Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Merksem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, nieuwe ketel en radiatoren plaatsen, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, pVC gevelbekleding vervangen, crepi met isolatie plaatsen, renovatie terrassen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Merksem:

Bevestigen regenpijp

Betreft pvc afvoerbuis waarvan de bevestiging aan de muur is doorgeroest. Moet vervangen worden door nieuwe haken. Betreft gelijkvloers, eerste en tweede verdieping.

Betonnen scheidingsmuur herstellen

Door stormweer is een boom op de scheidingsmuur gevallen. De bovenste plaat ( van de 4 platen ) is stuk geraakt. Afmeting plaat +- lengte 1 m 87 hoogte 40 cm. Wij zoeken iemand om de plaat te vervangen.

Kunststof golfplaat terras herstellen

Ik heb een terras met een dak maar dat heeft schade opgelopen door de storm. Kunststof golfplaat herstellen.

Plafond vervangen en schilderen

Wij willen de huidige gyproc plafond uitbreken en een nieuw plafond plaatsen. Hierna ook mouluren plaatsen en herschilderen. Het gaat om een oppervlakte van 45 m².

Tv ophangen

Ik wil graag mijn tv laten ophangen.

Zonnewering van winkel herstellen

Er is schade gericht door iemand aan onze zonnewering van winkel graag een bestek voor de verzekering. De zonnewering is gescheurd, nieuwe zonnewering nodig.

Muur plamuren en schilderwerk

Mijn muur is beschadigd geweest en ik wil stucadoor om te stuccen. Dit is voor een verzekering. De oppervlakte is ongeveer 100 m².

Vervangen glas voordeur

Het glas van onze voordeur is kapot en het moet dringend vervangen worden.

Kruipkelder reinigen

Wij hebben vorig jaar een lek gehad in de kruipkelder. Het lek is gemaakt , maar kun kampen we met een muggenplaag. Waarschijnlijk is er ergens in de kruipkelder nog wat stilstaand water blijven staan en natuurlijk ook smurrie. Dus nu zouden we die willen laten reinigen.

Herstellen van trap, muur en leuning

Onze trap, leuning, muur e.d. zijn beschadigd. Wij willen dit laten herstellen. Drie tredes zijn beschadigd, leuning beschadigd en groeven veroorzaakt in muren.

Herstellen verkleuringen en lak schade aan raamkozijnen

Bij reinigings- en voegwerken aan onze gevel werden de ramen afgeplakt met een stevige tape. Die tape zorgde echter voor schade in de vorm van lichte plekken in de lak (zie bijlagen)van de 2 grote ramen aan de voorkant (1 s te en 2 de verdiep)en de voordeur. Bij het afbreken van de stelling werd ook de raam van de zijgevel beschadigd (kras op kozijn en ruit).

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 100 vierkante meter .

Tuintje met koer opruimen

Het koertje zou moeten opgeruimd worden. Gemetste bloembakken weg, tegels goedleggen, kleine boompjes uitdoen. Ook een zandgedeelte ofwel tegels leggen ofwel opnieuw met zand bewerken. Oppervlakte ongeveer 30 m² met een tuinhuis erop.

Klussen in badkamer

Kleine renovatie: reinigen van tegels in de badkamer, nieuw opvoegen en eventueel silicone vervangen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste trap plaatsen en opening maken Wij zijn bezig met de aankoop van ons huis. Momenteel is er een uittrekbare ladder voorzien naar de zolder. Ik had graag een vaste trap naar de zolder gehad, maar hiervoor zal volgens mij een andere opening moeten gemaakt worden. De huidige opening zal dan ook toegemaakt moeten worden. Wij hebben nog geen sleutels van het huis, maar willen deze kost toch al kunnen incalculeren via deze weg.

Klussen in huis

Wij hebben een lek gehad langs de buitenkant van ons appartement (eerste verdieping), en het lijkt nu gemaakt te zijn. Echter, vanbinnen is de schade nog niet opgelost. Er moet een stukje plafond opnieuw bezet worden en het hele plafond moet terug (wit) geschilderd worden. Een bezetter op zich wil niet komen voor deze kleine klus.

Tuinhuis eterniet platen vervangen

Het dak ongeveer 25 vierkante meter verwijderen en vervangen door metaaldakpan platen( met vijzen vochtbestendig) met anticondensatie vlies . Ook alle draagbalken mogen vervangen worden. Er moet nog een PVC raam en deur in geplaatst worden en de voorwand afgewerkt met PVC of andere. Dit alles afgewerkt met dakgoot en regenpijp . Het tuinhuis is enkel bereikbaar DOOR de woning of OVER het dak van de woning . Dit is ongeveer een beschrijving van ons tuinhuis MAAR wij hebben aan de linker en de rechterzijde onze buren die mee zouden willen intekenen voor dit project om hun dak ook te vervangen. Van 1 buur ben ik zeker de andere moet nog een beetje meer inlichtingen hebben. Dan zijn we al aan ongeveer 75 vierkante meter .

Klussen in huis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : - 2 badkamers laten schilderen + deurstijlen, - 1 kamer van ongeveer 35 m2 en een kleine kamer van 1m85 op 1m65 hoogte 1m30 (de rest is betegeld), - een losse tegel terug vastmaken in de living, - enkele tegeltjes parket die stuk zijn herstellen in de living, - ventilator in de badkamer herstellen

Tuinklussen buxushaag verwijderen en vervangen door lage struiken

De buxushaag (meer dan 20 jaar oud en ongeveer 12m in totaal; beide kanten zie bijgevoegde foto) moet verwijderd worden en vervangen door een reeks lage struiken / planten die bloeien / heesters.

Herstellen lint rolluiken

Binnen rolluik in kunststof. Lint vervangen alsook de bevestiging van vier versleten verbindingen ook in lint aan de houten as. Ik sta zelf in voor de demontage en montage van de houten kast.

Installeren van motor voor garagepoort

We would like to install a motor for our garage door in Merksem (Bordink) Please let me know when it would be possible to come. with a remote control. Is a metal door.

Draagmuur verwijderen

Draagmuur tussen keuken en living te verwijderen + poutrel steken De muur is ongeveer 3,5 meter lang

Voorbereidende werken uit te voeren voor gasaansluiting

Om te kunnen aansluiten op het gasnetwerk moet ik voorbereidende werken doen en een wachtbuis plaatsen volgens de opgegeven afmetingen. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen en nadien de sleuf en put op een degelijke manier terug dicht maakt.

Terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren: afbreken van de veranda , terras aanleggen 1 s te verdieping beton of staal constructie, met trap naar tuin, en alle afwerkingen. Graag advies en prijsofferte. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.

Plaatsen van bad en betegelen rond bad herplaatsen leidingen en vervangen kraan

- Bad plaatsen. - Kader rond bad voor betegeling. - controle / herplaatsen leidingen. - Vervangen kraanwerk. Huidige douche zal voor plaatsing reeds uitgebroken worden door ons. Graag de werken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.