Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstelwerken aan houten plafond na waterschade:

Herstelwerken aan houten plafond na waterschade

Wij hebben pas een lek gehad op ons plat dak en daardoor is er water door onze badkamerplafond gekomen. Het lek is ontstaan door een fout bij de afwerking bij een recente dakrenovatie. Die firma is de herstellingen op het dak komen uitvoeren ondertussen. We hebben die firma in gebreke gesteld en vanuit de verzekering wordt gevraagd om een hersteller aan te duiden. Graag bekijken of ons houten plafond kan gerepareerd worden en indien mogelijk nakijken of er geen vocht achter de muren is terecht gekomen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Mortsel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelwerken aan houten plafond na waterschade uit heel België:

Schilderwerken in en rond het huis

Het schilderen van de houten ramen en deur aan de voorkant van het huis, schilderen van de zijmuren in de tuin, het schilderen van het traliewerk aan de voorkant van het huis, het bijschilderen van de badkamermuur na herstelwerken en vocht insijpeling.

Pleister en schilderwerken (binnen) na waterschade

Na waterschade (binnen) en het drogen, dienen nu de herstelwerken gestart: - pleisteren van muren - herschilderen van 2 kamers + deel trappengang - herschilderen plafonds - egaliseren en herschilderen houten deurkaders/deuren Snelle offerte-opmaak nodig voor verzekering.