.

Terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: afbreken van de veranda , terras aanleggen 1 s te verdieping beton of staal constructie, met trap naar tuin, en alle afwerkingen. Graag advies en prijsofferte. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Plaatsen van bad en betegelen rond bad herplaatsen leidingen en vervangen kraan

- Bad plaatsen. - Kader rond bad voor betegeling. - controle / herplaatsen leidingen. - Vervangen kraanwerk. Huidige douche zal voor plaatsing reeds uitgebroken worden door ons. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Muurtje en verwarming uitbreken

Aannemer of klusman: Muurtje uitbreken vanaf de bovenkant v/d deur 1,5m naar links en tot op ongeveer 1 m van de grond. Afbreken verwarming. Graag een prijsofferte , wanneer het goed mee zit zal de werken snel uitgevoerd mogen worden. Zie foto's.

Schilderen-stuccen en muurtje metselen

Aannemer: De zoldering in de hall en gang wil ik laten schilderen. De achter gevel beneden zou bezet moeten worden Er zou een voortuin muurtje gemetst moeten worden.

Gieten betonnen plaat

Wil een betonnen plaat laten gieten om een kunststof tuinhuis op te plaatsen en verankeren...

Bezetter gezocht klein werk

Ik zoek een bezetter die onze badkamer kan bezetten, die in de living 4 tabletten kan verwijderen en bezetten, voor een chambrang te verwijderen en het te bezetten en een gat in het plafond op te vullen. Badkamer ongeveer 3m 3m

Bezetting en Gyprocwerken

Over een aantal maanden zou ik graag mijn 2 bovenste verdiepen willen laten bezetten alsook de gang en plafonds laten steken (gyproc). Momenteel zijn de 2 verdiepen volledig casco. Graag zou ik hiervoor enkele offertes willen vergelijken alsook referenties van de werken willen bekijken zodat ik de werken kan laten starten.

Lint van rolluik vervangen

Lint van rolluik vervangen of afhankelijk van de prijs nieuw rolluik en bediening. Er moeten 2 linten vervangen worden.

Verzakking huis

Er is een verzakking in het midden van het huis door een zakkende kelder muur. Hier zitten al redelijk grote barsten in waar dan ook veel water doorstroomt. De rest van het huis is nog ok.

Plaatsen van dubbel putdeksel op beerput

Dubbel Putdeksel plaatsen 60 op 60 van beerput in de voortuin .

Gemeenschappelijke muur inkorten

Muur staat los sinds storm 2015. Goedkeuring van verzekering deze komen er tussen voor 400€ per partij totaal 800€ muur moet 3m afgebroken worden, en vastgezet worden. Met intanding ter hoogte van dekplaten. Afdekken van veranda met platen. Afvoer van materialen en opvoegen van rand . Bestaande dekplaten gebruiken. Foto's ter beschikking.

Voortuin te renoveren

Voortuin van ongeveer 40 m² gazon zou ik willen veranderen met kiezel stenen te leggen.

Herstellen waterschade plafond slaapkamer

Prijsofferte voor het herstellen van de plafond met waterschade: Schade aan plafond met nog druppelen van water boven is plat dak, syndicus weet hiervan en gaat nog iemand laten komen om te detecteren. Ik moest van mijn verzekering al een prijsofferte laten opmaken en indienen zodat zij al een idee kunnen hebben wat het hier allemaal gaat kosten.

Rolluiklinten vervangen van 2 rolluiken

Rolluiklint is gebroken van kleine rolluik en grote. Graag vervanging-herstelling.

Herstellen garagepoort

De veren van de sectionale poort zijn los gekomen. Adresgegevens bij afspraak

Ikea meubelen monteren + parket behandelen

Ik zoek iemand die mijn Ikea meubelen kan monteren. Van zetel tot kleerkast, ladekast, tv meubel, eettafel, bed (2), etc, eventueel ook monteren flatscreen tv à muur, alsook behandelen parket (+/- 95 m² ) in appartement te Merksem.

Aantal klussen uitvoeren

Een aantal klussen: vensterbank,dampkap knopje,schabben

Verschillende karweitjes opknappen

Ik zoek een klusjesman voor het uitbreken van 1 vensterbank, het plaatsen van verschillende schabben en het eventueel herstellen van de dampkap.

Vervangen kranen

Graag kreeg ik per kerende een offerte voor het vervangen van 5 kranen - 2 badkamerkranen voor 2 lavabo's - 1 keukenkraan - 2 kranen (voor wasbak in wasplaats en garage)

Herstel houten balkonafscheiding in ijzer frame

Herstel houten balkonafscheiding in ijzer frame beschadigd door hevige stormwinden van vorige week. Kan er iemand een offerte opmaken voor de verzekering?

Gyprocplafond plaatsen in slaapkamer

Gyprocplafond plaatsen 22m² in slaapkamer: 5m80 x 3m70, met 1 scheidingswand van 2m40 (zie bijlage) + isolatie van het plafond Schets ter beschikking. Ggelieve een gedetailleerde offerte te maken

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Actieve regenwaterput van 7. 000 liter gemetst onder het huis. Uitkuisen en opnieuw dicht maken.Adresgegevens bij afspraak.