Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Merksplas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Merksplas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Merksplas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Merksplas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Merksplas:

Put boren met pomp voor tuin te besproeien

Put boren met pomp voor de tuin te besproeien de tuin is ongeveer 500 m². Dit is een open bebouwing, er is dus veel plaats.

Stutten (opkrikken) fundering

Ik heb al jaren barsten en scheuren in buiten-binnen muren alsook in de vloer maar na het ver wijderen van een vals plafond kwam ik bij scheuren uit die mij zorgen baren, dit had ik graag even met een vakman besproken wat hieraan kan gedaan worden en of het nodig is.

Renoveren oude werfkeet

Oude werfkeet (2 meter op 4 meter) ombouwen tot een bureau voor in de tuin.

Dichten van spleten tussen dakpannen en zijgevel

Aan beide tipgevels van ons huis wil ik de spleten tussen de dakpannen en de gevel afdichten met een donkergrijs (antraciet) materiaal, zodat de vogels en vleermuizen niet meer eronder kunnen. De hoogte van de gevel is gelijkvloers, 1ste verdieping en een zolderverdieping. Voor meer info over deze klus is het best om even ter plaatse te komen kijken.

Betonplaat voor garage

Wij zoeken een klusjesman voor het plaatsen van een betonplaat van 10cm dik en een oppervlakte van 12 vierkante meter voor achteraan in de tuin een garage op te plaatsen.

Reparatie nok varkensstal in Merksplas

Wij zoeken een klusser die een gedeelte van een nok van een varkensstal kan repareren. Het hout is reeds aangekocht en op maat gezaagd.

Egaliseren van badkamervloer

Graag zou ik mijn badkamervloer willen laten egaliseren. De oppervlakte is 9 m². Kurkvloer dient erop te komen.

Ik ben op zoek naar een dampkap die in ...

Ik ben op zoek naar een dampkap die in een keukenblok (aanrecht) kan worden geïntegreerd, en dus zijdelings afzuigt.