Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Nijlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Nijlen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Nijlen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Nijlen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nijlen:

Waterput boren en pompinstallatie plaatsen

Waterput boren met pomp om tuin te besproeien. Waterkwaliteit en debiet zijn van minder belang.

Put boren om tuin te beregenen

Boren/spuiten van een regenwaterput om de tuin te beregenen / drinkwater voor dieren. De tuin is ongeveer 100 m² groot.

2 gaten door buitenmuur maken

Er dient een gat door de buitenmuur van onze houtskeletbouw geboord te worden voor de aansluiting van de dampkap en ook nog een gat voor de verluchting. Door een laag bakstenen.

Aansluiting maken in vals plafond voor luster op te hangen

Ik wil 2 lusters laten ophangen, er is 1 aansluiting voorzien onder vals plafond, maar geen haken En ook geen tweede aansluiting. Dus te bekijken wat er juist kan gedaan worden om zo efficiënt mogelijk de lusters op te hangen.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Zijgevel van woning zou moeten bekleed moeten worden+geïsoleerd. Onze voorkeur gaat uit naar eiken gevel beplanking aangezien we in de landelijke sfeer willen blijven Te bekleden muren is ongeveer 40 vierkante meter.

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Waterput boring: Dient enkel voor tuin van 800 à 900 m².

Diverse werken uit te voeren

Een oprit en terras in betonklinkers van 15x15cm herstellen: - deel uitbreken en terug deftig leggen en boordsteen ernaast. (in totaal 3 stukken, in totaal zo'n 20m²). - Fundering tuinhuis plaatsen (we kunnen beton en betonpomp laten komen): mal om beton in te gieten maken, plastiek erin, beton glad strijken, 2 tuinhuizen (van Makro) ineen zetten. - Goot afdak verlengen en aansluiten op bestaande goot gevel (in de grond, onder stuk terras dat herlegd moet worden.)

Uitbreken en hertegelen van de vloer

Uitbreken vloer keuken (tegels) + woonkamer (parket + tegels) en hertegelen (keramisch parket) + plaatsen schildersplinten.

Uitbreken en herbetegelen vloer

Uitbreken van vloer keuken (tegels) en woonkamer (parket en tegels) en vloer hertegelen (keramisch parket)

Schouw van boiler verbreden

Het betreft een appartementsgebouw met langs weerszijden 3 appartementen. Mijn appartement bevindt zich op de eerste verdieping en de ketel moet vervangen worden. Echter zou er moeten worden nagekeken of de schouw breder kan worden gemaakt zodat mijn onder- en bovenbuur hun ketel (die nog perfect werkt) niet op dezelfde moment moeten vervangen.