Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Merksem:

Plafond verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude houten plafond verwijderen. Bestaande latwerk waar plafond op bevestigd was verwijderen. Nieuwe plafond plaatsen in wit PVC maar met houtlook. Geen naden zichtbaar dus in elkaar lopend latwerk. Plafond is 11m². Naadloos.

Keldergat afdekken

Ik ben zoek naar iemand die mijn keldergat kan afdekken zodat ik nog voldoende verluchting binnen krijg in mijn kelder. Eventueel een ijzeren plaat langs de straatkant met allerlei gaten in zodat er geen beestjes kunnen binnen komen, maar ik wel verluchting heb. Of het gat veel groter maken? Ik sta open voor verschillende opties zolang ik maar voldoende verluchting krijg.

Onderhouden chauffteau

Vervangen pomp en onderhoud gasketel

Renovatiewerken uitvoeren na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor een bestek op te maken voor waterschade bij ons in het huis. Leiding gesproken van de badkamer: gipsplaten vervangen, trap stukken hout vervangen / restaureren, badkamerkraan vervangen,...

Scheuren in muur herstellen

Door verbouwingswerken een paar huizen verderop, zijn er nu scheuren in mijn muren. Deze zouden hersteld moeten worden het gaat over 4 muren.

Afvoerbuis naar riolering onder oprit vernieuwen

Ik wil graag afvoerbuis naar rioleringsnet onder ons oprit laat vervangen. Onze oprit is +/- 6 m lang. Beton moet eerste opengebroken worden.

Isoleren en afwerken van buitenmuur

De buitenmuur is met crepi maar niet goed afgewerkt. Deze willen wij graag isoleren en waterdicht maken. Afmetingen 6 m B. en de hoogte 3 meter.

Opsporen van vochtvlekken en nadien herstellen

3 maanden geleden hebben we ons appartement geschilderd. Ik zie op de muur in de keuken dat er vochtvlekken zijn wat komt door de muren hun dakje. Graag komen kijken waar het vocht vandaan komen, om dan te herstellen.

Nieuwe brievenbussen plaatsen voor appartementsblok

Nieuwe brievenbussen plaatsen voor onze appartementsblok.

Bevestigen regenpijp

Betreft pvc afvoerbuis waarvan de bevestiging aan de muur is doorgeroest. Moet vervangen worden door nieuwe haken. Betreft gelijkvloers, eerste en tweede verdieping.