Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mortsel:

Leveren en plaatsen voorzetrolluik

Op zoek naar een vakman om een voorzetrolluik te leveren en te installeren. Afmetingen ongeveer 140 x 200 cm. Te plaatsen op de eerste verdieping.

Omheiningen herstellen aan bedrijfsterrein

Een omheining rond een bedrijfsterrein dient hersteld te worden. Materialen zijn voorhanden. Gaat over afgebroken (een 40-tal) punthouders, gebroken pinnetjesdraad + vervangen van 3 betonpalen. Gaat over een aantal dagen werk. Werk mag eventueel in regie uitgevoerd worden.

Klusjes uitvoeren

Schilderen van een kamer . Oude kast en bed uit elkaar halen en nieuwe kast en bed in elkaar steken. Lamp en schilderijen ophangen en allerlei kleine klusjes voor dit kamer + nog een lamp ophangen in een klein ruimte( hal) tss de kamers .

Herstelwerken aan houten plafond na waterschade

Wij hebben pas een lek gehad op ons plat dak en daardoor is er water door onze badkamerplafond gekomen. Het lek is ontstaan door een fout bij de afwerking bij een recente dakrenovatie. Die firma is de herstellingen op het dak komen uitvoeren ondertussen. We hebben die firma in gebreke gesteld en vanuit de verzekering wordt gevraagd om een hersteller aan te duiden. Graag bekijken of ons houten plafond kan gerepareerd worden en indien mogelijk nakijken of er geen vocht achter de muren is terecht gekomen.

Regenwaterput plaatsen

Wij zouden graag een regenwaterput laten zetten. Afwatering van het dak naar de regenwaterput. Aansluiting voor de toiletten.

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting-sleuf graven

We hebben momenteel stookolie en willen overschakelen op gas. We hebben reeds toelating van Eandis, maar er dient nog een werkput en sleuf gegraven te worden tot aan de straatkant ongeveer voor een lengte van 6 a 7 meter. Deze sleuf loopt over/onder onze oprit.

Monteren van Ikea meubelen

Monteren van IKEA meubelen : Beschrijving: 1 ronde witte tafel 118 cm Billsta, 2 barkrukken Stig, 1 garderobe kast 79 x 61 x 202 Trysil, 1 vergaderstoel Fjällberget, 1 Svärta stapelbed 90 x 200, 1 garderobekast 118 x 61 x 202 Trysil, 1 bureau 105 x 50 Micke, 1 klaptafel buiten 140 x 78 Applaro .

Regenwaterput van 4000 l boren en aansluiten op bestaande afvoer

Een regenwaterput plaatsen van 4000 L (plat dak van 61 m²) dit achteraan mijn huis, enkel toegankelijk met een kraan over mijn aanpalende garage van mijn half open bebouwing. Verder moet dit ook aangesloten worden op de bestaande afvoer.

Verwijderen van asbestleien op achtergevel

Verwijderen van leien op achtergevel van 40 op 40 verwijderen. Dit is ongeveer 30 m². Wat er op gaat komen nog niet beslist, met de vakman bespreken.

Voorbereidende werken voor gasaansluiting uitvoeren

Wij willen onze oude mazoutketel vervangen door een moderne gasinstallatie. We hebben in onze halfopen bebouwing (met voortuin van 4m) nog geen gasaasluiting. De netbeheerder Eandis vraagt een sleuf met wachtbuis vanaf de straat tot aan de gevel van de woning + een werfput van 1m x1m x1m tegen de gevel. De doorgang naar de kelder wordt door Eandis gedaan. De voortuin is beplant, behalve 1m voor de gevel (natuursteen).