Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Merksem:

Scheuren in muur herstellen

Door verbouwingswerken een paar huizen verderop, zijn er nu scheuren in mijn muren. Deze zouden hersteld moeten worden het gaat over 4 muren.

Afvoerbuis naar riolering onder oprit vernieuwen

Ik wil graag afvoerbuis naar rioleringsnet onder ons oprit laat vervangen. Onze oprit is +/- 6 m lang. Beton moet eerste opengebroken worden.

Isoleren en afwerken van buitenmuur

De buitenmuur is met crepi maar niet goed afgewerkt. Deze willen wij graag isoleren en waterdicht maken. Afmetingen 6 m B. en de hoogte 3 meter.

Opsporen van vochtvlekken en nadien herstellen

3 maanden geleden hebben we ons appartement geschilderd. Ik zie op de muur in de keuken dat er vochtvlekken zijn wat komt door de muren hun dakje. Graag komen kijken waar het vocht vandaan komen, om dan te herstellen.

Nieuwe brievenbussen plaatsen voor appartementsblok

Nieuwe brievenbussen plaatsen voor onze appartementsblok.

Bevestigen regenpijp

Betreft pvc afvoerbuis waarvan de bevestiging aan de muur is doorgeroest. Moet vervangen worden door nieuwe haken. Betreft gelijkvloers, eerste en tweede verdieping.

Betonnen scheidingsmuur herstellen

Door stormweer is een boom op de scheidingsmuur gevallen. De bovenste plaat ( van de 4 platen ) is stuk geraakt. Afmeting plaat +- lengte 1 m 87 hoogte 40 cm. Wij zoeken iemand om de plaat te vervangen.

Kunststof golfplaat terras herstellen

Ik heb een terras met een dak maar dat heeft schade opgelopen door de storm. Kunststof golfplaat herstellen.

Plafond vervangen en schilderen

Wij willen de huidige gyproc plafond uitbreken en een nieuw plafond plaatsen. Hierna ook mouluren plaatsen en herschilderen. Het gaat om een oppervlakte van 45 m².

Tv ophangen

Ik wil graag mijn tv laten ophangen.