Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Noorderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Noorderwijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Noorderwijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Noorderwijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Noorderwijk:

Afbraak van chalet en opruimen terrein

Chalet van ong. 35m² in bos op eigen terrein met smalle doorgang afbreken en puin afvoeren. Houten chalet met roofing dak.

Bouwen van een garage en paardenstallen

Ik wil in argrarisch gebied twee gebouwen van 40m² zetten, een garage (+ voederopslag) en een paardenstal met voederopslag. Omdat ik boven de 3 meter hoogte uitkom, is een vergunning nodig. In principe is er geen architect nodig maar om het "eenvoudige" dossier te tekenen en opmaken, had ik graag de medewerking van een architect gevraagd. Het betreft simpele houten bijgebouden van 5m op 8m met een zadeldak in dakpanplaten en een maximale nokhoogte van 4m50. Graag een raming voor het opmaken van de plannen en het aanvraagdossier (eenvoudige dossiersamenstelling).