Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mortsel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
nieuwbouw zetten, renovatie werken uitvoeren, isoleren en afwerken van buitenmuur, heraanleggen oprit en eventueel terras, grondwaterput installeren, appartement schilderen en klusjes uitvoeren, rioleringswerken uitvoeren, vaste airco met gesplitste unit plaatsen in appartement, regenwaterput boren, grondwaterput boren voor besproeiing tuin, zwembad dichtmaken, septische put in voortuin plaatsen, betonnen vloer tuinhuis gieten, polycarbonaat plaatsen rond beeld, betonnen bodem uitbreken

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mortsel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mortsel:

Verwijderen van asbestleien op achtergevel

Verwijderen van leien op achtergevel van 40 op 40 verwijderen. Dit is ongeveer 30 m². Wat er op gaat komen nog niet beslist, met de vakman bespreken.

Voorbereidende werken voor gasaansluiting uitvoeren

Wij willen onze oude mazoutketel vervangen door een moderne gasinstallatie. We hebben in onze halfopen bebouwing (met voortuin van 4m) nog geen gasaasluiting. De netbeheerder Eandis vraagt een sleuf met wachtbuis vanaf de straat tot aan de gevel van de woning + een werfput van 1m x1m x1m tegen de gevel. De doorgang naar de kelder wordt door Eandis gedaan. De voortuin is beplant, behalve 1m voor de gevel (natuursteen).

Keldergatroosters plaatsen

Ik heb 5 keldergatroosters nodig die goed afsluiten en toch verluchting bieden. Afmetingen : 2x 107cm op 28cm, 2x 105cm op 28cm en 1x 95cm op 30cm.

Uitbreken bad en inloopdouche plaatsen

Uitbreken bestaand bad en creëren van een doucheruimte. Dit betreft een inloopdouche.

Gat maken in muur voor afvoer

Muurdoorboring uitvoeren voor het plaatsen van afvoer droogkast Afmeting is ongeveer 1 m.

Nieuwe elektriciteit configureren-aansluiten en keuring

Voor een oud huis uit 1920 moet de gehele elektriciteit vervangen worden. Momenteel is alles al gestript en afgekoppeld. Om stroom te hebben staat er een tijdelijke kast met 2 zekeringen. Graag had ik de bekabeling in het huis zelf getrokken. Ik ben op zoek naar iemand om de kast beneden te configureren, aansluiten en keuren.

Voorbereidingwerken: plaatsen gasaansluiting Eandis

Het graven van een sleuf van tenminste 70 centimeter diep. Graven van een buitenput 1m x 1m x 1m . Het plaatsen van een harde gladde wachtbuis 110 mm op mijn prive domein op minimum 60 cm diepte en loodrecht op en tot aan de rooilijn, het plaatsen van een multiplexplaat van 1m x 1m.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Is een klein bijgebouw van het huis waarin de keuken zal worden ondergebracht worden. De oppervlakte van de te bekleden muur is ongeveer : 6,75 meter breed op 2,5 meter hoog. (daar zit dan ook nog een deur en 2 vensters van 1 m 20 en 2 m 20 in)

Regenwaterput plaatsen

Wij overwegen plaatsing regenwaterput in kruipkelder van ca 120 cm hoogte.

Opening in binnenmuur maken

Graag zou ik mijn keuken wat meer open maken, een opening in een binnenmuur maken. Op 1ste verdieping uitbreken volledige muur.

Klussen buiten

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: schilderen voordeur, schilderen postbussen, opmeten van hoek op de eerste verdieping, ongeveer 2 a 3 stenen en het reinigen van de onderkant van de gevelsteen.

Uitzagen trapgat (in beton)

Voor het plaatsen van een vaste trap naar de zolder zoek ik een aannemer die het trapgat in beton kan uitzagen. Het gaat om een gat van 127,5 cm op 194,5 cm.

Diverse klusjes

Houten schutting afschuren en opnieuw sappen, schilderen buitenmuur tuin en buitenmuur terras, crepi herstellen.

Herstellen kast en herschilderen bergruimte en plinten

Werkblad ,deurtjes en schabben vervangen. Herschilderen bergruimte en plinten.

Vloeren uitbrekenvan keuken woonkamer en gang en betegelen

Voor de volledige benedenverdieping (keuken, woonkamer en gang). Het uitbreken van huidige vloer (deels tegels deels parket). Hierna de volledige ruimte opnieuw betegelen. Graag offerte hoeveel dit zou kosten met alle nodige materiaal (excl tegels zelf) Graag de werken in de maand maart laten uitvoeren.

Renovatie rioolbuis

Woning na een cameraonderzoek van onze rioolbuis is vastgesteld dat deze zou moeten hersteld worden met een kous. Deze is door de jaren heen lichtjes geperforeerd geraakt maar is zeker nog herstelbaar als we daar niet langer mee wachten Volgens de mensen van het cameraonderzoek zou dit op een makkelijke manier kunnen gebeuren omdat de ethernit rioolbuis juist 10m lengte van putje tot putje aan beide kanten goed toegankelijk is Ook zit er in deze lengte geen enkele bocht De diameter van de buis zou een 120 of 125mm zijn Graag even een richtprijs offerte en even met ons contact opnemen aub.

Onderkelderen 80 m²-kruipkelder echte kelder maken

Bouwen van een kelder. Volledige onderverdeling nu is er kruipen ruimte van 60 cm halfopen bebouwing laag waterpeil. Van een kruipkelder een echte kelder maken. Graag snel een prijsofferte, best ter plaatse komen kijken.

Rolluiklint vervangen + waterkraan vervangen

1. Rolluiklint is afgeknapt en weggeschoten ( voorzetrolluik 1° verdiep). Ook de andere rolluiklinten preventief vervangen ( 3 voorzetrolluiken) 2. Waterkraan vervangen Adres w.meegegeven aan het klusbedrijf.

Schilderen ramen en voordeur

Graag wilde ik de ramen in de voorgevel (2 standaardramen en 1 brede raam) alsook de voordeur laten schilderen. Enkel van buiten-binnen ramen zijn goed.

Afdekken van keldergaten

Wij willen graag onze keldergaten afdekken. Het betreft keldergaten aan de voorkant/straatkant, die nu openstaan. Liefst een stevige oplossing alsook een die verluchting biedt.

Chapewerken uit te voeren gelijkvloers

Leggen van chape:l +/- 35 m² over 2 ruimtes +/- 8 cm dik gelijkvloers Vloerisolatie ligt er reeds.

Balcon restauratie

Balustrade zandstralen en schilderen. Beton afbrokkeling herstellen of omkasten. Oud herenhuis met balcon.

Opnieuw waterdicht maken van bestaande afsluiting keldergat

Sinds enkele tijd sijpelt er water door het dichtgemaakte keldergat. Graag zou ik dit probleem opgelost zien want tijdens een fikse regenbui loopt er water in de kelder.

Aanpassen verluchtingsroosters van kelder (in appartementsgebouw)

Kelder loopt onder water bij hevige regenval(onweders). Oorzaak is het water dat binnenstroomt via de verluchtingsroosters (verluchten kelder). Het huidig verluchtingssysteem – zijnde roosters met waterafvoersysteem aan de buitenmuur - moet aangepast worden, zodat er geen water meer binnenstroomt. Er zijn ong. 15 roosters aan te passen. Kunnen jullie dat probleem oplossen?

Kruipkelder uitdiepen HOB

We wensen de kruipkelder uit te diepen tot een volwaardige kelder, al dan niet over de volledige oppervlakte, 80 vierkante meter. De bijgevoegde plannen zijn oud en ik ben niet zeker dat de fundering zo is uitgevoerd, controle hiervan is noodzakelijk. We weten dat hiervoor een bouwvergunning nodig is, er een studie vereist is en de kostprijs niet gering is. Prijsofferte voor uitvoering van de werken. Schets in bijlage.