Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Niel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Niel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Niel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Niel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Niel:

Verstopping toilet verhelpen

Onze toilet spoelt niet goed door het water blijft een lange tijd staan en zakt maar heel zacht.. Onze septische put is nog maar onlangs geledigd toen was het beter maar nu komt het probleem al terug voor?

Gevolgschade herstellen

Lekkage in dak herstellen. Vochtinsijpeling in woonkamer alsook muren, plafond en vloer bij onderburen herstellen.

Fakro rolluiken plaatsen

Plaatsen van 5 fakro rolluiken buitenkant woning - hellend dak. 4 van 94 op140 1 van 114 op 140 Materiaal nog niet aangekocht.

Blokhut Luna met dakgoten en ventilatierooster plaatsen

Graag willen wij blokhut Luna 2.95m x 2.95m + extensie 3m laten plaatsen. Inclusief dakgotenset en ventilatierooster . Fundering ligt er reeds.

Grondwaterput boren

Ik had graag een grondwater boring laten uitvoeren om de tuin te besproeien. De boring zou achteraan in de tuin moeten gebeuren. De toegang is echter beperkt voor grote machines zowel in de hoogte als de breedte.

Beton laten storten

Beton laten storten voor 2 vloerplaten . Bouwfollie en netten zijn reeds beschikbaar. 2m x 4,80m. 12 a 15cm dikte 3,20m x 4,10m. 12 a 15cm dikte

Onderhoud inbouwdisk Wellstraler

Onderhoud inbouwdisk Wellstraler K96S.

Binnendeuren renoveren

-Ik wil een deur vervangen die ik zelf koop in Brico. - 2 deuren laten schilderen en glas middenin vervangen in melkglas. - Een deur laten rechttrekken die niet meer in slot past . -2 deuren enkel schilderen. - 2 deur schilderen en stuk hout in plaatsen ipv glas. Ik voorzie alles zelf. Alleen melkglas weet ik niet waar te vinden.

Afgraven grond en afvoeren

Op 2 bouwkavels hebben wij afgegraven grond, deels met bouwpuin, liggen die moeten worden verwijderd.

Vervangen opkomend deksel

De septische put en bijhorend deksel komen omhoog. Met als gevolg dat de vloer rondom ook barst en bijkomend geurhinder.