Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Mortsel heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Mortsel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Mortsel of directe omgeving.

51 klanten uit Mortsel bevelen een bij Casius in Mortsel aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Mortsel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: pleister- en gyprocwerken voor renovatie, vervangen ramen met dubbele beglazing in 4 appartementen, aanleggen parking in agrarisch gebied, renoveren van de badkamer met inloopdouche, houten gevelbekleding van volledige voetbalclub, klinkers, tegels en houten terras aanleggen, hR Combi ketel plaatsen, draadafsluiting plaatsen met poortje, renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen, draadloze WIFI camera intercom plaatsen in appartement, oprit en parking heraanleggen, vervangen van ketel, gevel kaleien, steenstrips plaatsen in zitruimte, dakterras aanleggen in tropisch hardhout en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Mortsel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mortsel:

Houten gevelbekleding aanbrengen

Is een klein bijgebouw van het huis waarin de keuken zal worden ondergebracht worden. De oppervlakte van de te bekleden muur is ongeveer : 6,75 meter breed op 2,5 meter hoog. (daar zit dan ook nog een deur en 2 vensters van 1 m 20 en 2 m 20 in)

Regenwaterput plaatsen

Wij overwegen plaatsing regenwaterput in kruipkelder van ca 120 cm hoogte.

Opening in binnenmuur maken

Graag zou ik mijn keuken wat meer open maken, een opening in een binnenmuur maken. Op 1ste verdieping uitbreken volledige muur.

Klussen buiten

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: schilderen voordeur, schilderen postbussen, opmeten van hoek op de eerste verdieping, ongeveer 2 a 3 stenen en het reinigen van de onderkant van de gevelsteen.

Uitzagen trapgat (in beton)

Voor het plaatsen van een vaste trap naar de zolder zoek ik een aannemer die het trapgat in beton kan uitzagen. Het gaat om een gat van 127,5 cm op 194,5 cm.

Diverse klusjes

Houten schutting afschuren en opnieuw sappen, schilderen buitenmuur tuin en buitenmuur terras, crepi herstellen.

Herstellen kast en herschilderen bergruimte en plinten

Werkblad ,deurtjes en schabben vervangen. Herschilderen bergruimte en plinten.

Vloeren uitbrekenvan keuken woonkamer en gang en betegelen

Voor de volledige benedenverdieping (keuken, woonkamer en gang). Het uitbreken van huidige vloer (deels tegels deels parket). Hierna de volledige ruimte opnieuw betegelen. Graag offerte hoeveel dit zou kosten met alle nodige materiaal (excl tegels zelf) Graag de werken in de maand maart laten uitvoeren.

Renovatie rioolbuis

Woning na een cameraonderzoek van onze rioolbuis is vastgesteld dat deze zou moeten hersteld worden met een kous. Deze is door de jaren heen lichtjes geperforeerd geraakt maar is zeker nog herstelbaar als we daar niet langer mee wachten Volgens de mensen van het cameraonderzoek zou dit op een makkelijke manier kunnen gebeuren omdat de ethernit rioolbuis juist 10m lengte van putje tot putje aan beide kanten goed toegankelijk is Ook zit er in deze lengte geen enkele bocht De diameter van de buis zou een 120 of 125mm zijn Graag even een richtprijs offerte en even met ons contact opnemen aub.

Onderkelderen 80 m²-kruipkelder echte kelder maken

Bouwen van een kelder. Volledige onderverdeling nu is er kruipen ruimte van 60 cm halfopen bebouwing laag waterpeil. Van een kruipkelder een echte kelder maken. Graag snel een prijsofferte, best ter plaatse komen kijken.

Rolluiklint vervangen + waterkraan vervangen

1. Rolluiklint is afgeknapt en weggeschoten ( voorzetrolluik 1° verdiep). Ook de andere rolluiklinten preventief vervangen ( 3 voorzetrolluiken) 2. Waterkraan vervangen Adres w.meegegeven aan het klusbedrijf.

Schilderen ramen en voordeur

Graag wilde ik de ramen in de voorgevel (2 standaardramen en 1 brede raam) alsook de voordeur laten schilderen. Enkel van buiten-binnen ramen zijn goed.

Afdekken van keldergaten

Wij willen graag onze keldergaten afdekken. Het betreft keldergaten aan de voorkant/straatkant, die nu openstaan. Liefst een stevige oplossing alsook een die verluchting biedt.

Chapewerken uit te voeren gelijkvloers

Leggen van chape:l +/- 35 m² over 2 ruimtes +/- 8 cm dik gelijkvloers Vloerisolatie ligt er reeds.

Balcon restauratie

Balustrade zandstralen en schilderen. Beton afbrokkeling herstellen of omkasten. Oud herenhuis met balcon.

Opnieuw waterdicht maken van bestaande afsluiting keldergat

Sinds enkele tijd sijpelt er water door het dichtgemaakte keldergat. Graag zou ik dit probleem opgelost zien want tijdens een fikse regenbui loopt er water in de kelder.

Aanpassen verluchtingsroosters van kelder (in appartementsgebouw)

Kelder loopt onder water bij hevige regenval(onweders). Oorzaak is het water dat binnenstroomt via de verluchtingsroosters (verluchten kelder). Het huidig verluchtingssysteem – zijnde roosters met waterafvoersysteem aan de buitenmuur - moet aangepast worden, zodat er geen water meer binnenstroomt. Er zijn ong. 15 roosters aan te passen. Kunnen jullie dat probleem oplossen?

Kruipkelder uitdiepen HOB

We wensen de kruipkelder uit te diepen tot een volwaardige kelder, al dan niet over de volledige oppervlakte, 80 vierkante meter. De bijgevoegde plannen zijn oud en ik ben niet zeker dat de fundering zo is uitgevoerd, controle hiervan is noodzakelijk. We weten dat hiervoor een bouwvergunning nodig is, er een studie vereist is en de kostprijs niet gering is. Prijsofferte voor uitvoering van de werken. Schets in bijlage.

Plaatsen van tuinmuur in beton

Graag een offerte voor het plaatsen van een betonnen tuinmuur met lengte 16 à 18 meter en hoogte 2 meter. Eventueel ook prijs voor de afbraak van de bestaande (betonnen) tuinmuur. Het betreft de tuin van een rijhuis (gesloten bebouwing).

Herstellingen in te verkopen huis

Kleine dringende herstellingen: bad afkitten, klink vastzetten, kraantje vastzetten, WC doorspoel nakijken, stukje plafond herbezetten, plafond schilderen, PVC-schuiframen bijregelen . . .

Gang

De gang is L-vormig. 6x1, 8x1 meter. Hoogte 3meter. Een nieuwe bezetting is nodig, nadien schilderen of behangen.

TRL

- gemetselde sokkel in keuken verwijderen, vloer effenen; - tegels van de muur verwijderen; - inwerken van waterleidingsbuizen in de muur; - drie stopcontacten in de muur inwerken en afzekeren; - stopcontact bijplaatsen ten laatste in de eerste week van september

Moter garage poort plaatsen

Moter plaatsen voor garagpoort

Dampkapafvoer

Het boren van een gat in de voorgevel van 100 mm.

Poutrel + schuifraam

Poutrel ca 4.5-5 m te plaatsen op draagmuur (buitenmuur) op gelijkvloers met 1 verdiep erboven. Onder poutrel: schuifraam (ca 4m). Graag een ruwe schatting van offerte