Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Merksem of directe omgeving.

213 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout, gevel bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Merksem:

Kruipkelder reinigen

Wij hebben vorig jaar een lek gehad in de kruipkelder. Het lek is gemaakt , maar kun kampen we met een muggenplaag. Waarschijnlijk is er ergens in de kruipkelder nog wat stilstaand water blijven staan en natuurlijk ook smurrie. Dus nu zouden we die willen laten reinigen.

Herstellen van trap, muur en leuning

Onze trap, leuning, muur e.d. zijn beschadigd. Wij willen dit laten herstellen. Drie tredes zijn beschadigd, leuning beschadigd en groeven veroorzaakt in muren.

Herstellen verkleuringen en lak schade aan raamkozijnen

Bij reinigings- en voegwerken aan onze gevel werden de ramen afgeplakt met een stevige tape. Die tape zorgde echter voor schade in de vorm van lichte plekken in de lak (zie bijlagen)van de 2 grote ramen aan de voorkant (1 s te en 2 de verdiep)en de voordeur. Bij het afbreken van de stelling werd ook de raam van de zijgevel beschadigd (kras op kozijn en ruit).

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 100 vierkante meter .

Tuintje met koer opruimen

Het koertje zou moeten opgeruimd worden. Gemetste bloembakken weg, tegels goedleggen, kleine boompjes uitdoen. Ook een zandgedeelte ofwel tegels leggen ofwel opnieuw met zand bewerken. Oppervlakte ongeveer 30 m² met een tuinhuis erop.

Klussen in badkamer

Kleine renovatie: reinigen van tegels in de badkamer, nieuw opvoegen en eventueel silicone vervangen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap plaatsen en opening maken Wij zijn bezig met de aankoop van ons huis. Momenteel is er een uittrekbare ladder voorzien naar de zolder. Ik had graag een vaste trap naar de zolder gehad, maar hiervoor zal volgens mij een andere opening moeten gemaakt worden. De huidige opening zal dan ook toegemaakt moeten worden. Wij hebben nog geen sleutels van het huis, maar willen deze kost toch al kunnen incalculeren via deze weg.

Klussen in huis

Wij hebben een lek gehad langs de buitenkant van ons appartement (eerste verdieping), en het lijkt nu gemaakt te zijn. Echter, vanbinnen is de schade nog niet opgelost. Er moet een stukje plafond opnieuw bezet worden en het hele plafond moet terug (wit) geschilderd worden. Een bezetter op zich wil niet komen voor deze kleine klus.

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 75 vierkante meter .

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : - 2 badkamers laten schilderen + deurstijlen, - 1 kamer van ongeveer 35 m2 en een kleine kamer van 1m85 op 1m65 hoogte 1m30 (de rest is betegeld), - een losse tegel terug vastmaken in de living, - enkele tegeltjes parket die stuk zijn herstellen in de living, - ventilator in de badkamer herstellen

Tuinklussen buxushaag verwijderen en vervangen door lage struiken

De buxushaag (meer dan 20 jaar oud en ongeveer 12m in totaal; beide kanten zie bijgevoegde foto) moet verwijderd worden en vervangen door een reeks lage struiken / planten die bloeien / heesters.

Herstellen lint rolluiken

Binnen rolluik in kunststof. Lint vervangen alsook de bevestiging van vier versleten verbindingen ook in lint aan de houten as. Ik sta zelf in voor de demontage en montage van de houten kast.

Installeren van motor voor garagepoort

We would like to install a motor for our garage door in Merksem (Bordink) Please let me know when it would be possible to come. with a remote control. Is a metal door.

Draagmuur verwijderen

Draagmuur tussen keuken en living te verwijderen + poutrel steken De muur is ongeveer 3,5 meter lang

Voorbereidende werken uit te voeren voor gasaansluiting

Om te kunnen aansluiten op het gasnetwerk moet ik voorbereidende werken doen en een wachtbuis plaatsen volgens de opgegeven afmetingen. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen en nadien de sleuf en put op een degelijke manier terug dicht maakt.

Terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: afbreken van de veranda , terras aanleggen 1 s te verdieping beton of staal constructie, met trap naar tuin, en alle afwerkingen. Graag advies en prijsofferte. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Plaatsen van bad en betegelen rond bad herplaatsen leidingen en vervangen kraan

- Bad plaatsen. - Kader rond bad voor betegeling. - controle / herplaatsen leidingen. - Vervangen kraanwerk. Huidige douche zal voor plaatsing reeds uitgebroken worden door ons. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Muurtje en verwarming uitbreken

Aannemer of klusman: Muurtje uitbreken vanaf de bovenkant v/d deur 1,5m naar links en tot op ongeveer 1 m van de grond. Afbreken verwarming. Graag een prijsofferte , wanneer het goed mee zit zal de werken snel uitgevoerd mogen worden. Zie foto's.

Schilderen-stuccen en muurtje metselen

Aannemer: De zoldering in de hall en gang wil ik laten schilderen. De achter gevel beneden zou bezet moeten worden Er zou een voortuin muurtje gemetst moeten worden.

Gieten betonnen plaat

Wil een betonnen plaat laten gieten om een kunststof tuinhuis op te plaatsen en verankeren...

Bezetter gezocht klein werk

Ik zoek een bezetter die onze badkamer kan bezetten, die in de living 4 tabletten kan verwijderen en bezetten, voor een chambrang te verwijderen en het te bezetten en een gat in het plafond op te vullen. Badkamer ongeveer 3m 3m

Bezetting en Gyprocwerken

Over een aantal maanden zou ik graag mijn 2 bovenste verdiepen willen laten bezetten alsook de gang en plafonds laten steken (gyproc). Momenteel zijn de 2 verdiepen volledig casco. Graag zou ik hiervoor enkele offertes willen vergelijken alsook referenties van de werken willen bekijken zodat ik de werken kan laten starten.

Lint van rolluik vervangen

Lint van rolluik vervangen of afhankelijk van de prijs nieuw rolluik en bediening. Er moeten 2 linten vervangen worden.

Verzakking huis

Er is een verzakking in het midden van het huis door een zakkende kelder muur. Hier zitten al redelijk grote barsten in waar dan ook veel water doorstroomt. De rest van het huis is nog ok.

Plaatsen van dubbel putdeksel op beerput

Dubbel Putdeksel plaatsen 60 op 60 van beerput in de voortuin .